Een nieuwe website: Hoera!

by thatonetime
0 comment

Na een aantal impulsieve pogingen om een blog te beginnen, is hier poging drie. Wat begon met reisverhalen uittikken op waarbenjij.nu, is het nu een iets ingewikkelder concept geworden. Na de eerste blog, waar ik eigenlijk niet zo veel mee heb gedaan, is hier nu een nieuwe website: That One Time.

Zelf een website bouwen.. Shit, dat is best lastig. Technisch ben ik niet, leuk vind ik het wel! Gelukkig heb ik de mogelijkheid tot een 24/7 live chat support, waar ik te pas en te onpas met mijn rooky vragen terecht kan. Ideaal! Na heel wat uurtjes alles uitpluizen, thema’s uitproberen, foto’s bewerken en alle knoppen uitproberen verder; is dan hier het resultaat. Het is zeker nog niet perfect, maar het begin is er!

Dan staat het vullen van mijn blog op het programma. Want daar draait het natuurlijk allemaal om. Althans, voor mij dan. Wat schrijven is wat ik leuk vind om te doen. Mijn hobby.

Een blog over reizen, omdat reizen mijn passie is! Niet alleen omdat ik zoveel mogelijk reistips wil delen, maar meer omdat ik graag mijn persoonlijke reisverhalen wil delen.. Want jeetje, wat heb ik een aantal toffe, spannende, gave, interessante dingen meegemaakt. En hier wil ik graag over schrijven. Puur omdat ik dat leuk vind. 

Hopelijk kunnen jullie je redden met mijn website. Hopelijk hebben jullie iets aan de verhalen die ik schrijf en hopelijk vinden jullie het leuk om mijn verhalen te lezen. Wie weet inspireer ik zelfs wel iemand om naar een bepaalde bestemming te gaan. Hoe tof zal dat zijn? Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, laat het me weten!

Veel plezier met mijn reisverhalen en hopelijk zie ik je nog eens terug! 🙂

♥ Janet

Een nieuwe website: That One Time