That One Time #9 | Ik ga op wereldreis!

JAAA jullie lezen het goed. Eindelijk kan ik het nieuws delen met de rest van jullie. Ik ga op wereldreis! In dit blog vertel ik je meer over mijn plannen en geef ik antwoord op jullie meestgestelde vragen.

Ik ga op wereldreis!

Na een aantal belabberde jaren, waarin mijn heupblessure flink in de weg stond van mijn reizen, heb ik eindelijk de stap gemaakt om weer voor langere tijd op reis te gaan. Na een half jaar wonen op Curaçao, een jaar rondreizen door Australië en talloze reizen binnen en buiten Europa, is het weer tijd om mijn backpack onder het stof vandaan te halen.


Wanneer en hoe lang ga ik op wereldreis?

Begin september vertrek ik voor onbepaalde tijd om de wereld over te reizen. Ik heb een enkeltje geboekt naar Jordanië, de plek waar ik drie jaren geleden mijn heupblessure opliep. Na mijn rondreis door Jordanië liggen alle opties nog open. Het plan is in eerste instantie om voor ongeveer een jaar op reis te gaan, maar dit kan ook korter of langer worden.

Welke landen ga ik bezoeken?

Alleen mijn trip naar Jordanië staat vast. Jordanië leek me een ideale uitvalbasis om vervolgens meer van ofwel Azië ofwel Afrika te ontdekken. Er zijn heel veel landen die op mijn wensenlijst staan, maar ik bekijk ter plekke waar ik terecht kom. Hoog op mijn wensenlijst staan bijvoorbeeld Madagaskar, Namibië, Kazachstan, de Malediven, Vietnam, de Filipijnen, Nieuw-Zeeland, Albanië, Georgië, Peru en Equador. Om er maar een paar te noemen..

Uiteindelijk hoop ik wederom een bezoek te brengen aan Australië en wil ik heel graag naar Canada om bij familie op bezoek te gaan.

Ga ik werken op tijdens de wereldreis?

Mijn baan in Nederland heb ik per augustus opgezegd. In principe is het niet de bedoeling dat ik tijdens de wereldreis ga werken, maar ik sta open om af en toe vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast wil ik tijdens het werken de digital nomad lifestyle uitproberen door dit blog te onderhouden.

Hoe ik mijn avonturen ga delen

Tijdens mijn wereldreis zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden van al mijn avonturen. Alle nuttige reistips zal ik met jullie delen op dit blog en alle dagelijkse updates zal ik delen op mijn Instagram kanaal (@thatonetimenl).

https://www.instagram.com/p/CetSSmuMAW5/

Welke landen mag ik volgens jou niet overslaan tijdens mijn wereldreis?


Nieuwsgierig naar meer?

That One Time #1 die ene keer dat ik ratten op mij had lopen

That One Time #2 die ene keer dat een politieagent mij mee uit vroeg

Het leed dat de aftakeling heet – goede voornemens

That One Time #3 die ene keer dat het vliegtuig bijna neerstortte

That One Time #6 die ene keer dat ik met mijn dikke reet op een olifant heb gezeten

Het leed dat de aftakeling heet: het vervolg

That One Time #7 die ene keer dat ik begon met ondernemen

That One Time #8 die ene keer dat ik weer aan de studie ging

Het leed dat de aftakeling heet: mijn heupoperatie

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

8 Responses

  1. Wat super leuk!!! Ik ben vooral benieuwd naar hoe je Madagaskar gast vinden. En of het je lukt om voortaan als digitale nomade door het leven te gaan. Hoe dan ook eens ik je een goede reis en veel plezier!

  2. Zo ontzettend gaaf! Ik zou het ook zo nog eens doen, maar zou m’n katten teveel missen en vind mijn baan ook echt leuk haha. Maar ik ga je zeker volgen. Nieuw-Zeeland vind ik wel echt een dikke aanrader, veel te ver voor een kortere reis, maar zo geweldig mooi. Kan je daarna gelijk terug naar Australië.

  3. Wat een ontzettend leuk vooruitzicht joh! Fijn ook dat het lichamelijk weer mogelijk is om te gaan reizen. Ik geniet graag vanaf de zijlijn mee met je avonturen!

  4. Wat gaaf dat je op wereld reis gaat. Mij lijkt het geweldig om de Grand Tour door Europa te doen die ze in de 18de eeuw ook maakten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.