Netflix favorieten 2017 - 1

Netflix favorieten #1

We kunnen niet meer om de streamingdienst Netflix heen. Het is een ideaal medium voor een avond gezelligheid. In deze blogpost geef ik je wat inspiratie door mijn persoonlijke Netflix favorieten op een rij te zetten.

#1 Gossip Girl

Gossip Girl vertelt het verhaal over een stelletje rijke tieners uit New York. Onderling speelt er veel en op de één of andere manier is er één iemand die ALTIJD op de hoogte is van de laatste roddels; Gossip Girl. Naarmate de serie vordert, kom je erachter wie het brein is achter al deze narigheid.


#2 How I met your mother

Deze serie heeft maar liefst negen seizoenen. Hoewel ik al veel afleveringen had gezien voordat Netflix aangeschaft werd, blijft het leuk om te kijken. Ben je groot fan dan kun je zelfs het playbook aanschaffen voor alle versiertrucs van Barney Stinson.


#3 Breaking Bad

Voordat ik deze serie ging kijken, had ik veel goede verhalen gehoord. Breaking Bad vertelt het verhaal over Walter White, een scheikundige. Tijdens de zwangerschap van een tweede kindje, krijgt Walter het bericht dat hij terminaal ziek is. Hij wil zijn vrouw en kinderen niet met lege handen achterlaten en omdat hij wanhopig is, belandt hij in de drugsindustrie.


#4 Jane the Virgin

Dit is een grappige serie over de religieuze Jane, die door een fout in het ziekenhuis zwanger wordt (en ja, dat terwijl ze nog ‘een virgin’ is). De biologische vader blijkt ook nog eens een knappe, getrouwde man te zijn. De serie is aardig over de top met té veel drama, maar ik moet er wel om lachen. Ik ben op dit moment bezig met het tweede seizoen.


#5 Orange is the new black

Dit is dus echt één van mijn favorieten. Ik vind OITNB zo leuk om te kijken, het is zowel grappig als spannend. Er zijn inmiddels al vijf seizoenen en hoewel ik het wel minder vind worden naarmate de seizoenen vorderen, blijft het leuk en kijkt het heerlijk weg.


#6 Drop dead diva

Het egoistische model Deborah (Deb) komt om het leven bij een auto-ongeluk. Ze reïncarneert in het lichaam van Jane. Jane is een hardwerkende advocate en totaal het tegenovergestelde van Deb. In de serie zie je hoe Deb moet leven in het lichaam van de ander en hoe ze dit ‘verborgen’ moet houden voor haar grote liefde.


#7 Narcos

Narcos vertelt het verhaal over de beruchte Pablo Escobar en zijn Medellinkartel. In de serie kun je de jacht op Pablo Excobar volgen. Ik vond deze serie erg interessant om te kijken en vond het tweede seizoen vrijwel net zo goed als het eerste seizoen.

Heb jij deze series al gezien? Wat zijn jouw Netflix favorieten?


Nieuwsgierig naar meer?

Netflix favorieten #2

Netflix favorieten #3 reisinspiratie

10x Netflix inspiratie nu je tijd hebt

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars