Netflix favorieten #1

by thatonetime
8 comments
Netflix favorieten 2017 - 1

We kunnen niet meer om de streamingdienst Netflix heen. Het is een ideaal medium voor een avond gezelligheid. In deze blogpost geef ik je wat inspiratie door mijn persoonlijke Netflix favorieten op een rij te zetten.

#1 Gossip Girl

Gossip Girl vertelt het verhaal over een stelletje rijke tieners uit New York. Onderling speelt er veel en op de één of andere manier is er één iemand die ALTIJD op de hoogte is van de laatste roddels; Gossip Girl. Naarmate de serie vordert, kom je erachter wie het brein is achter al deze narigheid.


#2 How I met your mother

Deze serie heeft maar liefst negen seizoenen. Hoewel ik al veel afleveringen had gezien voordat Netflix aangeschaft werd, blijft het leuk om te kijken. Ben je groot fan dan kun je zelfs het playbook aanschaffen voor alle versiertrucs van Barney Stinson.


#3 Breaking Bad

Voordat ik deze serie ging kijken, had ik veel goede verhalen gehoord. Breaking Bad vertelt het verhaal over Walter White, een scheikundige. Tijdens de zwangerschap van een tweede kindje, krijgt Walter het bericht dat hij terminaal ziek is. Hij wil zijn vrouw en kinderen niet met lege handen achterlaten en omdat hij wanhopig is, belandt hij in de drugsindustrie.


#4 Jane the Virgin

Dit is een grappige serie over de religieuze Jane, die door een fout in het ziekenhuis zwanger wordt (en ja, dat terwijl ze nog ‘een virgin’ is). De biologische vader blijkt ook nog eens een knappe, getrouwde man te zijn. De serie is aardig over de top met té veel drama, maar ik moet er wel om lachen. Ik ben op dit moment bezig met het tweede seizoen.


#5 Orange is the new black

Dit is dus echt één van mijn favorieten. Ik vind OITNB zo leuk om te kijken, het is zowel grappig als spannend. Er zijn inmiddels al vijf seizoenen en hoewel ik het wel minder vind worden naarmate de seizoenen vorderen, blijft het leuk en kijkt het heerlijk weg.


#6 Drop dead diva

Het egoistische model Deborah (Deb) komt om het leven bij een auto-ongeluk. Ze reïncarneert in het lichaam van Jane. Jane is een hardwerkende advocate en totaal het tegenovergestelde van Deb. In de serie zie je hoe Deb moet leven in het lichaam van de ander en hoe ze dit ‘verborgen’ moet houden voor haar grote liefde.


#7 Narcos

Narcos vertelt het verhaal over de beruchte Pablo Escobar en zijn Medellinkartel. In de serie kun je de jacht op Pablo Excobar volgen. Ik vond deze serie erg interessant om te kijken en vond het tweede seizoen vrijwel net zo goed als het eerste seizoen.

Heb jij deze series al gezien? Wat zijn jouw Netflix favorieten?


Nieuwsgierig naar meer?

Netflix favorieten #2

Netflix favorieten #3 reisinspiratie

10x Netflix inspiratie nu je tijd hebt

♥ Janet 

You may also like

8 comments

Robinbeeblog 25 mei 2018 - 20:32

Ouh ik hou van jane the virgin en how I met your mother, leuke post

Reply
thatonetime 26 mei 2018 - 09:24

Heb je het nieuwe seizoen van Jane the Virgin al gezien? Blijft leuk hè! 🙂

Reply
Shamira | Kompas 24 29 december 2017 - 08:43

Wij zijn net begonnen aan Narcos en vinden het inderdaad een geweldige serie! Verder vind ik Homeland, Orphean Black en 13 Reasons Why ook erg goed, al heeft die laatste wel een zwaar onderwerp.

Reply
thatonetime 30 december 2017 - 19:05

Ik vind Homeland en 13 reasons why ook erg gaaf. Die andere ken ik niet maar goede verhalen over gehoord!

Reply
Linda | travellersoftheworld 20 december 2017 - 00:20

Ik heb zelf geen netflix, maar mijn vriend wel. Uit dit lijstje kijk ik niks, maar wij kijken altijd the arrow. Ben wel heel benieuwd naar Orange is the new black

Reply
thatonetime 20 december 2017 - 19:52

The arrow ken ik niet… is het een aanrader? Orange is the new black vind ik echt heel leuk!

Reply
Maaike 17 december 2017 - 20:06

Wij hebben Netflix toevallig net opgezegd. Maar wij vonden suits en the sinner ook erg goed!

Reply
thatonetime 20 december 2017 - 19:49

Oh, beviel het niet meer? Of alles gekeken? 😉

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More