Over

by thatonetime

“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.”

 

Ik ben Janet, het gezicht achter that one time. Leerkracht en levensgenieter. Wil alles maximaal ervaren en meemaken. Is ontzettend impulsief. Houdt wel van een feestje. Ook van lekker eten. Maakt gretig gebruik van haar zes weken zomervakantie. Houdt van mooie natuur en dingen op eigen houtje ontdekken.

Gefascineerd door de prachtige natuur in onze wereld, door andere culturen en bestemmingen binnen en buiten Nederland. Van de jaarlijkse vakantie met de caravan naar een jaarlijkse backpackreis. Dit alles begon bij een buitenlandse stage waarbij ik zes maanden op het fantastische eiland Curaçao heb mogen wonen en werken. Na deze prachtige ervaring was ik nog niet thuis of ik had het volgende avontuur alweer geboekt. Een jaar Australië. Een dag nadat ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen, zat ik in het vliegtuig naar Australië. Ook hier heb ik wederom gewoond en gewerkt. Daarnaast was dit mijn eerste keer backpacken. Een half jaar heb ik alleen met mijn backpack gereisd en vanaf dat moment wilde ik niet anders. Inmiddels heb ik al heel wat prachtige bestemmingen af kunnen vinken and still counting.

Reizen is voor mij niet zo ver mogelijk weg te zijn. Genieten doe ik ook in Nederland. Van een wandeling op de hei of weer een dagje naar Amsterdam. Genieten doe ik overal.

 

Reizen staat voor motiveren; jezelf uitdagen en motiveren om je grenzen te verleggen en om nieuwe dingen uit te proberen. Reizen staat voor zelfstandigheid; om jezelf te leren redden, om je aan te passen aan verschillende culturen. Maar ook voor het vergroten van je zelfkennis, want je leert veel over jezelf als je op reis bent. Reizen staat voor genieten; om te genieten van alles om je heen hoe groot of klein ook, waar je ook bent in de wereld. Reizen staat voor mij voor het creëren van mooie herinneringen en het ervaren van ultieme vrijheid!

♥ Janet 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More