Jaaroverzicht: mijn populairste artikelen

by thatonetime
7 comments

De maand december draait om terug- en vooruit blikken. In deze blogpost blik ik terug op bijna zeven maanden thatonetime en lees je een overzicht van mijn populairste artikelen van 2017. Kijk je mee?

Mijn nieuwe reisblog staat inmiddels ruim een half jaar online. Bijna zeven maanden waar ik echt van genoten heb. Ik geniet van het schrijven, ondanks dat ik hier niet altijd genoeg tijd voor heb. Tijdens deze drukte blijf ik plezier houden in het schrijven, dus dat is voor mij een teken dat het een goede stap is geweest om een nieuwe reisblog te ontwerpen.

Ik heb al vaker aangegeven dat de cijfertjes me niet heel veel interesseren en ik bekijk de statistieken eigenlijk nauwelijks. De laatste keer dat ik de statistieken bekeek, zag ik een stijgende lijn in unieke bezoekers en dat is toch leuk om te zien en een blijk van waardering. Dit zijn de populairste artikelen van 2017.


Wat zijn de populairste artikelen van 2017?

#5 Australië 2.0 #7 

Één van de leukste dingen om te doen vind ik het schrijven van persoonlijke verhalen. Ik houd altijd een reisdagboek bij en deze verhalen deel ik op de website. Ik vind het tof om alles bij te houden en ik vind het nog toffer om mijn reisverhalen later terug te lezen.

In dit dagboek vertel ik over mijn rondreis langs de oostkust van het land. Dit was mijn tweede bezoek aan dit prachtige land. Één van de hoogtepunten van mijn reis (het waren vrijwel alleen maar hoogtepunten 😉 ) was mijn driedaagse trip naar het prachtige Fraser Island. Mijn bezoek aan dit eiland wordt in dit reisverhaal beschreven, samen met prachtige foto’s van dit eiland.

Australië 2.0 #7

de populairste artikelen van 2017: australië 2.0

#4 Reisroute: vier weken Amerika 

Ik vind het zelf altijd heel erg handig om een soort van overzicht te krijgen hoe anderen een bepaald land of regio hebben ontdekt. Hier schrijf ik over mijn te gekke reis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Een reis vol prachtige natuur. Van LA naar de Grand Canyon en van San Francisco naar Death Valley en nog meer. Ik was zo onder de indruk van de natuurpracht en kan niet wachten om terug te gaan.

Reisroute: vier weken Amerika

de populairste artikelen van 2017: reisroute: vier weken Amerika

#3 TRVL SUMMARY – Juni 2017 >>> 1 maand online!

Ik vierde dat ik een maand online was met deze website. In deze maandelijkse overzichten lees je wat ik de maand juni heb uitgespookt, de leukste artikelen en de mooiste Instagram-foto’s. De maand juni werd goed belezen.

TRVL SUMMARY – Juni 2017 >>> 1 maand online!


#2 9x de Burj Khalifa in Dubai 

Ik vind het leuk om interessante feitjes te verzamelen over de plekken die ik bezoek. In dit artikel lees je een aantal feiten over dit bizar hoge gebouw in Dubai. De Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld (feit!) en heb dit gebouw maar liefst twee keer mogen aanschouwen en van bovenaf over het mooie Dubai mogen uitkijken. Wat een immens bouwwerk zeg!

9x de Burj Khalifa in Dubai