999 vragen aan jezelf #8

by thatonetime
57 comments

In het boek ‘999 vragen aan jezelf’ staan 999 persoonlijke vragen, waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. In deze rubriek deel ik telkens een aantal vragen met jullie waar ik eerlijk antwoord op zal geven. In het boek staan verscheidene soorten vragen zoals: open vragen, ja/nee vragen, twee-keuzedilemma’s, meerkeuzevragen, cijferschalen en driedingenlijstjes.

#80 Welke hobby’s had je als kind?

Als kind kon ik ten eerste uren verslinden achter de computer om de mooiste huizen te bouwen en zoveel mogelijk geld te verdienen bij de Sims. Daarnaast had ik een hele verzameling met kraaltjes. Ik kocht om de haverklap van die buisjes bij de naaiwinkel. Hiervan maakte ik zelf sieraden. Ik vond het erg leuk om creatief bezig te zijn, tegenwoordig doe ik er helaas niets meer mee.

#81 Wat zou je graag nog verzamelen?

Wanneer ik op reis ga, schaf ik altijd een reisgids aan van de desbetreffende bestemming; een Lonely Planet. Inmiddels heb ik al heel wat Lonely Planets in de kast staan, maar ik wil deze verzameling graag uitbreiden. Hopelijk komen er in de toekomst nog veel meer bij.

#82 Welke hobby’s heb je nu?

In mijn ‘vrije’ tijd ben ik vaak bezig met deze blog. Daar ben ik eigenlijk dagelijks mee bezig. Daarnaast vind ik het heerlijk om te netflixen. Ik kan echt uren op de bank liggen en hele series bingewatchen. Op zijn tijd kan ik zelfs genieten van een dagje gamen.

999 vragen aan jezelf - welke hobby's heb je nu?

#83 Wat zou je nog willen leren?

Ik schreef al eerder over mijn voornemens. Zo wil ik graag nog eens leren hoe ik gitaar moet spelen. Ik heb een gitaar en ben ooit begonnen met het nemen van lessen maar was ook net zo snel weer gestopt. Ik zou dat graag weer op willen pakken zodat ik wat liedjes kan pingelen.

Een ander ding wat ik onwijs graag wil leren is het vak van fotograferen. Ik ben hard aan het sparen voor een nieuwe, goede camera en zou hier dan heel graag goed mee overweg kunnen. Dat lijkt me zo leuk!

#84 Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit?

Het enige wat ik nu kan doen is vertellen over de fantastische cadeaus die ik van mijn beste vriendinnetje heb gekregen in de afgelopen 15 jaar dat we elkaar kennen. Bijvoorbeeld het onbekende leesboek wat ik kreeg, maar wat wel een internationale bestseller bleek te zijn. Of die pittenzak in de vorm van een hond, maar wel met een lekker lavendelgeurtje.

Nee, alle gekheid op een stokje. Ik krijg altijd hele leuke en attente cadeaus.

#85 Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had? 

Poeh, wat een moeilijke vraag. Ik heb afgelopen jaar de Sims weer aangeschaft omdat ik een beetje heimwee had naar het spel. Ik heb wel gelijk de nieuwste versie aangeschaft. Daarnaast hadden we op de basisschool een heel leuk computerspel, waarbij we diamanten moesten verzamelen. Dit is eigenlijk het enige wat ik me nog kan herinneren maar ik heb echt jarenlang willen weten hoe dat spel heette. Tot op de dag van vandaag weet ik dat gewoon nog steeds niet.

#86 Binnen of buiten? 

Dat is echt compleet afhankelijk van het weer. Wanneer de zon schijnt (en het +18 graden is, ben ik het liefste buiten. En dan lekker met een drankje op een terrasje, heerlijk. Als het koud is, ben ik liever binnen. Ik ben een echte koukleum dus de dekentjes zijn hier niet weg te denken.

999 vragen aan jezelf - binnen of buiten?

#87 Bankhangen of stappen? 

De tijd dat ik wekelijks in de kroeg te vinden was, is helaas voorbij. Toch vind ik het op zijn nog erg leuk om op stap te gaan, ik vind het altijd zo gez