Tag: Gewoon Nederlands tag

by thatonetime
99 comments

Hoewel ik graag de hele wereld over reis, naar verre oorden en uithoeken van de wereld, kan ik ook erg genieten wanneer ik thuis ben. Gewoon in Nederland, lekker tussen de stroopwafels en de regen. Nederland is een heel mooi land, waar ik graag weer naar terugkom om te genieten van al die ‘gewone’ Nederlandse dingen. Ik kwam deze tag tegen bij Dutchie on the Road en vulde de tag vervolgens zelf in. Lees hier mijn Gewoon Nederlands tag.

De Gewoon Nederlands Tag

1. Eén of meer koekjes bij de thee?

Liever een heel pak. Dat is vaak wel een beetje overdreven, maar ik kan het vrijwel nooit bij één houden. Waarom zou je dat doen? Je maakt na één koekje een beetje kennis met de smaak en dan is het zeker gelijk gebeurd, nee hoor.. minsters een paar!

koekjes eten

2. Wat is je favoriete stamppot?

Zonder twijfel de zuurkool stamppot. Daar kun je me serieus ’s nachts voor wakker maken. Het is zelfs één van mijn topfavorieten ever en het liefste eet ik elke week zuurkool, al is het niet meerdere keren per week. Verder vind ik stamppot met andijvie ook heel lekker, of met zoete aardappel. Ja, ik ben wel team stamppot hoor.


3. Welke Nederlandse feestdag vind jij de leukste?

Ik heb niet heel veel met de feestdagen, maar ik vind van alle feestdagen Kerst de leukste feestdag om te vieren. Kerst gaat bij mij gepaard met lekker eten en veel gezelligheid. Ik houd ervan en vind het altijd erg gezellig. Bevrijdingsdag vind ik overigens ook leuk, maar alleen omdat er zulke leuke festivals zijn.

Gewoon Nederlands tag: Kerst vieren

4. Wat is volgens jou het leukste plekje in Nederland?

De laatste jaren ontdek ik steeds meer leuke plekken in eigen land en kom ik erachter hoe leuk Nederland kan zijn. Van tripjes naar Alkmaar, Leiden, Amersfoort, de Waddeneilanden en Zutphen. Zomaar wat plekken die ik afgelopen jaren heb ontdekt. Op de Veluwe kom ik echter al jaren, vrijwel mijn hele leven al en de regio vind ik ook echt heel tof. Want: veel groen! Ik ga graag naar deze plek terug dus bombardeer ik deze regio tot het leukste plekje in Nederland.

Nationaal Park Veluwezoom, Nederland
Amersfoort, Nederland

5. Wat is jouw favoriete accent?

Doe mij maar gewoon ABN. Ik vind eigenlijk alle vormen van accenten niet tof en onaantrekkelijk. 🙂 Ik heb ongeveer mijn hele leven in Drenthe en ben dus aardig bekend met het Drents. Ik heb familieleden die Drents spreken, maar alsnog vind ik niet bepaald mooi te noemen.


6. Welk woord is voor jou typisch Nederlands?

Bitterbal, sowieso bitterbal! Punt. En ze zijn nog lekker ook! 😉


7. Welk typisch Nederlands gebruik vind jij het leukst?

Er zijn zoveel Nederlandse gebruiken die buitenlanders een beetje gek vinden; een plakje worst of blokje kaas op een verjaardag, en dan ook nog eens iedereen bij langs gaan om te feliciteren, carnaval vieren, je eten prakken, altijd ontbijten met een boterham met kaas, Sinterklaas vieren, fietsen naar je werk of een ooievaar in je voortuin. Om er maar een paar te noemen. Sinterklaas vieren vind ik erg leuk voor kinderen (die ik niet heb, maar wel lesgeef). Sinds een paar maanden woon ik in een regio waar fanatiek carnaval wordt gevierd, dus daar moet ik waarschijnlijk ook eens aan geloven.


8. Welk Nederlands gezegde is jouw favoriet?

Ik hoor, lees en gebruik regelmatig gezegdes en spreekwoorden. Bijvoorbeeld ‘het hek is van de dam’, geen bericht is goed bericht’, ‘een gegeven paard niet in de bek kijken’ en ‘de appel valt niet ver van de boom’.


9. Wat is je favoriete winkel van Nederlandse bodem?

Dat is toch wel de Hema. Lekker hollands en een halve rookworst of een lekkere tompouce gaat er op zijn tijd wel in hoor. Ook de Kruidvat vind ik een fijne winkel als ik verzorgingsspullen en dergelijke nodig heb.


10. Wie vind jij de leukste BN’er?

Ik vind Floortje Dessing natuurlijk heel leuk, want ik vind het heel tof wat ze allemaal doet en ons de mooiste plekken van de aarde laat zien. Ook vind ik Anouk een heel tof persoon en vind haar echt geniaal in the Voice.


11. Wat vind jij het mooiste en/of leukste Nederlandstalige liedje?

Ik ben echt geen fan van Nederlandstalige muziek. Niet van de smartlappen en niet van de rapmuziek die nu helemaal in is. Ik vind het eigenlijk helemaal niets. Nu zijn er natuurlijk wel nummers die ik oké vind om naar te luisteren, zoals Maan met ‘Ze huilt maar ze lacht’ en ‘Hou me vast’ van Volumia. Er zijn wel Nederlandse muzikanten die ik onwijs tof vind, zoals Kensington, Typhoon, Floor Jansen en Anouk.


12. Haring? Ja of nee?

Ooooo nee, dat gaat er bij mij echt niet in! punt. Uit.

Gewoon Nederlands Tag: haring eten

Nieuwsgierig naar meer tags?

De Kerst-tag: alles wat met kerst te maken heeft?

Tag: 15 reisdilemma’s

De snack-tag

De Liebster Award

Terug van weggeweest-tag

Tag: 28 vragen over reizen


Dat was het dan, mijn ‘Gewoon Nederlands’ antwoorden. Voel je vrij om deze Gewoon Nederlands tag over te nemen! Succes met invullen en ik hoor het graag als je de vragen hebt beantwoord.

♥ Janet

Bron foto 1-2-5: Unsplash

You may also like

99 comments

Joyce 14 april 2020 - 08:54

Dit is echt een super leuke tag! Ik heb nog nooit iemand deze tag zien doen, heel leuk! Ikzelf vind Kerst ook heel leuk. Lekker veel eten en tijd doorbrengen met de familie!

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:07

Oh grappig. Je kunt de tag overnemen. 😉

Reply
Melanie Hoogvliet 13 april 2020 - 14:32

Wat een leuke tag! Ik zou bij de stamppot voor hutspot gaan

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:06

Oh hutspot vind ik juist een stamppot die niet zo lekker is. Ik kan het wel eten, maar zou het nooit zelf maken.

Reply
Felice Veenman 8 april 2020 - 08:59

wat een leuke vragen, stuk voor stuk ene blog waard ! Alleen over haring kan ik kort zijn: 3 letters :NEE , het is een van de weinige dingen die ik gewoon niet lust…

Reply
thatonetime 31 mei 2020 - 11:25

Dat is ook zo haha.

Reply
Georgina Lifestyle 8 april 2020 - 08:11

Leuke tag! oooww jaaa, bitterballen! Denk dat je mijn accent dan ook niet tof vindt: Rotterdams, hihi. Nederland is ook mooi! Ik ben dol op Limburg en de Utrechtse Heuvelrug.

Reply
thatonetime 31 mei 2020 - 11:25

Haha ik heb sowieso weinig met accenten, dan hoor ik gewoon echt de helft niet haha.

Reply
Lodi 8 april 2020 - 07:38

Wat een leuk lijstje om te lezen, mijn zus woont in Amerika en ik nam altijd stroopwafels mee, maar de laatste keer zei ze, wil je de volgende keer eens speculaas mee nemen, daar verlang ik af en toe zo naar. Ontbijtkoek neem ik ook altijd voor haar mee.

Reply
thatonetime 31 mei 2020 - 11:24

Haha snap ik wel. Een speculaasje op z’n tijd is ook erg lekker!

Reply
Caroline 2 april 2020 - 10:16

Mijn favoriete stamppot is er eentje met een Asian twist. Met paksoi en kokosmelk, zooooo lekker!

Reply
thatonetime 31 mei 2020 - 11:20

Oh zo’n stamppot heb ik nog nooit gehad. Klinkt lekker!

