Netflix favorieten #2

by thatonetime
8 comments

Sinds 2015 heb ik een nieuwe hobby: netflix! Sinds wij netflix aangeschaft hebben, zijn er al heel wat uren weggekeken (en van elke minuut genoten). 🙂 Ik schreef hier al eens over mijn persoonlijke favorieten. De lijst was daarmee alleen nog niet klaar. Doe hier nog meer inspiratie op voor je vrije dag met de volgende Netflix favorieten.

#8 House of cards

Ik vond dit zo’n toffe serie. In deze serie spelen Frank en Carrie Underwood. Frank is een congreslid en probeert door middel van allerlei twijfelachtige acties steeds meer macht te krijgen (samen met zijn vrouw). Uiteindelijk lukt dit en wordt hij vice-president en uiteindelijk zelfs president. Ik vind dit een onwijs goede serie. Door alle berichten in de media (#metoo), is Kevin Spacey zijn rol in de serie kwijtgeraakt en zal het zesde en laatste seizoen verschijnen zonder de hoofdrolspeler.


#9 Pretty Little Liars

Pretty Little Liars had ik nog nooit gezien, maar wel verhalen over gehoord. Pretty Little Liars vertelt het verhaal over een aantal vriendinnen, wonende in Rosewood. Op een nacht verdwijnt één van de vriendinnen op mysterieuze wijze en daarna is het alleen maar drama. Ongeveer een jaar na de verdwijning krijgen de meiden allemaal rare berichtjes van ‘A’. Dit blijkt iemand te zijn die alle geheimen van de meiden weet en er alles aan doet om de meiden te kwellen.


#10 Grace and Frankie

Twee oudere vrouwen, Grace en Frankie worden samengebracht nadat hun echtgenoten aankondigen dat ze verliefd zijn op elkaar en met elkaar willen trouwen. Je volgt de twee vrouwen in hun proces hoe ze omgaan met dit nieuws. Erg leuk om te zien aangezien ze compleet verschillend van elkaar zijn. Ik vond de serie erg grappig om naar te kijken.

Netflix favorieten: Grace and Frankie

#11 Prison Break

Voordat ik Netflix had, kende ik Prison Break al en had ik de eerste seizoenen al gezien. Toen ik zag dat de serie op Netflix stond, kon ik niet wachten om de serie weer opnieuw te kijken en de nieuwe seizoenen te bekijken. Michael Scofield laat zich opsluiten in een gevangenis om hier vervolgens uit te ontsnappen en zijn broer mee te nemen. Dit gaat niet zonder slag of stoot en in de serie zie je hoe Michael dit denkt voor elkaar te krijgen. Heel tof om te zien.


#12 Full House

Dit is toch wel een echte klassieker. De oude serie Full House (1987-1995) staat op Netflix. Ik heb vroeger genoeg aflevringen gezien van deze serie, maar ik kon het me dus echt niet meer herinneren. Tijd om weer terug te kijken dus! De serie gaat over de alleenstaande vader Danny en zijn familie. Heel leuk om terug te kijken. 🙂


#13 New Girl

De onhandige, maar lieve Jess komt te wonen bij drie vrijgezelle kerels. In de serie zie je hoe het leven van de bewoners van het appartement afgaat. Er zit heel veel humor in de serie dus het kijkt echt lekker weg. Hoewel er nog maar vijf seizoenen op Netflix staan, moet de zesde er ook al zijn. Ik ben benieuwd wanneer dit seizoen op Netflix komt.


#14 Suits

Een geniale serie over de briljante Mike Ross, met fotografisch geheugen die van law-school geschopt is omdat hij aan het frauderen was door toetsen voor zijn medestudenten te maken. Zijn droom kan hij hierdoor niet meer waarmaken en begint de serie als postbezorger. Door omstandigheden ( en heel wat gelieg) weet hij aan het werk te komen bij een advocatenkantoor en de serie neemt je mee naar dit bedrijf. Ik vind dit echt een mooie serie met humor en een goed verhaal.


Nieuwsgierig naar meer? 

Netflix favorieten #1 

Netflix favorieten #3 reisinspiratie

Heb jij deze series al gezien? Wat zijn jouw netflix favourites?

♥ Janet