Mijn mooiste en leukste momenten - Bruiloft Sophia en Robert 2017

Jaaroverzicht 2017: 5x de mooiste en leukste momenten

Kerst is inmiddels aangebroken, een mooie tijd van het jaar vind ik dat altijd. Lekker samenzijn met familie en vrienden, veel eten en drinken en vooral veel warmte. Kerstmis vind ik altijd een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. In deze blogpost zette ik mijn mooiste en leukste momenten van 2017 voor je op een rij.

Ik schreef al over het afgelopen jaar. Hoe mijn jaar in reizen eruit zag. Ook blikte ik terug op mijn populairste en meestgelezen artikelen. Ik schreef al dat ik terug zou blikken op de mooiste en bijzondere momenten welke voor mij 2017 een mooi jaar maakten. Want dat was het…


Mijn mooiste en leukste momenten van 2017

1. In februari ging ik samen met mijn moeder naar Portugal. Wij gingen hier op bezoek bij mijn oom en tante. Wie mijn verhalen regelmatig leest, weet dat mijn oom en tante vroeger een huis hadden in Portugal. Op een prachtige plek in de bergen. Ik heb dus geregeld een bezoekje mogen brengen aan dit prachtige land. Hoewel dit huis al enige tijd (lees: jaren) geleden verkocht is, blijft de liefde voor dit land groot. Mijn oom en tante gingen in Portugal overwinteren en wij gingen op bezoek. Heerlijk om terug te gaan naar de plek waar je als kind jaarlijks kwam. Het was fijn om herinneringen op te halen en helemaal tof om terug te gaan naar het oude huis. Het huis wordt inmiddels bewoond door een Duits stel en we mochten zelfs binnen kijken om te kijken hoe het huis er momenteel uitzag. Heel leuk.


2. Na heel wat bloed, zweet en tranen heb ik in juli mijn studie afgerond. Ik ben specialist hoogbegaafdheid en excellent talent. Ik vond het ontzettend interessant, maar omdat ik een langere tijd ziek was (het bleek dat ik pfeiffer had en hier nogal veel last van had) heb ik niet altijd de aandacht in mijn werk kunnen steken, zoals ik dat voor ogen had. Ondanks alles heb ik er alles aan gedaan om alles af te ronden en dit is gelukt. Trots kon in mijn diploma in ontvangst nemen. 🙂


3. Afgelopen zomer vertrok ik voor vier weken lang naar Amerika. Een reis met veel eersten. Ik zette voor het eerst voet op Amerikaanse bodem. Ik was zo verrast en onder de indruk van de prachtige natuur van het land. Hoewel Amerika nooit echt hoog op mijn wishlist stond (geen idee waarom), ben ik erg blij met mijn keuze om toch heen te gaan. Ik vond het zó gaaf! Wat een prachtig land is het!


4. Ik begon, na een onstuimige ziekteperiode (want: pfeiffer enzo) in september met een nieuwe baan. Ik gaf mijn vaste baan in het regulier onderwijs op en ging werken als juf in het speciaal onderwijs. Het was afwachten wat ik hiervan zou vinden en of het ging bevallen. Dit bleek het geval te zijn en ik vond al snel mijn draai. Dit was een goede keuze geweest.


5. Als laatste zijn het toch wel de fijne momenten met familie. Ik heb het geluk dat ik momenteel dichtbij mijn familie woon en regelmatig langs kan gaan. Daarnaast genoot ik van de weekendjes weg met familie, de etentjes en verjaardagen.

Mijn lieve nicht ging trouwen in september. Dit was zo’n mooie dag vol liefde en gezelligheid. Het was een intieme en gezellige bruiloft. Hoogzwanger in een prachtige bruidsjurk, liep ze met een grote lach rond de gehele dag. In de avond aten we op een prachtige locatie, met piano op de achtergrond. Ik heb genoten.

Ook kreeg ik er dit jaar weer wat neefjes bij. De verzameling neefjes en nichtjes wordt alsmaar groter en groter.

Mijn mooiste en leukste momenten - Bruiloft Sophia en Robert 2017

Dit blijft toch een leuke foto! ♥

Dit waren mijn mooiste en leukste momenten van 2017. Fijne kerstdagen en een heel fijn 2018 toegewenst!


Nieuwsgierig naar meer?

Jaaroverzicht: 2017 in reizen

Jaaroverzicht 2017: mijn populairste artikelen

Persoonlijk: mijn goede voornemens voor 2018

Jaaroverzicht: 2018 in reizen

De populairste artikelen van 2018

Jaaroverzicht: mijn goede voornemens van 2018

Jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

De populairste blogposts van 2019

Terugblik: 2020 in reizen

Jaaroverzicht: terugblik 2021 in reizen

Persoonlijke doelen en goede voornemens voor 2022

Jaaroverzicht: terugblik 2022 in reizen

Persoonlijke doelen en plannen voor 2023

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.