Reply
kritsof 2 april 2020 - 07:33

Kwam 35 jaar geleden al in Nederland op vakantie met mijn neven en nichten. Ik vond Nederland altijd heel gezellig, o.a. door de bitterballen en kroketten enz. Moet wel zeggen dat ik tegenwoordig toch veel bedenkingen heb over hoe het evolueert daar 🙂
Als ik op Instagram bepaalde BN’ers of Influencers zie denk ik dikwijls van man man man!

Reply
thatonetime 31 mei 2020 - 11:20

Waar heb je je bedenkingen bij? En dat denk ik overigens ook wel bij bepaalde BN’ers hoor haha.

Reply
Kimberly 1 april 2020 - 19:43

Haring gaat er bij mij echt niet in en dat is toch wel een schande heb ik gehoord aangezien mijn vader uit Scheveingen komt.

Reply
thatonetime 1 april 2020 - 19:44

Hahah

Reply
Manouk 28 maart 2020 - 18:02

Wat leuk om te lezen! Ik houd wel van haring, ik vind het heerlijk. Ik kan me er echt helemaal in vinden dat Hema favoriet is, het is ook zo’n handige winkel met van alles. Van sommige dingen weet je echt niet waar je het anders moet halen. En accenten, god, dat heb ik dus ook. Ik vind dat altijd zo irritant, haha.

Reply
thatonetime 30 maart 2020 - 13:52

Haha ik ook! En dat terwijl ik niet vaak hoor dat mensen accenten irritant vinden.

Reply
Renata 18 maart 2020 - 23:47

Daar is niks mis mee als je graag eens in eigen land blijft – wij komen ook al eens graag naar Nederland vanuit België

Reply
thatonetime 22 maart 2020 - 19:31

Zeker niet.

Reply
Melanie Hoogvliet 2 maart 2020 - 06:26

Wat een leuke tag! Op een koekie kun je niet leven dus die zou ik het zelfde gezegd hebben als jou. Als nederlandswoord was ik voor oliebol gegaan

Reply
thatonetime 16 maart 2020 - 16:55

Dankjewel! O ja, oliebol heb ik niet eens aan gedacht haha.

Reply
Cynthia 23 februari 2020 - 17:48

Wat een leuke tag! Misschien ga ik het ook wel van je overnemen! Leuk om je weer een beetje beter te leren kennen!
Cynthia onlangs geplaatst…Recept: Mijn Boost-Je-Weerstand-TheeMy Profile

Reply
thatonetime 16 maart 2020 - 17:48

Moet je zeker doen, succes! 🙂

Reply
Sherry 20 februari 2020 - 21:43

Leuk om te lezen. Haring is af en toe lekker. Het ziet er wel altijd lekker uit. Ik ben gek op koek.

Reply
thatonetime 16 maart 2020 - 17:52

Vind je? Ik vind het er dus echt niet lekker uitzien haha.

Reply
Kelly 14 februari 2020 - 18:52

Wat leuk dat je de tag ook ingevuld hebt! Een pak koekjes nog wel, haha. Ik vind een zwaar accent ook niet heel erg aantrekkelijk, maar ik kom uit een ‘echte’ Brabantse familie…compleet met accent. Gelukkig kan ik door mijn pedagogische achtergrond wel heel goed schakelen maar ik kan het niet verbergen, haha. Ik doe soms echt mijn best, maar volgens mijn vriendinnen boven de grote rivier blijf je het horen. Wel horen ze een duidelijk verschil tussen mij en mijn ouders…dat is weer een opluchting 😉

Reply
thatonetime 15 februari 2020 - 16:43

Mijn familie spreekt ook Drents, maar ik vind dat ook echt onaantrekkelijk hahah. Volgens mij hoor je niet echt dat ik uit Drenthe kom.

Reply
Aniek 14 februari 2020 - 17:01

De Veulwe vind ik ook prachtig. En ik ben het helemaal met je eens wat betreft de haring. Zo vies vind ik dat!
Aniek onlangs geplaatst…Een pittige hike van bergstation Carosello 3000 naar het centrum van LivignoMy Profile

Reply
Renata Feyen 13 februari 2020 - 21:22

Ik ben ook helemaal geen fan van Nederlandstalige muziek geef mijn maar Engelstalige muziek 🙂

Reply
thatonetime 15 februari 2020 - 16:42

Oh daar sluit ik me helemaal bij aan.

