Netflix favorieten #1

by thatonetime
8 comments

Sinds 2015 heb ik een nieuwe hobby: Netflix! Sinds wij Netflix aangeschaft hebben, zijn er al heel wat uren weggekeken (en van elke minuut genoten). 🙂 In deze blogpost geef ik je wat inspiratie door mijn persoonlijke Netflix favorieten op een rij te zetten.

#1 How I met your mother

Deze serie heeft maar liefst negen seizoenen. Hoewel ik al veel afleveringen had gezien voordat Netflix aangeschaft werd, blijft het leuk om te kijken. Ben je groot fan dan kun je zelfs het playbook aanschaffen (bol.com) voor alle versiertrucs van Barney Stinson. 😉


#2 Gossip Girl

Ik had Gossip Girl nog nooit gezien en zelfs amper van gehoord. Ik wist dat de serie bestond, maar wist eigenlijk helemaal niet waar het over ging. Inmiddels is dat anders.

Gossip Girl vertelt het verhaal over een stelletje rijke tieners uit New York. Onderling speelt er veel en op de één of andere manier is er één iemand die ALTIJD op de hoogte is van de laatste roddels; Gossip Girl. Naarmate de serie vordert, kom je erachter wie het brein is achter al deze narigheid.


#3 Breaking Bad

Voordat ik deze serie ging kijken, had ik veel goede verhalen gehoord. Breaking Bad vertelt het verhaal over Walter White, een scheikundige. Tijdens de zwangerschap van een tweede kindje, krijgt Walter het bericht dat hij terminaal ziek is. Hij wil zijn vrouw en kinderen niet met lege handen achterlaten en omdat hij wanhopig is, belandt hij in de drugsindustrie.

Netflix favorieten: Breaking Bad

#4 Jane the Virgin

Dit is een grappige serie over de religieuze Jane, die door een fout in het ziekenhuis zwanger wordt (en ja, dat terwijl ze nog ‘een virgin’ is). De biologische vader blijkt ook nog eens een knappe, getrouwde man te zijn. De serie is aardig over de top met té veel drama, maar ik moet er wel om lachen. Ik ben op dit moment bezig met het tweede seizoen.


#5 Orange is the new black

Dit is dus echt één van mijn favorieten. Ik vind OITNB zo leuk om te kijken, het is zowel grappig als spannend. Er zijn inmiddels al vijf seizoenen en hoewel ik het wel minder vind worden naarmate de seizoenen vorderen, blijft het leuk en kijkt het heerlijk weg.


#6 Drop dead diva

Het egoistische model Deborah (Deb) komt om het leven bij een auto-ongeluk. Ze reïncarneert in het lichaam van Jane. Jane is een hardwerkende advocate en totaal het tegenovergestelde van Deb. In de serie zie je hoe Deb moet leven in het lichaam van de ander en hoe ze dit ‘verborgen’ moet houden voor haar grote liefde.


#7 Narcos

Narcos vertelt het verhaal over de beruchte Pablo Escobar en zijn Medellinkartel. In de serie kun je de jacht op Pablo Excobar volgen. Ik vond deze serie erg interessant om te kijken en vond het tweede seizoen vrijwel net zo goed als het eerste seizoen.

Netflix favorieten: Narcos

Heb jij deze series al gezien? Wat zijn jouw Netflix favorieten?

Meer Netflix favorieten lezen?

Netflix favorieten #2

Netflix favorieten #3 reisinspiratie

♥ Janet