Jaaroverzicht: mijn populairste artikelen

by thatonetime
7 comments

De maand december draait om terug- en vooruit blikken. In deze blogpost blik ik terug op bijna zeven maanden thatonetime en lees je een overzicht van mijn populairste artikelen van 2017. Kijk je mee?

Mijn nieuwe reisblog staat inmiddels ruim een half jaar online. Bijna zeven maanden waar ik echt van genoten heb. Ik geniet van het schrijven, ondanks dat ik hier niet altijd genoeg tijd voor heb. Tijdens deze drukte blijf ik plezier houden in het schrijven, dus dat is voor mij een teken dat het een goede stap is geweest om een nieuwe reisblog te ontwerpen.

Ik heb al vaker aangegeven dat de cijfertjes me niet heel veel interesseren en ik bekijk de statistieken eigenlijk nauwelijks. De laatste keer dat ik de statistieken bekeek, zag ik een stijgende lijn in unieke bezoekers en dat is toch leuk om te zien en een blijk van waardering. Dit zijn de populairste artikelen van 2017.


Wat zijn de populairste artikelen van 2017?

#5 Australië 2.0 #7 

Één van de leukste dingen om te doen vind ik het schrijven van persoonlijke verhalen. Ik houd altijd een reisdagboek bij en deze verhalen deel ik op de website. Ik vind het tof om alles bij te houden en ik vind het nog toffer om mijn reisverhalen later terug te lezen.

In dit dagboek vertel ik over mijn rondreis langs de oostkust van het land. Dit was mijn tweede bezoek aan dit prachtige land. Één van de hoogtepunten van mijn reis (het waren vrijwel alleen maar hoogtepunten 😉 ) was mijn driedaagse trip naar het prachtige Fraser Island. Mijn bezoek aan dit eiland wordt in dit reisverhaal beschreven, samen met prachtige foto’s van dit eiland.

Australië 2.0 #7

de populairste artikelen van 2017: australië 2.0

#4 Reisroute: vier weken Amerika 

Ik vind het zelf altijd heel erg handig om een soort van overzicht te krijgen hoe anderen een bepaald land of regio hebben ontdekt. Hier schrijf ik over mijn te gekke reis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Een reis vol prachtige natuur. Van LA naar de Grand Canyon en van San Francisco naar Death Valley en nog meer. Ik was zo onder de indruk van de natuurpracht en kan niet wachten om terug te gaan.

Reisroute: vier weken Amerika

de populairste artikelen van 2017: reisroute: vier weken Amerika

#3 TRVL SUMMARY – Juni 2017 >>> 1 maand online!

Ik vierde dat ik een maand online was met deze website. In deze maandelijkse overzichten lees je wat ik de maand juni heb uitgespookt, de leukste artikelen en de mooiste Instagram-foto’s. De maand juni werd goed belezen.

TRVL SUMMARY – Juni 2017 >>> 1 maand online!


#2 9x de Burj Khalifa in Dubai 

Ik vind het leuk om interessante feitjes te verzamelen over de plekken die ik bezoek. In dit artikel lees je een aantal feiten over dit bizar hoge gebouw in Dubai. De Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld (feit!) en heb dit gebouw maar liefst twee keer mogen aanschouwen en van bovenaf over het mooie Dubai mogen uitkijken. Wat een immens bouwwerk zeg!

9x de Burj Khalifa in Dubai 

Dubai

#1 Australië 2.0 #9 

Mijn reisdagboeken doen het goed. Het meestgelezen artikel van 2017 is mijn traveldiary over het laatste stuk van mijn reis door Australie. De tweede rondreis door Australie sluit ik af in Sydney. Ik vertrek een aantal dagen naar de bergen om de indrukwekkende regio van the Blue Mountains te ontdekken. Hiken, watervallen, immense bergen en prachtige uitzichten! Zo mooi! 🙂

Australië 2.0 #9 

The Blue Mountains, Australië

Wat zijn mijn persoonlijke favoriete artikelen van 2017?

6x te doen op Curacao #1

Ik heb twee keer dit mooie eiland bezocht en heb zelfs voor langere tijd op het eiland gewoond. Hoewel dit al best een tijdje geleden is (2010-2011), droom ik nog steeds terug naar dit heerlijke eiland. Ik schreef over het eiland en wat ik vind dat je gedaan moet hebben als je naar Curacao gaat.

Tips voor dit mooie eiland? Lees ze hier terug:

6x te doen op Curacao #1 

6x te doen op Curacao #2

de populairste artikelen van 2017: 6x te doen op Curacao

Money: kosten citytrip Gdansk

In oktober stond mijn eerste trip naar Polen gepland. Ik ging vijf dagen naar Gdansk, een stad gelegen in het noorden van het land. Tijdens mijn reizen houd ik altijd mijn financiën bij. Ik vind het bijster interessant om dit bij te houden en handig om overzicht en inzicht te krijgen in mijn uitgaven. Ik schreef een blogpost over mijn uitgaven tijdens deze vijf dagen Gdansk.

Money: kosten citytrip Gdansk

de populairste artikelen van 2017: kosten citytrip Gdansk

Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Ik heb dit geschreven vlak nadat ik weer in Nederland was na een jaar in Australië te hebben gewoond, gewerkt en gereisd. Ik miste het land ontzettend en dat doe ik nog steeds. Ik had de tijd van mijn leven en kon niet wachten om weer naar Australië te gaan (ik ben inmiddels twee keer teruggegaan). Nadat mijn jaar vol hoogtepunten ten einde was gekomen, schreef ik mijn gevoelens naar het thuisfront. Elke keer als ik dit teruglees, krijg ik heimwee naar de plek die mijn hart gestolen heeft (ja, ik wil terug!). 🙂

Herinneringen ophalen: een jaar Australië

de populairste artikelen van 2017: herinneringen ophalen: een jaar Australië

That One Time #1| die ene keer dat ik ratten op mij had lopen

Ik heb tijdens mijn reizen al heel wat leuke, mooie, bizarre of minder leuke dingen meegemaakt. Deze bijzondere situaties beschrijf ik in de rubriek ‘That One Time’. Dit verhaal gaat over mijn horrorscenario in Maleisië. Hier sliep ik in een bamboehutje en kreeg ik midden in de nacht bezoek.

That One Time #1| die ene keer dat ik ratten op mij had lopen


Photodiary: Koh Phi Phi Island

Een aantal jaren geleden maakte ik een rondreis door het mooie Thailand. Vijf weken lang bezocht ik de grootste tempels, witste stranden en zag ik de mooiste zonsondergangen. Ik heb echt genoten van deze reis. In dit fotoverslag neem ik je mee naar Koh Phi Phi. Een party-eiland maar met een ontzettend mooie omgeving. Ik vind het zo leuk om mijn foto’s terug te kijken. 🙂

Photodiary: Koh Phi Phi Island

de populairste artikelen van 2017: Photodairy Koh Phi Phi, Thailand

Zo.. dit zijn mijn populairste artikelen van 2017. Als ik deze artikelen weer teruglees, krijg ik spontaan heimwee. Wat een mooie reizen heb ik mogen maken! 😀

♥ Janet

7 comments
0

You may also like

7 comments

Me over ME Travel 14 januari 2018 - 19:47

Wat leuk om dit overzicht te vinden! Kan ik meteen doorklikken naar alle leuke artikelen. Super!
Me over ME Travel onlangs geplaatst…De ware verhalen achter mijn beste instagramfoto’s 2017My Profile

Reply
thatonetime 16 januari 2018 - 18:45

Top! Veel leesplezier 🙂

Reply
Marcella 3 januari 2018 - 13:53

Gave artikelen in je top 5! Ik wist niet eens dat je in Australië hebt gewoond, dus ik moet je in 2018 wat beter in de gaten houden 😉 Heb je al reisplannen?
Marcella onlangs geplaatst…Mijn reisjaar 2017My Profile

Reply
thatonetime 3 januari 2018 - 19:44

Dat is alweer een aantal jaren geleden, maar ik mis het nog steeds! Ik ben net terug van mijn eerste trip naar Bremen, ook leuk! Een heel fijn 2018 gewenst! 🙂

Reply
Linda | travellersoftheworld 1 januari 2018 - 21:21

Super leuk om te lezen dit soort rijtjes 🙂 Ook leuk om jouw favorieten te zien. Traveldiaries vind ik altijd heel leuk om te lezen en je foto’s van Koh Phi Phi vond ik ook heel mooi

Reply
Maaike 22 december 2017 - 13:01

Wauw! Mooie artikelen zeg! Australië trekt mij ook nog altijd enorm. Ben er ook een jaar geweest. Wat een fantastisch land!
Maaike onlangs geplaatst…Kerstboom van washi tape | Knutselen met de kinderenMy Profile

Reply
thatonetime 23 december 2017 - 11:13

Wat tof dat je er ook een jaar geweest bent. Ik vond het echt zo mooi dat ik er graag had willen wonen!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More