Reply
Anouk 12 februari 2020 - 18:46

Oh nu heb ik zin in bitterballen! Ik heb eigenlijk geen heimwee nadat ik geëmigreerd ben, maar áls ik weet dat ik weer naar Nederland ga dan denk ik toch wel meteen aan de dingen die ik dan weer kan eten… Naast het zien van mijn familie en vrienden natuurlijk 😉
Anouk onlangs geplaatst…Als vrouw alleen naar Costa Rica – de ervaringen van ElkeMy Profile

Reply
thatonetime 12 februari 2020 - 20:29

Dat snap ik helemaal hoor haha. Ik heb twee keer in het buitenland gewoond en had ook geen heimwee, maar toch is het fijn als je dan weer terug bent!

Reply
Mieke | Miek's Mind 12 februari 2020 - 07:20

Wat een leuke tag, die ga ik onthouden. ‘ niet tof en onaantrekkelijk’ – ik ben juist trots op mijn Brabants accent!

Reply
thatonetime 12 februari 2020 - 17:13

Haha dat is mijn mening. Vind jij het Drentse accent ook niet verschrikkelijk?

Reply
Manon 11 februari 2020 - 14:50

Gezellig is echt een typisch Nederlands woord ook. En uiteraard is alles gezellig, hahah.

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:21

Heel gezellig. 😉

Reply
hippmiemeisje 11 februari 2020 - 13:12

Ik vind het zo fijn om op travelblogs ook iets te lezen over eigen land. Wat mijn leukste plekje in Nederland is, weet ik niet zo goed, ik ben van België, voor mij is Nederland dus ook buitenland, hoewel ik altijd genoten heb van Zeeuw-Vlaanderen, maar dat stukje Nederland draagt ook al Vlaanderen… Oeps…
Ik zou in Nederland wel eens graag naar Texel gaan.

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:21

Ik vind het ook altijd erg leuk om over plekjes in eigen land te lezen, er is zoveel moois dicht bij huis. En in België net zo goed!

Reply
Gea 11 februari 2020 - 12:04

Ja bitterbal is echt Nederlands hè haha. Ik eet eigenlijk nooit een koekje bij de thee.

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:20

Geen koekjes? Wel chocolade??

Reply
Jasmina 10 februari 2020 - 19:13

Wat een leuke tag! Doe mij maar een hele pakjes bij de theehaha

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:19

Haha doe mij dat ook maar.

Reply
Diana 10 februari 2020 - 09:42

Wat een leuke tag en wat veel dingen die ik herken. Wel vind ik mijn Brabant accent leuk hehe. Gezegdes haal ik altijd door elkaar of ben ik vergeten. En stampot heb ik dit weekend trouwens op en vanavond en morgen nog restjes. Helemaal niet erg haha.
Diana onlangs geplaatst…Beveiligd: De Oost-Friese Waddeneilanden van Duitsland | ken jij ze?My Profile

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:19

Haha herkenbaar, als ik stamppot maak dan eet ik er ook echt drie dagen van. 🙂

Reply
Linda 9 februari 2020 - 20:02

Haring gaat er bij mij dus ook echt niet in, zo vies! Verder ben ik dol op Nederland en ben ik blij dat ik hier woon. Tijdens onze wereldreis wist ook zeker dat ik nooit in een ander land zou kunnen wonen dan in Nederland. Ik ben dol op boerenkool, maar ook gewoon op het leven hier en hoe de dingen geregeld zijn. Ook hebben wij veel leuke plekken in het land om te zien, wat we soms wel eens vergeten. Leuke tag!

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:18

Ik denk ook echt dat we gelukkig mogen zijn in Nederland, hoe alles geregeld is…

Reply
Georgina Lifestyle 9 februari 2020 - 18:44

Wat een ontzettend leuke tag! Oooowww, er is zoveel te ontdekken in Nederland. Ik houd overigens wel van accentjes, vooral een Rotterdams accent :-). En koekjes bij de theeee, zoveel lekkers. In Volendam had ik vis gegeten, heerlijk!

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:17

Er is zeker genoeg te ontdekken in eigen land. Nederland is zo mooi.. ik sta elke keer weer versteld!

Reply
Mandy 9 februari 2020 - 15:23

Oh wat een leuke tag! Deze ga ik zeker een keer van je overnemen! Bij mij gaat er ook geen haring in en stamppot vind ik heerlijk!

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:15

Moet je zeker doen! Ik ben benieuwd naar je antwoorden.

Reply
Mitchel Kleuver 9 februari 2020 - 13:03

Een hele leuke tag! De Veluwe is natuurlijk ook voor mij het mooiste plekje en mijn favoriete dialect is Brabants 🙂
Mitchel Kleuver onlangs geplaatst…De geslotenheid van de poëzie | ColumnMy Profile

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:14

Er gaat niets boven de Veluwe.

Reply
Daisy de Vos Burchart 8 februari 2020 - 15:09

Wat een leuke tag dit! Leuk om je zo wat beter te leren kennen!

Hier ook een pak koekjes bij de koffie hoor haha, wat nou 1tje als een heel pak ook kan haha
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…blue’m helpt bij het stoppen met rokenMy Profile

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:07

Eentje is echt heel karig he, niet te doen. 😉

Reply
Neeltje 8 februari 2020 - 14:58

Wat een grappige tag om in te vullen! Doe mij ook maar een heel pak koekjes haha.

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:06

Oh ik ook hoor haha.

Reply
Jouvence 8 februari 2020 - 13:39

Wat een ontzettend leuke tag, ook erg leuk om je antwoorden te lezen. Ik ga hem denk ik van je overnemen. 🙂

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:21

Dankjewel! Moet je zeker doen.. ik ben benieuwd naar je antwoorden.

Reply
Joost 8 februari 2020 - 09:53

Hele leuke tag! Misschien ga ik deze ook gebruiken! Ik ben ook team stamppot! Het liefst boerenkool of stamppot andijvie! Het liefste ben ik in de stad Groningen. Op de tweede plaats Amsterdam.
Joost onlangs geplaatst…Help, mijn bezoekers aantallen dalen op Pinterest! Wat nu?My Profile

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:22

Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Oh en Groningen is ook echt een hele fijne stad.

Reply
Amy 8 februari 2020 - 08:52

Wat een leuke tag! Hoewel ik ook graag op reis ben is het ook heel lekker om gewoon in ons eigen landje (op pad) te zijn. Je hebt hier zoveel moois, dat vergeten we soms denk ik. Voor mij is het woord ‘gezellig’ echt Nederlands.
Amy onlangs geplaatst…Bezoek de rotstekeningen van Tanum in Zuidwest-ZwedenMy Profile

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 20:22

Dat ben ik dus helemaal met je eens!

Reply
Fleur 7 februari 2020 - 14:21

Leuke tag. Ik ben aardig wat op reis geweest, maar toch ook altijd wel blij als ik weer in Nederland ben
Fleur onlangs geplaatst…Winactie | Bibi's Grote Slijmfilm met de Vtech Kidizoom Pixi in de bijrolMy Profile

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:47

Ik vind het de laatste jaren steeds leuker om eigen land te ontdekken. Nederland is zo mooi!

Reply
ingrid 7 februari 2020 - 08:39

wat een leuke tag. eigenlijk in nederland(s) best wel leuke he

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:47

Dat sowieso!

Reply
Marleen 6 februari 2020 - 14:33

Leuk, doe mij de haring maar & Brabants natuurlijk 😉

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:46

Krijg jij de haring! Oh nee, Brabants is dus echt niet mijn favoriet.

Reply
Krystle/Batboy 6 februari 2020 - 13:11

Leuke tag! Zelf heb ik ook liever een heel pak koekjes bij de koffie , maar bij anderen blijf ik wel bescheiden 😉 .
En wat betreft dat accent, ik vind ze ook allemaal niet mooi. Kom zelf uit Twente vind ik ook zo lelijk klinken haha

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:46

Zelfs bij anderen ben ik niet bescheiden hoor haha.

Reply
nicole orriens 6 februari 2020 - 10:59

Ik weet dat Nederlanders bekend staan om hun zuinige 1 koekje bij de koffie of thee, maar ik leg er altijd een heleboel neer voor bezoek : ) Zelf geef ik er dan weer niets om.
nicole orriens onlangs geplaatst…Groepenkast: it’s complicatedMy Profile

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:45

Haha zo zuinig dat we zijn he, wat erg!

Reply
rachel 6 februari 2020 - 10:16

wat een leuke tag met leuke vragen en antwoorden!! kan me er helemaal in vinden hahaha. koekjes…ja pak moest vroeger bij mij gewoon leeg klaar en zuurkoolstampot bring it on!! en haring….ooooh zo lekker joh 😀

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:44

Oh zuurkool. Lang leve zuurkool!

Reply
Wanda 5 februari 2020 - 20:10

Leuke tag! En ja, dialect heb ik op zich geen probleem mee zo lang iemand ook gewoon Nederlands praat.

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:43

Dat vind ik ook inderdaad.

Reply
Linne 5 februari 2020 - 19:24

Haha grappig om het zo allemaal te lezen. In sommige dingen ben ik echt geen Nederlander… Ik lust bijvoorbeeld echt geen haring net als jij

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:42

Als er iets NIET lekker is…

Reply
Gabrielle 5 februari 2020 - 12:24

Leuke tag, ik ben zelf ook van meerdere koekjes bij de thee en ik lust eigenlijk geen stamppot en haring. Ik weet niet of ik dus een echte Nederlanders genoemd kan worden 😛
Gabrielle onlangs geplaatst…Kasteel Vianden – eeuwenoude geschiedenis in LuxemburgMy Profile

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:42

Hahaha eigenlijk niet he. 😉

Reply
An 3 februari 2020 - 17:00

Leuk om als Belg te lezen. Ik kom erg graag en veel in Nederland. Voel me er echt thuis.

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:39

Ah dat is leuk om te horen! 🙂

Reply
Frederique 3 februari 2020 - 01:29

Wat een leuke tag. Ik was verrast om te zien hoeveel antwoorden we hetzelfde hebben!!

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:38

Oh dat is leuk om te horen!

Reply
Marjolein 5 februari 2020 - 20:51

Leuk om even bij stil te staan! ? Ik vind reizen ook geweldig, maar Nederland heeft zelf toch ook heel veel moois en unieks te bieden. ?

Reply
thatonetime 7 februari 2020 - 21:43

Zeker weten! Nederland is echt prachtig.

Reply
Jasmijn 2 februari 2020 - 19:12

Oh wat een heerlijke tag!
Mij kan je ’s nachts ook wakker maken voor zuurkool, dat is 100% zeker m’n lievelingseten!

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:38

Oh echt??? Dat hoor ik niet vaak dat anderen zuurkool ook echt lekker vinden haha, maar dan kan ik met jou praten! Lekker he!! 😀

Reply
Tine 2 februari 2020 - 19:04

Mijn favoriete plek in Nederland zijn de Amsterdamse waterleidingsduinen. Heerlijk wandelen tussen de herten en vossen en afsluiten met een strandwandeling. Zalig!

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:37

Oh dat klinkt echt fantastisch. Die zet ik op mijn lijstje!

Reply
Marcella Molenaar 1 februari 2020 - 10:32

Leuk om te lezen! Ik ken de Veluwe nog steeds onvoldoende, dus ik wil er vaker op pad gaan. Een lang weekend in een huisje daar: lijkt me heerlijk! Er is genoeg moois te ontdekken in ons eigen land!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Happylist januari 2020 – Schotland: onze eerste trip van ’t jaarMy Profile

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:34

Oh dat moet je ook echt een doen op de Veluwe. Lekker fietsen en wandelen, that’s it!

Reply
Jenny 1 februari 2020 - 08:10

Ik ben dol op Sinterklaas! Mijn dochter is nu nog wat jong, maar ik hoop dat ik de traditie mee kan geven. Ik vind december sowieso een gezellig maand.

En stamppot, ik kan niet kiezen. Hmmmmm.

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:31

Ah leuk, ik vind de saamhorigheid ook heel leuk!

Reply
Kim 31 januari 2020 - 13:09

Wat leuk om te lezen! En ja, ik herken dat ook.. Nederland heeft ook nog zoveel mooie (en groene) plekken om te ontdekken!
Kim onlangs geplaatst…Reisadvies op maat via een zelfstandig reisadviseur: Hoe werkt dat?!My Profile

Reply
thatonetime 3 februari 2020 - 20:30

Dankjewel! En Nederland is inderdaad ook de moeite waard om te ontdekken. 😉

Reply
Henk 16 februari 2020 - 16:15

Origineel idee voor een blogpost, complimenten! Ik ga eens kijken wat ik zou beantwoorden in een degelijke blog.

Reply
thatonetime 16 februari 2020 - 18:18

Dankjewel!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More