999 vragen aan jezelf #8

by thatonetime
57 comments

In het boek ‘999 vragen aan jezelf’ staan 999 persoonlijke vragen, waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. In deze rubriek deel ik telkens een aantal vragen met jullie waar ik eerlijk antwoord op zal geven. In het boek staan verscheidene soorten vragen zoals: open vragen, ja/nee vragen, twee-keuzedilemma’s, meerkeuzevragen, cijferschalen en driedingenlijstjes.

#80 Welke hobby’s had je als kind?

Als kind kon ik ten eerste uren verslinden achter de computer om de mooiste huizen te bouwen en zoveel mogelijk geld te verdienen bij de Sims. Daarnaast had ik een hele verzameling met kraaltjes. Ik kocht om de haverklap van die buisjes bij de naaiwinkel. Hiervan maakte ik zelf sieraden. Ik vond het erg leuk om creatief bezig te zijn, tegenwoordig doe ik er helaas niets meer mee.

#81 Wat zou je graag nog verzamelen?

Wanneer ik op reis ga, schaf ik altijd een reisgids aan van de desbetreffende bestemming; een Lonely Planet. Inmiddels heb ik al heel wat Lonely Planets in de kast staan, maar ik wil deze verzameling graag uitbreiden. Hopelijk komen er in de toekomst nog veel meer bij.

#82 Welke hobby’s heb je nu?

In mijn ‘vrije’ tijd ben ik vaak bezig met deze blog. Daar ben ik eigenlijk dagelijks mee bezig. Daarnaast vind ik het heerlijk om te netflixen. Ik kan echt uren op de bank liggen en hele series bingewatchen. Op zijn tijd kan ik zelfs genieten van een dagje gamen.

999 vragen aan jezelf - welke hobby's heb je nu?

#83 Wat zou je nog willen leren?

Ik schreef al eerder over mijn voornemens. Zo wil ik graag nog eens leren hoe ik gitaar moet spelen. Ik heb een gitaar en ben ooit begonnen met het nemen van lessen maar was ook net zo snel weer gestopt. Ik zou dat graag weer op willen pakken zodat ik wat liedjes kan pingelen.

Een ander ding wat ik onwijs graag wil leren is het vak van fotograferen. Ik ben hard aan het sparen voor een nieuwe, goede camera en zou hier dan heel graag goed mee overweg kunnen. Dat lijkt me zo leuk!

#84 Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit?

Het enige wat ik nu kan doen is vertellen over de fantastische cadeaus die ik van mijn beste vriendinnetje heb gekregen in de afgelopen 15 jaar dat we elkaar kennen. Bijvoorbeeld het onbekende leesboek wat ik kreeg, maar wat wel een internationale bestseller bleek te zijn. Of die pittenzak in de vorm van een hond, maar wel met een lekker lavendelgeurtje.

Nee, alle gekheid op een stokje. Ik krijg altijd hele leuke en attente cadeaus.

#85 Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had? 

Poeh, wat een moeilijke vraag. Ik heb afgelopen jaar de Sims weer aangeschaft omdat ik een beetje heimwee had naar het spel. Ik heb wel gelijk de nieuwste versie aangeschaft. Daarnaast hadden we op de basisschool een heel leuk computerspel, waarbij we diamanten moesten verzamelen. Dit is eigenlijk het enige wat ik me nog kan herinneren maar ik heb echt jarenlang willen weten hoe dat spel heette. Tot op de dag van vandaag weet ik dat gewoon nog steeds niet.

#86 Binnen of buiten? 

Dat is echt compleet afhankelijk van het weer. Wanneer de zon schijnt (en het +18 graden is, ben ik het liefste buiten. En dan lekker met een drankje op een terrasje, heerlijk. Als het koud is, ben ik liever binnen. Ik ben een echte koukleum dus de dekentjes zijn hier niet weg te denken.

999 vragen aan jezelf - binnen of buiten?

#87 Bankhangen of stappen? 

De tijd dat ik wekelijks in de kroeg te vinden was, is helaas voorbij. Toch vind ik het op zijn nog erg leuk om op stap te gaan, ik vind het altijd zo gezellig maar dan moet ik meestal ook twee dagen bijkomen. Ik kan ook genieten van een avondje netflix en chillen op de bank, ook genieten.

#88 Bellen of appen? 

Dit antwoord is zonder twijfel appen. Tegenwoordig is een berichtje sturen naar iemand zo gemakkelijk. Ik verbaas me er ook wel eens over hoeveel je kunt doen met WhatsApp, zoals tikkies sturen. Hoe gemakkelijk gaat het tegenwoordig?!

#89 In de file staan of met de trein reizen?

Het liefste reis ik met de auto. Ik vind het heerlijk om zelf te kunnen gaan en staan waar ik wil maar als ik ergens herhaaldelijk zou moeten rijden waar een file staat dan zou ik de trein zeker overwegen. Ik reis niet vaak met de trein. Af en toe als ik een dagje wegga. In het buitenland reis ik echter veel vaker met het openbaar vervoer.

#90 Dik kussen of dun kussen?

Ik vind een dik kussen echt heel erg fijn. Op een dun kussentje kan ik gewoon niet slapen. Mijn eigen kussen is tegenwoordig niet meer de allerbeste, dus die draai ik ’s nachts regelmatig om zodat ik weer op de dikke kant kan liggen.

#91 Lezen of schrijven?

Ik vind zowel lezen en schrijven erg leuk. Dat bewijst deze website ook maar weer. Daarnaast vind ik lezen ook erg leuk. Ik lees vaak blogs maar het lezen van boeken die ik echter te weinig. Ook dat schreef ik in mijn goede voornemens.


Nieuwsgierig naar meer?

999 vragen aan jezelf #1

999 vragen aan jezelf #2

999 vragen aan jezelf #3

999 vragen aan jezelf #4

999 vragen aan jezelf #5

999 vragen aan jezelf #6

999 vragen aan jezelf #7


‘999 vragen aan jezelf’ kopen?

De boeken ‘999 vragen aan jezelf’ (deel 1 of 2) kun je kopen bij bol.com.

♥ Janet

* Deze tekst bevat een affiliate link.
57 comments
0

You may also like

57 comments

Mandy april 14, 2019 - 4:25 pm

Wat een gave blog, ik denk dat ik ook zo’n boek ga kopen. Vindt het leuk om zulke dingen te lezen en geef er in mijn hoofd ook steeds antwoord op. Leuk om er soms even bij stil te staan
Mandy onlangs geplaatst…Chai latteMy Profile

Reply
thatonetime april 14, 2019 - 5:13 pm

Ik vind deze vragen ook altijd zo leuk om te beantwoorden. 🙂

Reply
Manon Ruitenberg maart 20, 2019 - 1:01 pm

Leuk om te lezen! Lonely Planet heeft ook mijn voorkeur. Het lijkt me heerlijk om een boekenkast vol te hebben staan met blauwe kaften!

Reply
thatonetime maart 23, 2019 - 8:34 pm

Ohh ja dat is ook mijn streven.

Reply
Marcella maart 15, 2019 - 10:31 am

Ik vind jouw weetjes altijd leuk om te lezen! Ik speelde vroeger niet vaak de Sims, maar aan het spelen van Rollercoaster Tycoon heb ik veeeeel tijd besteed 🙂 Misschien heb je nog iets aan deze tips voor boeken? https://www.marcellamolenaar.nl/spannende-boeken/ Ik lees veel sinds ik een e-reader heb, zoveel fijner dan een papieren boek!
Marcella onlangs geplaatst…Here and Now #52 – Nutz weer naar de dierenarts & Green Book in de biosMy Profile

Reply
thatonetime maart 19, 2019 - 7:18 pm

Oh jaa!! Rollercoaster Tycoon heb ik ook vaak gespeeld. Dat was ook een heerlijk spel!

Reply
Dewi maart 8, 2019 - 7:44 am

Wat een leuke manier om zo iets meer over jezelf te vertellen! Vroeger speelde ik ook een tijdje de Sims, kon ik me uren mee vermaken haha! En Lonely Planets sparen is ook heel herkenbaar.

Reply
thatonetime maart 8, 2019 - 8:42 pm

Haha leuk he! 😀

Reply
Manon maart 4, 2019 - 10:25 pm

Ik speel de Sims nu nog wel eens, blijft leuk. Ook al ben ik 27, haha.

Reply
thatonetime maart 5, 2019 - 6:35 pm

Idem dito haha! Blijft leuk.

Reply
Henk maart 8, 2019 - 10:50 am

Welke reisgids wil je dit jaar zeker in je bezit krijgen?

Reply
thatonetime maart 8, 2019 - 8:50 pm

Goede vraag. Hopelijk Jordanië, iets uit oost-Europa en Mexico maar ik heb nog niets concreets op de planning. Je kunt altijd dromen toch.

Reply
Melissa maart 13, 2019 - 8:06 am

Ik hou van een dunne kussen. Leuke vragen weer. En je beter te leren

Reply
thatonetime maart 13, 2019 - 3:42 pm

Jij slaapt dan op je rug?

Reply
Maaike | Travelbliss maart 1, 2019 - 7:13 pm

Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen. Ik ben het liefste buiten maar als ik op de bank hand dan ook onder een heerlijk dekentje 😉

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:31 am

Ik zit toch iets liever binnen, vooral bij wind of regen.. vind het verschrikkelijk! 😉

Reply
Lianne - geendierenindekeuken.nl maart 1, 2019 - 4:28 pm

Wat een leuke vragen! En de obsessie met sims als kind ken ik maar al te goed. Uren was ik ermee bezig, hoewel ik daarna dan ook wel weer zin had in mijn eigen leven opbouwen zoals ik voor die sims deed :’)

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:29 am

Haha erg he… uren, dagen kon ik ermee bezig zijn.

Reply
Cynthia maart 1, 2019 - 12:16 pm

Wat een leuke manier om je wat beter te leren kennen! Oh de Sims ken ik nog wel ja. Daar was ik ook behoorlijk verslaafd aan als kind. Thanx voor je leuke antwoorden!
Cynthia onlangs geplaatst…5x Favoriete peuterliedjes van de kleine madamMy Profile

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:26 am

Ja leuk he… ik vind het stiekem nog steeds leuk om spelletjes te spelen.

Reply
Wanda maart 1, 2019 - 9:02 am

Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! En ja, hier ook nog elke avond onder een dekentje op de bank hoor, ben ook een echte koukleum maar wel blij dat we de afgelopen weken al lekker veel buiten konden zijn met het zonnetje erbij.

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:23 am

Ja heerlijk ja. Het weer was wel echt gunstig de afgelopen weken.

Reply
Lizzie februari 28, 2019 - 2:40 pm

ik doe ook aan Lonely Planets sparen :p . Bijna altijd vraag ik met mn verjaardag of met kerst wel weer n nieuwe! haha. Gelukkig nog weinig in de kast die ik niet op locatie heb gebruikt. Wel Nicaragua, was aan t plannen om daarheen te gaan toen het onrustig werd.. dus die moet ik nog n keer gaan gebruiken

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:20 am

Haha wat leuk. Soms als er leuke aanbiedingen zijn kom ik er gewoon een paar om de verzameling aan te vullen van een aantal leuke bestemmingen waar ik graag nog heen wil. Ik heb er dus wel een aantal liggen terwijl ik het land nog niet heb bezocht… ooit! 😉

Reply
Juliette - Strongbody.nl februari 28, 2019 - 2:04 pm

Aaah super leuk zo’n rubriek. Je komt de gekste vragen tegen. Ik heb ook zo’n boekje thuis dat ik als cadeau heb gekregen. Ik moet het nog invullen haha. En leuk om te lezen dat je terug gaat naar je oude liefde Sims!

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:13 am

Ja super leuk. De vragen zijn zo divers en persoonlijk.

Reply
Sandra februari 28, 2019 - 11:33 am

Wat leuk! Zo leren we jou wat beter kennen. Ga je door tot 999?

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:13 am

Nou, dat weet ik niet of ik alle vragen red. Dan ben ik nog wel even bezig! 😉

Reply
Felice Veenman februari 28, 2019 - 10:26 am

wat een ontzettend leuke vragen, ik zou aan ieder daarvan wel een blog kunnen wijden denk ik..maar ja dan komt een mens niet meer aan haar core businiss toe..

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:12 am

Haha als ik er even goed voor ging zitten dan lukt het mij waarschijnlijk ook wel om aan elke vraag een blog te wijden. Dan houd ik het nog netjes.. 😉

Reply
Daphne - verdraaidmooi februari 28, 2019 - 10:15 am

Wat leuk om zulke vragen stap voor stap te beantwoorden in je blog! Leuk om later nog eens terug te lezen denk ik.
Daphne – verdraaidmooi onlangs geplaatst…Shoppen met cashbackMy Profile

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:08 am

Zeker weten!

Reply
kiki hasselton februari 28, 2019 - 9:16 am

wat leuk om zo iemand beter te leren kennen! ik ga eens kijken naar dit boek 🙂
kiki hasselton onlangs geplaatst…Rugvista: Heel simpel je kamer omtoveren in een andere stijl!My Profile

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:06 am

Moet je doen! Staan echt leuke vragen in.

Reply
Yousra Yasmine februari 28, 2019 - 8:53 am

Ik vind dit altijd zo’n leuke rubriek! Echt leuk om degene achter de blog beter te leren kennen door middel van deze vragen!

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:05 am

Dat ben ik met je eens. 🙂

Reply
Nicole Orriëns februari 28, 2019 - 7:47 am

Ik zou ook best gitaar willen leren spelen, en dan bij een knapperend houtvuur buiten country liedjes zingen met een cowboy hoed op. Moet ik alleen wel even leren zingen….

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:04 am

Of je laat het zingen aan iemand anders over haha!

Reply
Bergfamilie februari 28, 2019 - 7:40 am

Leuk inkijkje in je leven zo! Dat van die Lonely Planets had ik vroeger ook, een overzicht van waar ik geweest had vol met aantekeningen, zand tussen de bladeren en omgevouwen highlights. Maar sommige waren al meer dan 15 jaar oud, dus bij de laatste verhuizing heb ik ze allemaal weggedaan.
Helaas zijn ze na een paar jaar ook al gedateerd waardoor ik er niemand blij mee kon maken..

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:04 am

Ja, dat is dan weer het nadeel helaas. Ik denk dat een aantal van mijn Lonely Planets inmiddels ook al gedateerd zijn.

Reply
Laura februari 27, 2019 - 1:27 pm

Super leuk dat je hier een blog over schrijft.
Ik heb het boek ook kaar doe er nog niet zoveel mee.

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:34 pm

Oh wat grappig. Hier heeft ie ook maanden in de kast gelegen totdat ik me weer bedacht dat ik hem kon gebruiken.

Reply
Laura maart 1, 2019 - 12:38 pm

Leuk!

Reply
Henk februari 27, 2019 - 12:39 pm

Leuk om dit soort van vraag/antwoorden te lezen. Voor wat betreft vraag 85, bedoel je wellicht boulderdash? Moest meteen aan dat spel denken toen ik je vraag/antwoord las;-)

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:20 pm

Oh!! Dank voor je reactie. De naam zegt me niets maar ga het direct opzoeken! Dank 😀

Reply
Melissa februari 27, 2019 - 11:30 am

Leuke vragen weer. Zelf hou ik echt van een dunne kussen

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:30 pm

Oh grappig. Slaap jij op je rug of op je zij?

Reply
Lipstickencupcakes februari 28, 2019 - 8:46 am

Wat een leuke vragen en wat een super leuk idee om een blog aan, te wijden en je zo wat te leren kennen.

Reply
thatonetime maart 3, 2019 - 10:05 am

Dankjewel.

Reply
Jessie | Business Blog School februari 27, 2019 - 10:42 am

Wat een leuke serie. Altijd boeiend om te lezen over iemands voorkeuren. Bovendien beantwoord je als lezer in je hoofd de vragen zelf ook 😉 Een instrument kunnen spelen is heerlijk; naast schrijven is muziek maken echt mijn uitlaatklep!

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:29 pm

Oh leuk om te lezen. Wat voor muziek maak je?

Reply
Nicole Orriëns februari 27, 2019 - 10:23 am

Series kijken op Netflix doe ik ook heel graag. Daarnaast lees ik ook heel graag in mijn vrije tijd. Wat leuk dat je zoveel plezier had aan de Sims trouwens!

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:27 pm

Haha stinkem haal ik daar nog steeds veel plezier uit! 😉

Reply
Sanne februari 27, 2019 - 9:44 am

Oké, die pittenzak was misschien niet zo geslaagd, maar je hebt het altijd koud. Dus. Wat dat boek betreft: sowieso een internationale bestseller 🙂

XX

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:21 pm

😀 😀

Reply
Nadia februari 27, 2019 - 8:55 am

Wat leuk! 999, een heleboel hahaha, leuk om later te bundelen, zodat je het altijd terug kunt lezen.

Reply
thatonetime februari 27, 2019 - 3:25 pm

Pff dat zijn er zeker een heleboel. Ik heb nog een lange weg te gaan! 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers liken dit: