Photodiary citytrip Rome

Rome. Een stad die ik nog nooit had bezocht maar daar kwam ruim twee jaar geleden verandering in. De stad van de lekkere ijsjes, mooie bezienswaardigheden, de vespa’s en het lekkere eten. Wat wij in Rome deden zie je hier.

Samen met mijn moeder en zus vertrokken we naar Rome voor onze jaarlijkse citytrip. Ik kon niet wachten om het openlucht museum met mijn eigen ogen te aanschouwen en het bezoekje stelde me zeker niet teleur. Ik ben met mijn telefoon op pad geweest, lekker low key maar dat maakt de kwaliteit van de foto’s niet al te best. Toch krijg je een leuke sfeerimpressie van de stad.

Heerlijk temperatuurtje! 

 

Op naar de paus!

 

Veel pasta en veel pizza is altijd een goed idee. 

 

Het Colosseum kunnen we niet overslaan.

 

Het is hier veel te druk.

 

Snel door naar het minder drukke Forum Romanum.

 

Het is zo mooi hier!

 

Dwalen door de straatjes van Rome. 

 

Hoe leuk is deze marktkraam?

 

Zo kneuterig. 

 

Genieten van al het moois. 

 

Ben jij wel eens in Rome geweest? Wat vond jij van deze stad? 

♥ Janet

 

39 thoughts on “Photodiary citytrip Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge