Jaaroverzicht: de populairste blogposts van 2019

by thatonetime
38 comments
Ross Castle, Killarney 2018 - 2

Nog een paar dagen en dan is het weer tijd om oud & nieuw te vieren, een goed moment dus om terug te blikken op weer een nieuw blogjaar. Een jaar waarin ik een nieuwe website ontwikkelde, ging verhuizen, een nieuwe baan vond en dus eigenlijk niet heel veel tijd had om te bloggen. Ik posten minder artikelen dan blogjaar 2018 en kreeg de laatste maanden minder bezoekers, maar dat vind ik niet erg. Wanneer ik schrijf, schrijf ik nog steeds met veel plezier en dat is waar het mij om gaat. Anderen enthousiast maken met mijn reisverhalen. Dit waren, dankzij jullie, de populairste blogposts van 2019!


Populairste blogposts van 2019

#5 11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

Borneo vind ik één van de tofste bestemmingen die ik tot nu toe heb mogen bezoeken. De prachtige natuur, de mooie onderwaterwereld, toffe wildlife en de lieve mensen. Het is een heerlijke bestemming en ik ben zo blij dat wij Borneo hebben bezocht, tijdens onze rondreis door Maleisië. Onze eerste stop op Borneo was Sandakan, waar je eigenlijk al een hele tijd kunt verblijven omdat er zo veel te doen is in de omgeving. In deze blogpost zette ik een aantal activiteiten voor je op een rij.

11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo


#4 Reisroute: vier weken Sri Lanka

De reisroutes die ik geschreven heb, doen het eigenlijk altijd goed. Vorig jaar ging ik een maand naar Sri Lanka en in deze blogpost deelde ik de reisroute die ik heb afgelegd. Van olifanten spotten tot relaxen aan de zee en van theeplantages tot eeuwenoude tempel. Het was een prachtige en afwisselende reis. En dan heb ik het nog niet eens over de vriendelijke mensen en het lekkere eten. Het is een heerlijk land om te bereizen.

Reisroute: vier weken Sri Lanka


#3 The Cliffs of Moher: de mooiste kliffen van Ierland

De afgelopen jaarwisseling maakte ik mee in Ierland. Het was onze eerste trip naar dit land en dit was echt heel goed bevallen. Leuke dorpjes, veel groen en ideaal voor een roadtrip. In Ierland bezochten wij de mooie Cliffs of Moher. Deze immense kliffen kun je bewandelen en in deze blogpost lees je alles over deze kliffen.

The Cliffs of Moher: de mooiste kliffen van Ierland


#2 Reisroute: vijf weken Maleisië (en Singapore en Australië)

Maleisië is zo’n leuk en tof land voor een rondreis. Van de leuke eilanden, gezellige feestjes tot de prachtige onderwaterwereld en de mooie natuur. Het is een heel veelzijdig land en ik zou zo weer teruggaan. In deze blogpost deel ik wederom een reisroute.

Reisroute: vijf weken Maleisië (en Singapore en Australië)


#1 Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka

Arugam Bay is een heerlijke en relaxte bestemming in Sri Lanka. Lekker chillen aan het strand, genieten van het lekkere eten en een relaxt sfeertje. Arugam Bay deed me een beetje denken aan Pai, Thailand, dat dorpje heeft net zo’n relaxte sfeer. De tips voor een bezoek aan deze toffe plek, zette ik hier op een rij en werd het meestgelezen artikel van 2019. En dat snap ik… want Arugam Bay is zo leuk!!

Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka


Mijn persoonlijke favoriete blogposts van 2019

#3 12x te doen in Killarney, Ierland

Tijdens onze 10-daagse roadtrip door Ierland viel ik van de éne verbazing in de andere, zo mooi was het land. Killarney vond ik zelf één van de mooiste plekken die ik bezocht in het land, want wat een prachtige natuur en toffe vergezichten kun je er vinden. En dan is het ook nog eens een leuk en gezellig dorpje, waar ook genoeg te beleven is. Het is zeker een aanrader, wanneer je in Ierland bent.

12x te doen in Killarney, Ierland


#2 Het boeddhistische centrum van Sri Lanka: Kandy

Wanneer je over Kandy leest, zal dat negen van de tien keer negatief zijn. De meeste reizigers die in deze stad komen, vinden het er verschrikkelijk. Ik vond het echter een hele leuke stad, met echt een prachtige omgeving. Daarom schreef ik deze blogpost graag voor jullie en hoop dat reizigers deze plek niet overslaag en verder durven kijken dan de drukte en chaos van de stad.

Het boeddhistische centrum van Sri Lanka: Kandy


#1 Chiang Rai – 11 tips voor je bezoek aan deze Thaise stad

Het schrijven van deze blogpost van echt een feest! Ik heb zulke mooie, fijne en leuke herinneringen aan ons bezoek aan Chiang Rai. Onze trekking door de jungle was zo vet! Het was zo mooi om eens écht een goede trekking door de jungle te maken, langs rijstvelden, over heuvels en door lokale, afgelegen dorpjes. Het is oprecht één van de mooiste hikes die ik tot nu toe heb mogen maken en ook echt een aanrader. Zo zonde dat de meeste reizigers Chiang Rai overslaan, of alleen de toeristische tours naar longnecks boeken. Niet doen! Ga met een local op pad en sta versteld van de authentieke schoonheid van het land, zonder toerisme.

Chiang Rai – 11 tips voor je bezoek aan deze Thaise stad


Nieuwsgierig naar meer populairste blogposts?

Jaaroverzicht: populairste artikelen van 2018

Jaaroverzicht: populairste artikelen van 2017


Dat was het dan! Wat vind jij van mijn populairste blogposts van 2019? Wat zou jij in 2020 op That One Time willen lezen?

Een hele fijne jaarwisseling gewenst!

♥ Janet

You may also like

38 comments

Jouvence 8 februari 2020 - 14:05

Mooie foto’s, ik snap wel dat deze tot je populairste blogposts van 2019 behoren.

Reply
thatonetime 11 februari 2020 - 19:54

Dankjewel voor je reactie. 🙂

Reply
Jenny 28 januari 2020 - 06:04

Mooie trips heb je gemaakt! En een hoop prachtige foto’s. Is die foto’s met die groene velden van Noord-Thailand? Ik vind dat echt een mooie plek.

Reply
thatonetime 28 januari 2020 - 11:22

Dankjewel! Ja, die foto is in Chiang Rai gemaakt tijdens een jungle trekking… het is daar ook echt zo mooi!

Reply
Jenny 3 januari 2020 - 11:30

Wat een leuke en diverse blogs in je overzicht! Het zorgt dat ik meteen weer reis kriebels krijg. Ik ben vooral benieuwd naar Borneo en Ierland.

Reply
thatonetime 10 januari 2020 - 08:34

Dankjewel, ik krijg ook altijd de kriebels als ik reisblogs lees. 🙂

Reply
Marcella Molenaar 3 januari 2020 - 10:55

Ik vind jouw artikelen over Maleisië altijd erg fijn om te lezen. Ooit ga ik daar graag rondreizen! Oh, en de combi met Australië vind ik ook tof!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Dingen die je wel wilt, maar nooit doet #3My Profile

Reply
thatonetime 10 januari 2020 - 08:34

In het kader van “je bent er al bijna”, hebben we lekker een ticket naar Australië geboekt.. heerlijk een weekje met vrienden bijkletsen. 🙂

Reply
Manon Ruitenberg 2 januari 2020 - 20:27

Leuk zo’n overzicht. Dit jaar gaan wij naar Sri Lanka, dus ik kom nog even terug op je website voor meer info over Sri Lanka!

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 20:56

Wat een lekker vooruitzicht zeg! Heel veel plezier alvast.

Reply
Alexandra 1 januari 2020 - 21:19

Ik vind vooral het artikel over Ierland interessant. Daar wil ik beslist nog een keer heen. Word gelijk enthousiast.
Alexandra onlangs geplaatst…Netflix serie ‘The Witcher’My Profile

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 08:24

Dankjewel! Ierland is zeker weten een bezoek waard. Het is zo’n mooi en tof land!

Reply
Henk 1 januari 2020 - 20:28

Waren er blogposts waar je van tevoren veel verwachting van had, maar die achteraf tegenvielen? En andersom?

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 08:23

Dat is er altijd wel ja… heb jij dat ook? Soms worden blogs die je geschreven hebt, zo slecht gevonden en amper gelezen. Soms doen ze het juist heel erg goed. Ik kan er geen pijl op trekken. 😉

Reply
Kelly 1 januari 2020 - 18:17

Wat een mooie artikelen zeg! Borneo staat ook nog hoog op mijn lijstje, maar ik zou ook graag meer van Maleisië willen zien. Ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een hele mooie en relaxte bestemming. Eigenlijk wil ik in 2020 in Europa blijven, maar Maleisië is toch ook wel een kanshebber, haha. In ieder geval een heel mooi reisjaar gewenst!
Kelly onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2019: Reizen, fun facts en persoonlijkMy Profile

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 08:23

Haha, heb je toch alweer een bestemming buiten Europa gevonden!

Reply
Linda 31 december 2019 - 23:48

Altijd leuk om te lezen en leuk dat je ook je eigen favoriete op een rijtje heb gezet! Bij mij zijn dat vaak ook andere dan die het heel goed doen (ook al ben ik altijd blij met elk artikel natuurlijk). Ik kom altijd graag bij je lezen in ieder geval

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 08:22

Dankjewel! Ik ben ook blij met elk artikel hoor, maar soms is het zo zonde dat een artikel wat je geschreven hebt, niet zo goed gelezen wordt.

Reply
Yvonne van der Laan 31 december 2019 - 16:02

Leuk dat jij zelf ook hele andere favorieten hebt dan de meest gelezen blogs. Ik heb dat ook. Zeker blogs waar ik veel werk van heb gehad vind ik altijd zo tof als ze af zijn.. en dan worden ze vervolgens amper gelezen, haha. Zo jammer. Je zou google gewoon moeten kunnen vertellen dat die blogs t waard zijn om gelezen te worden!

Reply
thatonetime 2 januari 2020 - 08:21

Dat vind ik ook. Soms snap ik er ook niet veel van waarom blogs amper gelezen worden, of juist heel vaak.

Reply
Lianne 31 december 2019 - 09:10

Hele gave artikelen met prachtige foto’s! Heel leuk wat je allemaal doet, fijne jaarwisseling en een fijn 2020!
Lianne onlangs geplaatst…Amarula kwarktaartMy Profile

Reply
thatonetime 31 december 2019 - 09:59

Dank voor je compliment! Jij ook een heel fijn 2020 toegewenst!

Reply
Daisy 30 december 2019 - 20:58

Prachtige reizen heb je gemaakt! Altijd een feestje om te lezen? keep up the good work!

Reply
thatonetime 31 december 2019 - 09:58

Bedankt voor de mooie woorden!

Reply
Lodi 30 december 2019 - 18:30

Je schrijft super mooie artikelen en ik krijg elke keer zin om op reis te gaan. Je inspireert ontzettend. Gewoon zo door gaan in 2020! Mij heb je als lezer.

Reply
thatonetime 31 december 2019 - 09:58

Ah dankjewel voor je lieve reactie! 🙂

Reply
Diana 30 december 2019 - 09:18

Heb zitten genieten van je artikel over Ierland. Naast Schotland wil ik ook Ierland beter gaan ontdekken. Wel balen dat je bezoekersaantallen iets gedaald zijn. Hopelijk trekken deze weer bij in 2020.
Diana onlangs geplaatst…Mijn jaar in reizen | jaaroverzicht 2019My Profile

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:38

Dankjewel! Leuk om te lezen.. En die bezoekersaantallen maak ik me gelukkig niet zo druk om hoor! 🙂

Reply
An Van Assche 29 december 2019 - 19:58

Graag nog meer over Ierland! Wij willen er graag dt jaar heen.

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:35

Ah leuk! Dat is nog eens een lekker vooruitzicht! 🙂 Veel plezier alvast!

Reply
Wendy Schuchmann 29 december 2019 - 13:02

Goed dat je blijft genieten van het bloggen! In drukke tijden komen er soms andere dingen tussen en heb je even minder lezers, maar dan nog is het erg leuk om je verhalen te delen. Het lijkt mij interessant om iets over IJsland te lezen.
Wendy Schuchmann onlangs geplaatst…Instagram #2019bestnine en plezier in fotografieMy Profile

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:32

Zo is dat ook! IJsland lijkt me zo’n mooie bestemming om te bezoeken, maar ik ben er tot dusver nog nooit geweest. Wellicht in 2020! 🙂

Reply
Wanda 29 december 2019 - 11:03

Ik vond vooral je artikel over Ierland erg mooi om te lezen, omdat dat ook bestemming is die op mijn lijstje staat. Ooit wel in Dublin geweest, maar we willen zeker terug om meer van dit mooie land te ontdekken.

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:26

Dank voor de leuke reactie. Als je de kans krijgt, moet je zeker eens terug naar Ierland. Het land is echt prachtig.

Reply
Sanne 29 december 2019 - 10:58

Wat een prachtige reizen. Die zou ik ook wel willen maken. Vooral die van de Thaise stad.

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:15

Chiang Rai is echt zo’n aanrader! Echt een prachtige bestemming!

Reply
Marcha 28 december 2019 - 23:15

Wow, wat een mooie reizen heb je gemaakt in 2019 zeg! Sri Lanka staat ook hier op de wishlist. Ik wens je weer zo’n mooi reisjaar toe voor 2020!

Reply
thatonetime 30 december 2019 - 11:14

Dankjewel! 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More