Jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

by thatonetime
34 comments

Het is cliché, maar zeker weer erg toepasselijk: wat is het jaar weer voorbij gevlogen. Het is alweer het derde jaaroverzicht wat ik schrijf en doe dat nog steeds met veel plezier. Er gaat namelijk niets boven terugblikken op de mooie reizen die ik heb mogen maken. Lees en kijk mee naar mijn 2019 in reizen.

Jaaroverzicht 2019 in reizen

De kerstboom staat weer, de plannen voor oud & nieuw zijn alweer gesmeed en daarmee is het tijd voor de terugblik op het afgelopen reisjaar. Ik zet al mijn trips voor je op een rij; zowel de buitenlandse reizen als de ontdekkingen in eigen land. Check hier mijn 2019 in reizen.


Januari – Ierland

Vorig jaar begon ik het nieuwe jaar in Bremen. Dit jaar begon mijn jaar ook weer erg goed, precies zoals ik het graag wil hebben. 🙂 Dit jaar maakte ik de jaarwisseling mee in Ierland. Tijdens een tiendaagse rondreis door het hele land ontdekte ik de leukste dorpjes, de ruigste kliffen en liep ik de mooiste wandelingen. Wat een mooi, groen land.

Meer lezen over Ierland?

De schoonheid van oost-Ierland: Glendalough

12x to do in Killarney, Ierland

Hiken in Ierland: the Comeragh Mountains

the Ring of Kerry: de mooiste kustroute van Ierland

De Cliffs of Moher: de mooiste kliffen van Ierland

jaaroverzicht in 2019: Wicklow Mountains, Ierland
Cliffs of Moher, Ierland

Mei – Rotterdam

Tot afgelopen mei was ik gewoon nog nooit in Rotterdam geweest. Wel een keer om vluchtig te winkelen, maar verder niet echt. Ik had géén idee, maar had ik het maar eerder geweten. Mijn weekend bestond uit winkelen, hapje hier, drankje daar, nog een hapje ergens, duizelig worden bij de kubuswoningen, over de Erasmusbrug lopen, mezelf vol eten bij de marktha