TRVL summary – juni 2017 >>> 1 maand online!

Één maand THAT ONE TIME zit erop. Hoe leuk is dat! In deze maandelijkse overzichten blik ik terug op afgelopen maand. Lees maar met me mee!

Één maand geleden kwam THAT ONE TIME online te staan. Toen begon ik met een nieuwe poging om te bloggen. Herschreef ik oude traveldiaries en schreef ik nieuwe blogs. In deze travel summary blik ik terug op juni 2017

Wat deed ik de afgelopen maand?

THAT ONE TIME kwam online te staan! YAY

– Ik ging een avondje uit met vriendinnen en deed mijn eerste escape room ooit.

– Had een gezellige bbq met vrienden.

– Had welgeteld vier verjaardagen deze maand.

– Reisde af naar Noord-Groningen waar mijn nicht tijdelijk woont (wat een tocht 😉 )

– Ging naar de stad Groningen en ging lunchen bij Wadapartja.

– Ging naar het eerste dorpsfeest dit jaar en genoot van een avondje dansen in de tent.

– Ik begon met dry needling voor mijn rugklachten.

– Was druk bezig met mijn studie aangezien ik volgende week moet afstuderen.

– Op de school waar ik werk, was iedereen druk met de ramadan.

– Had ook een extra weekje vakantie i.v.m. de ramadan en suikerfeest. Mij hoor je niet klagen.

– Wij konden nog kaartjes krijgen voor het concert van Guns & Roses dus YAY! Zin in.

– Begon met de voorbereidingen voor mijn reis naar de USA! 🙂

– Kocht een nieuwe bikini voor deze reis.

– At steak in een restaurant. Want steak is altijd een goed idee.

– Kocht het boek ‘999 vragen aan jezelf’. Omdat ik dat leuk vond.

De drie meest gelezen blogposts.

Deze maand begon ik met mijn nieuwe blog. Er kwamen deze maand maar liefst 15 blogposts online te staan. Hieronder deel ik de drie populairste artikelen met jullie.

#3 Tag: 15 reisdilemma’s 

Dit was een blogpost die ik eigenlijk al drie jaar geleden had geschreven. Toen ik dit las, leek het me leuk om deze lijst wederom in te vullen om te kijken of mijn mening was veranderd. Dat lees je in de link hieronder.

tag: 15 reisdilemma’s

#2 Australia 2.0 PT3

Ik schreef over mijn rondreis door Australië. De reis vond plaats in 2014, maar nu schreef ik er pas over. Hoe leuk is het om je eigen traveldiaries terug te lezen!? In dit dagboek schrijf ik over mijn tijd in Surfers Paradise.

Australia 2.0 PT3

Wil je nog meer lezen over mijn reis door dit prachtige land? Dat kan hier.

#1 THAT ONE TIME #1 – die ene keer dat ik ratten op mij had lopen

Één van de voornaamste redenen waarom ik reis, is om mooie herinneringen te creëren. Deze mooie, heftige, enge en hilarische herinneringen zet ik voor jullie op papier. Dit was mijn eerste travelstorie en zeker niet de laatste. In deze blogpost lees je over mijn rondreis door Maleisië, waar ik midden in de nacht genoot van een bezoekje van mijn grote vrienden; ratten!

THAT ONE TIME #1 – die ene keer dat ik ratten op mij had lopen

INSTATISTICS

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst:

#3 In februari reisde ik af naar Portugal om vijf dagen lang de Algarve te ontdekken. Deze foto is genomen in Faro, Portugal. Ik houd van dit soort straatjes! Deze foto kreeg wel 189 likes!

#2 Deze foto is genomen in Praag. Het boegbeeld van de stad is toch wel deze prachtige klok. Het verhaal hierachter is een heel boeiend verhaal, maar dat is voor een andere keer. Deze klok verdiende 192 likes!

#1 Deze foto van het centrum van Praag is al heel wat jaartjes geleden genomen. ik plaatste deze foto echter nu pas en kreeg de meeste likes deze maand: maar liefst 301!

Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Veel lof voor dit prachtige eiland! Curacao is oprecht één van mijn favo vakantielanden!

Deze foto is genomen tijdens mijn reis door Portugal. Mijn oom en tante hadden op deze plek vroeger een vakantiehuis waardoor ik elk jaar mocht doorbrengen in deze prachtige omgeving.

Hoe schattig is dit!?

Vooruitblik juli 

Nog een aantal weekjes werken en dan begint voor de scholen de zomervakantie. Dus ook voor mij. Dit betekent de komende weken veel drukte met rapporten schrijven, oudergesprekken, overdracht en daarnaast ook nog afstuderen. Er is dus nog wel even genoeg te doen. Als de zomervakantie begint, vertrekken wij gelijk (over drie weken dus!) naar Amerika. Dit wordt dus een leuke maand!!

♥ Janet 

19 thoughts on “TRVL summary – juni 2017 >>> 1 maand online!

  1. Wat een prachtige foto’s op je Instagram! En wat leuk dat je je blog weer online hebt gezet en van start bent gegaan. Ik was 20 jaar geleden een jaar in Australië aan het backpacken en lees ook regelmatig nog mijn dagboek van toen door. Ik kan dan weer helemaal wegdromen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge