Reisroutes

Manier van reizen

Als ik op reis ben verken ik graag meerdere plekken. Ik houd van roadtrips en rondreizen om het meeste uit mijn reis te halen. Slow travel is een manier van reizen die ik graag ter harte neem. Ik ben niet op een missie om zoveel mogelijk landen of bestemmingen in korte tijd te bezoeken, ik spaar liever ervaringen. Ik wil graag alles uit een bestemming halen wat erin zit; ik ervaar graag het lokale leven en de sfeer op een plek. Daar staat reizen voor mij voor. In de reisroutes die ik deel vind je alle toffe ervaringen en hotspots om te bezoeken.

Tijdens mijn reizen wissel ik graag de bekende plekjes af met onbekende pareltjes. Waar populaire hotspots of bezienswaardigheden vaak populair zijn om een reden, kun je hier vaak niet omheen. Deze bezienswaardigheden worden afgewisseld met onbekende en onontdekte plekjes, waar de andere toeristen niet komen.

De ideale reisroutes 

Om jou te helpen bij de voorbereiding voor je volgende vakantie, deel ik graag de ideale reisroutes met je van de bestemmingen die ik persoonlijk heb bezocht. Het zijn afwisselende reisroutes met de leukste en mooiste plekken van een land, met een goede afwisseling tussen de hoogtepunten en de onbekende parels van een land. Daarnaast is er altijd een goede afwisseling van bestemmingen in de natuur en leuke dorpjes of stadjes. Ik houd van afwisseling en daarom zijn de reizen die ik maak vol verschillende activiteiten en bestemmingen. Dat contrast vind ik top! Gebruik deze inspiratie voor je volgende trip en doe er je voordeel mee. 

Alle blogs met reisroutes

Op vakantie of op reis houd ik altijd precies bij waar ik allemaal ben geweest. Niet alleen de plaatsnamen, maar ook wat ik allemaal heb gedaan op een bestemming en waar ik dan exact ben geweest. De namen van restaurants, alle activiteiten die ik heb gedaan en waar ik heb overnacht. Dit alles verzamel ik in complete reisroutes. Hieronder vind je een overzicht van alle reisroutes die ik op That One Time heb gedeeld. 

Bereid je reis goed voor

Boek hier je vlucht

Boek hier je hotel

Boek hier je huurauto

Haal hier je reisgids