Een nieuwe website!

Na een aantal impulsieve pogingen om een blog te beginnen, is hier poging drie. Wat begon met reisverhalen uittikken op waarbenjij.nu, is het nu een iets ingewikkelder concept geworden. Na de eerste blog, waar ik eigenlijk niet zo veel mee heb gedaan, is hier nu een nieuwe blog. YAY!

Zelf een website bouwen.. Shit, dat is best lastig. Technisch ben ik niet, leuk vind ik het wel! Gelukkig heb ik de mogelijkheid tot 24/7 live chat support waar ik te pas en te onpas met mijn rooky vragen terecht kan. Ideaal! Na heel wat uurtjes alles uitpluizen, thema’s uitproberen, foto’s bewerken en alle knoppen uitproberen verder; is dan hier het resultaat. Het is zeker nog niet perfect, maar het begin is er!

Een blog over reizen, omdat reizen mijn passie is! Niet omdat ik zoveel mogelijk reistips wil delen, want daarvoor heb je de lonely planet en honderden andere blogs. Meer omdat ik graag mijn persoonlijke reisverhalen wil delen, want jeetje, wat heb ik een aantal toffe, spannende, gave, interessante dingen meegemaakt. En hier wil ik graag over schrijven. Puur omdat ik dat leuk vind. 

Klik hier voor meer info over mij.

Don’t worry, be happy!  ♥ Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge