TRVL summary – januari 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Januari was een drukke maand met veel werken en werd ik een jaartje ouder!

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon 2019 in het mooie Killarney.

⇒ reed de mooie Ring of Kerry en genoten van de mooiste uitzichten.

⇒ wandelde op de Kerry Cliffs.

⇒ bezocht de stad Limerick.

⇒ ging naar de prachtige Cliffs of Moher.

⇒ stond versteld van de indrukwekkende maanlandschap van the Burren.

⇒ had een kerstborrel in de stad.

⇒ sliep in de drukke stad Galway.

⇒ bezocht het National Park Connemara.

⇒ ging naar het prachtige langhuis Kylemore Abbey.

⇒ reed over de brug die te zien was in the film the Quiet Man.

⇒ at de lekkerste steak in Galway.

⇒ ging op de laatste dag van onze reis shoppen in Dublin.

⇒ moest na onze reis weer hard aan het werk.

⇒ was druk bezig met plannen en rapporten schrijven.

⇒ ging borrelen met collega’s.

⇒ had een nieuwjaarsborrel met vrienden.

⇒ werd op de laatste dag van de maand een jaartje ouder!

De drie meest gelezen blogposts.

#3 Reisroute: roadtrip Ierland

Onze route van onze reis door Ierland werd deze maand goed gelezen. 10 dagen lang crossten wij rond met een huurauto en gingen we op zoek naar de mooiste stukjes natuur van het land. Wat wij hebben gedaan lees je in deze blogpost.

Reisroute: roadtrip Ierland

#2 Reisroute: vijf weken Maleisië (en Singapore en Australië)

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik een rondreis door Maleisië maakte, maar ik vind deze reis nog steeds één van de tofste en afwisselendste reizen die ik gemaakt heb. In deze blogpost deel ik de reisroute die wij hebben afgelegd.

Reisroute: vijf weken Maleisië (en Singapore en Australië)#1 Kosten: maand backpacken in Sri Lanka 

Deze maand deed mijn blogpost over onze uitgaven in Sri Lanka het weer ontzettend goed. Wil je weten wat het kost om een maand rond te reizen in dit prachtige land? Check dan even mijn blogpost.

Kosten: maand backpacken in Sri Lanka 

Instatistics

Mijn meest populaire fotootjes van de maand januari zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Deze prachtige plek vind je op maar een uur rijden van Dublin. Ben jij wel eens in the Wicklow Mountains geweest?

#2 Nog meer van the Wicklow Mountains. Heb ik je al overtuigd om een bezoekje te brengen?


#1 Alleen maar foto’s van Ierland deze maand! Wij zochten naar wat groen in de grote stad.

Vooruitblik februari 

Ik start de maand ben het vieren van mijn verjaardag. Daarnaast heb ik een drukke maand. De oudergesprekken staan weer voor de deur, de rapporten moeten weer besproken worden. Ik heb een aantal uitjes op de planning; zo ga ik een dag naar Leeuwarden en een dag naar Nijmegen. Ik ga eten met vriendinnen en er staat een verjaardag op de planning. Een drukke, maar leuke maand!

Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – december 2018

♥ Janet


81 thoughts on “TRVL summary – januari 2019

  1. Ierland ziet er echt prachtig uit, geen wonder dat ze je populairste foto’s waren!
    Ben je al in Nijmegen geweest? Ik heb er jaren gewoond en vind het echt een heel leuke stad.
    Oudergesprekken kosten altijd veel tijd om voor te bereiden, ik ken het maar al te goed! Begrijp ik goed dat jij ze hebt nadat je de rapporten meegeeft? Wij hebben ze ongeveer na 2 maanden school en dan nog eens in april.

    1. Wij geven inderdaad eerst de rapporten mee en een week later zijn de oudergesprekken. De eerste ronde oudergesprekken hebben wij al gehad in okt/nov en aan het einde van het schooljaar hebben we de laatste ronde. Ik ben nog niet in Nijmegen geweest, ik ga er volgende week heen. Ik heb een huis gekocht in Bemmel, dus ik ga er vlakbij wonen. Ik zal er vast en zeker vaak genoeg komen!

  2. Ik word echt zo blij van je verhalen en foto’s van Ierland. Ik zou er graag eens een keer naar toe willen. Misschien in de herfstvakantie – dan heb ik nog geen plannen.

  3. Wat een mooie foto’s van Ierland zeg! Heerlijk om zo het nieuwe jaar te beginnen. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en veel succes met de oudergesprekken.

  4. Ooohh, Ierland. Dat is geen verkeerde plek om het jaar te beginnen! Ik heb zelf nog niet veel van het land gezien, maar wat ik heb gezien vond ik prachtig. Ik heb zelf ooit een keer een dagtour naar de Cliffs of Moher gedaan vanuit Dublin. Gekkenwerk, en ik ga graag nog een keer terug om er langer de tijd voor te nemen ;-). Veel plezier in februari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge