TRVL summary – juni 2017

by thatonetime
19 comments

Één maand THAT ONE TIME zit erop. Één maand online, hoe leuk is dat! In deze maandelijkse overzichten blik ik terug op afgelopen maand. Kijk en lees mee met mijn juni.

Één maand geleden kwam THAT ONE TIME online te staan. Toen begon ik met een nieuwe poging om te bloggen. Herschreef ik oude traveldiaries en schreef ik nieuwe blogs. In deze travel summary blik ik terug op juni 2017

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– kon eindelijk deze nieuwe website online zetten!

– ging een avondje uit met vriendinnen en deed mijn eerste escape room ooit.

– ging een avondje uit met vriendinnen en deed mijn eerste escape room ooit.

– had een gezellige bbq met vrienden.

– had welgeteld vier verjaardagen deze maand.

– reisde af naar Noord-Groningen waar mijn nicht tijdelijk woont (wat een tocht 😉 )

– ging naar de stad Groningen en ging lunchen bij Wadapartja.

– ging naar het eerste dorpsfeest dit jaar en genoot van een avondje dansen in de feesttent.

– ik begon met dry needling voor mijn rugklachten.

– was druk bezig met mijn studie aangezien ik volgende week moet afstuderen.

– had ook een extra weekje vakantie i.v.m. de ramadan en suikerfeest. Mij hoor je niet klagen.

– wij konden nog kaartjes krijgen voor het concert van Guns & Roses dus YAY! Zin in.

– begon met de voorbereidingen voor mijn reis naar de USA! 🙂

– kocht een nieuwe bikini voor deze reis.

– ging uit eten en at een heerlijke steak, want steak is altijd een goed idee.

– kocht het boek ‘999 vragen aan jezelf’. Gewoon omdat ik dat leuk vond.


De drie meest gelezen blogposts van juni

Ik schreef de afgelopen maand maar liefst tien blogposts. Zo deelde ik onder andere de reisroute door Maleisië, maakte ik een overzicht van de stranden in Perth en ik deelde in juni meerdere reisverslagen van mijn rondreis door Australië.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand juni. 

#3 Curaçao: wat is er te doen op dit Caribische eiland

Mijn eerste langere trip naar het buitenland was naar het eiland Curaçao. Dit was de trip waar ik me realiseerde dat ik meer wilde zien van de wereld. In dit blog schreef ik tips voor je bezoek aan dit Caribische eiland.

Curaçao: wat is er te doen op dit Caribische eiland


#2 Australië 2.0 PT3

Ik schreef over mijn rondreis door Australië. De reis vond plaats in 2014, maar nu schreef ik er pas over. Hoe leuk is het om je eigen reisdagboeken terug te lezen!? In dit dagboek schrijf ik over mijn tijd in Surfers Paradise.

Australië 2.0 PT3


#1 That One Time #1 – die ene keer dat ik ratten op mij had lopen

Één van de voornaamste redenen waarom ik reis, is om mooie herinneringen te creëren. Deze mooie, heftige, enge en hilarische herinneringen zet ik voor jullie op papier. Dit was mijn eerste travelstory en zeker niet de laatste. In deze blogpost lees je over mijn rondreis door Maleisië, waar ik midden in de nacht genoot van een bezoekje van mijn grote vrienden; ratten!

That One Time #1 – die ene keer dat ik ratten op mij had lopen


Instatistics juni

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken in de maand juni.

Deze instafoto’s waren het populairst:

#3 Deze foto is genomen in Praag. Het boegbeeld van de stad is toch wel deze prachtige klok. Het verhaal hierachter is een heel boeiend verhaal, maar dat is voor een andere keer. Deze klok verdiende 192 likes!


#2 Deze foto van het centrum van Praag is al heel wat jaartjes geleden genomen. ik plaatste deze foto echter nu pas en kreeg de meeste likes deze maand: maar liefst 301!

#1 Veel lof voor dit prachtige eiland! Curacao is oprecht één van mijn favo vakantielanden!


Vooruitblik juli 

Nog een aantal weekjes werken en dan begint voor de scholen de zomervakantie. Dus ook voor mij. Dit betekent de komende weken veel drukte met rapporten schrijven, oudergesprekken, overdracht en daarnaast ook nog afstuderen. Er is dus nog wel even genoeg te doen. Als de zomervakantie begint, vertrekken wij gelijk (over drie weken dus!) naar Amerika. Juli wordt vast een heerlijke maand.


Nieuwsgierig naar meer?

TRVL summary – december 2017

TRVL summary – november 2017

TRVL summary – oktober 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – juli 2017

♥ Janet 

You may also like

19 comments

online stand up timer 19 december 2017 - 15:51

Hi there it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis, this website is actually fastidious and the people are really sharing good
thoughts.

Reply
Beau Bewust 11 juli 2017 - 08:55

Wat een schitterende foto’s!

Reply
thatonetime 11 juli 2017 - 11:49

Bedankt!

Reply
Bianca Schrijft 4 juli 2017 - 21:39

Dat is wel een hele mooie maand. Wat heb je ongelooflijk veel bereikt in een korte tijd, respect! Mooie foto’s ook.

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:21

Dank voor je lieve woorden!

Reply
Frederique 4 juli 2017 - 17:25

Brrrrr ratten en escape rooms :/ Wat een enorm toffe foto van je moeder en tante – en natuurlijk een leuk overzicht 😉

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:20

Dankje, die foto is toch superlief! Vind ‘m echt geweldig!

Reply
Dhini 4 juli 2017 - 16:26

Wat leuk overzicht. Ik wil zo graag reizen. Prachtig foto`s heb je gemaakt

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:20

Gewoon doen dan… 😉 En dankjewel!

Reply
Kevin 4 juli 2017 - 14:13

Wat een leuk overzicht. En gefeliciteerd dat je alweer 1 maand bestaat. Mooie foto’s ook op je instapram 🙂

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:20

Bedankt! Op naar de volgende maand 😉

Reply
Sofie Katelijne 4 juli 2017 - 12:18

Dikke proficiat met je ‘blogverjaardag’ van een maand, haha! Mijn blog staat vandaag weeral twee jaar online, tijd gaat zo snel!

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:19

Haha dankjewel! Wat een prestatie hè… Zo! Twee jaar al, dat is pas knap! 🙂

Reply
Nicole Orriëns 4 juli 2017 - 12:06

Een leuk overzicht van 1 maand online! Ik ben nog nooit in een escape room geweest! Het lijkt me erg leuk.

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:18

Moet je doen! Ik vond het echt supergrappig. Daarnaast ben ik nogal schrikkerig aangelegd dus dat helpt niet echt mee..

Reply
Danella 4 juli 2017 - 11:53

Wat leuk dat je weer bent begonnen met bloggen! Ziet er goed uit allemaal en door je vakantiefoto’s heb ik helemaal zin om zelf ook weg te gaan:).

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:18

Dankjewel! Op naar de volgende maand.. 😉

Reply
Lodi 4 juli 2017 - 11:52

Wat een prachtige foto’s op je Instagram! En wat leuk dat je je blog weer online hebt gezet en van start bent gegaan. Ik was 20 jaar geleden een jaar in Australië aan het backpacken en lees ook regelmatig nog mijn dagboek van toen door. Ik kan dan weer helemaal wegdromen!

Reply
thatonetime 6 juli 2017 - 19:17

Dankjewel! Ja snap ik! Ik vind het superleuk om mijn reisdagboeken terug te lezen (ik vergeet alles ook zo snel 😉 )

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More