Negombo, Sri Lanka 2018 - 6

Jaaroverzicht: de populairste artikelen van 2018

Vorig jaar blikte ik terug op mijn eerste blogjaar. Een succesvol eerste jaar maar in het jaar 2018 bleef mijn blog maar groeien. Van honderden lezers naar duizenden lezers. Hoe leuk is dat? Ik haalde ontzettend veel plezier uit het schrijven van blogposts over de mooiste bestemmingen. Wat waren de populairste artikelen van 2018?

De populairste artikelen van 2018

#3 That One Time #3 Die éne keer dat het vliegtuig bijna neerstortte

Dit is by far mijn ergste moment geweest tijdens al die jaren waarin ik heb gereisd. Tijdens een vlucht van Sydney naar Bangkok kreeg het vliegtuig ernstige mankementen waardoor alle mensen in het vliegtuig doodsangsten hebben uitgestaan. Lees hier wat er precies is gebeurd.

That One Time #3 Die éne keer dat het vliegtuig bijna neerstortte


#2 5x doen in Negombo, Sri Lanka

Afgelopen zomer ging ik gelukkig alsnog naar Sri Lanka, ondanks dat mijn vlucht dus last minute werd geannuleerd. Uiteindelijk reisden wij vier weken lang door Sri Lanka. Onze rondreis begon in Negombo wat een erg tof beginpunt van onze reis was. Ik schreef een aantal tips voor een bezoek aan deze stad.

5x doen in Negombo, Sri Lanka

Negombo, Sri Lanka 2018 - 6

#1 Budget: kosten maand backpacken door Sri Lanka

Met stipt op nummer 1 staat mijn blogpost over de kosten van onze reis door Sri Lanka . Vier weken lang hield ik mijn uitgaven bij. Mijn budgetblogs worden altijd goed gelezen, zo ook deze keer weer. Je leest hier het meest populaire artikel van 2018.

Budget: kosten maand backpacken door Sri Lanka

Ella, Sri Lanka 2018 - 38

Mijn persoonlijke favoriete artikelen van 2018

#3 8x te doen in Leuven, België

Zoals in mijn jaaroverzicht te lezen was, ging ik dit jaar met mijn moeder en zus naar het Belgische Leuven. Ik vond dit echt een hele gezellige en mooie stad. Een weekend lang ontdekten wij de leukste plekjes van de stad en ik kan een bezoekje echt aanraden! Ik verzamelde een aantal tips over deze leuke stad.

8x te doen in Leuven, België

Leuven. België 2018 - 1

#2 9x te doen in en rond de Moezelstreek

Één van de leukste tripjes van dit jaar vond ik onze trip naar Cochem. Een widweek lang genoten wij van de prachtige natuur, mooie dorpjes en veel gezelligheid. Als je mij een paar jaar geleden had gevraagd over Duitsland als vakantiebestemming, had ik steevast nee gezegd. Nu weet ik beter!

9x te doen in en rond de Moezelstreek

Reizen in Europa: Duitsland

#1 7 redenen om naar Portugal te gaan

Al jaaaren kom ik in Portugal. Inmiddels heeft dit land echt een plekje in mijn hart gestolen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ondanks mijn enthousiasme, schreef ik nog nooit over Portugal.. tot deze blogpost. Ik schreef over mijn liefde voor het land; waarom Portugal AL-TIJD een goed idee is!

7 redenen om naar Portugal te gaan

Stranden Ferragudo, Algarve, Portugal 2017 - 1

Dat was het dan! Wat vind jij van mijn populairste artikelen van 2018?


Nieuwsgierig naar meer?

Jaaroverzicht: 2017 in reizen

Jaaroverzicht 2017: mijn populairste artikelen

Jaaroverzicht 2017: de leukste en mooiste momenten

Persoonlijk: mijn goede voornemens voor 2018

Jaaroverzicht: 2018 in reizen

Jaaroverzicht: mijn goede voornemens van 2018

Jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

De populairste blogposts van 2019

Terugblik: 2020 in reizen

Jaaroverzicht: terugblik 2021 in reizen

Persoonlijke doelen en goede voornemens voor 2022

Jaaroverzicht: terugblik 2022 in reizen

Persoonlijke doelen en plannen voor 2023

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

8 Responses

  1. Die foto van Nationaal Park de Veluwezoom komt mij heel bekend voor! Ik woon daar namelijk erg dichtbij. Een heel mooi gebied om te wandelen.

  2. O ja, die geannuleerde vlucht! Dat was echt een drama. Gelukkig heb je uiteindelijk een mooie tijd gehad in Sri Lanka, en wordt je blog over Negombo ook nog eens goed gelezen 🙂

    1. Gelukkig wel… Toch snap ik nog steeds niet hoe dat zo gemakkelijk kan. Maar goed, zo maak je nog eens wat mee! 🙂

  3. Wat fijn dat je veel in eigen land en bij de buren hebt kunnen bezoeken. Balen van die geannuleerde vlucht zeg! Ik zou het echt heel benauwd krijgen. En dat vliegtuig..brrr. Zo eng. Ik heb ooit een helse vlucht gehad van Barcelona naar Amsterdam. Echt vreselijk!

    1. Ja echt, sindsdien zit ik niet meer chill in het vliegtuig. Die geannuleerde vlucht was ook echt balen, gelukkig hebben we alsnog een nieuwe vlucht geboekt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.