Outdoor

In de buitenlucht! 

Outdoor is een breed begrip. De onderwaterwereld verkennen tijdens een snorkeltocht of naar de top van een berg klimmen. Skiën door de Alpen of mountainbiken door het bos. Kajakken door de mangrove bossen of een huttentocht maken. Er is niets leuker dan lekker buiten bezig te zijn, het dat doe ik het liefste in een mooie omgeving. 

Wat verstaan we onder outdoor? 

Onder outdoor verstaan we eigenlijk alle activiteiten die buitenshuis gedaan worden. Het is dus een heel breed begrip en heel veel dingen/activiteiten kunnen onder dit begrip vallen. Deze buitenactiviteiten kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën: berg, bos, strand en zee, zoetwater, lucht, woestijn, familie, cultuur & historisch en sport/oefeningen. Of het nou een stadswandeling, meerdaagse trektocht, safaritocht, tuinieren, picknick of tokkelen is. Hoewel ik de voorkeur heb voor wat avontuurlijke bezigheden, zou je dit allemaal kunnen scharen onder outdooractiviteiten. 

Alle outdoor blogs

Tijdens het reizen, tijdens een vakantie of een citytrip houd ik ervan om actief bezig te gaan. Ik ben een sucker voor mooie natuur en ga altijd graag op zoek naar de mooiste vergezichten en ik wandel graag en omring mijzelf het liefste met de mooiste natuur. Ik houd dus van veel outdoor activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van alle blogs die ik heb geschreven over dit onderwerp.  

Bereid je reis goed voor

Boek hier je vlucht

Boek hier je hotel

Boek hier je huurauto

Haal hier je reisgids