Janet - Cappadocië, Turkije 2022
Contact That One Time, Avanos, Cappadocië, Turkije 2022

Hi! 

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Wil jij een toffe bestemming, accommodatie, product of dienst onder de aandacht brengen en past het goed bij That One Time en de doelgroep? Neem dan contact met mij op om samen te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Liefs

Janet

De doelgroep van That One Time

Wil jij samenwerken met That One Time? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de doelgroep is van deze website. That One Time is een reisblog voor de avontuurlijke reiziger; voor mannen en vrouwen die houden van het buitenleven en die op reis of vakantie graag de natuur ingaan. Het is voor reizigers die op vakantie niet op één plek blijven hangen, maar er graag op uit trekken om zo het meeste uit hun trip te halen.

De lezers plannen hun reis meestal zelf en zijn op zoek naar praktische tips, zoals budget overzichten, voorbereidingstips en complete reisroutes. Het is voor de reiziger die graag op eigen houtje een trip maakt.

Ben jij benieuwd naar de actuele bezoekersaantallen en cijfers van That One Time? Vraag dan hieronder de actuele mediakit op. 

Samenwerken met That One Time?

Samenwerken met That One Time kan op diverse manieren. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

Campagnes/persreizen

Wil jij een bepaalde bestemming onder de aandacht brengen bij reizigers? Ik help graag mee om je reisorganisatie of bestemming onder de aandacht te brengen. Ik kom graag op ontdekkingstocht om te kijken wat deze bestemming allemaal in petto heeft voor mijn volgers. Ik deel eerlijke, uitgebreide en kwalitatief goede content op basis van mijn eigen ervaringen. 

Elektronica op reis - Yosemite, de Verenigde Staten, Noord-Amerika

Gesponsorde artikelen (advertorials)

Het is mogelijk om een betaalde advertorial te plaatsen, mits de content past bij That One Time. Ik werk graag samen met partijen die een bepaalde dienst, product of bestemming onder de aandacht willen brengen. Het schrijven van een blogpost of de plaatsing van een link in een bestaand artikel is mogelijk. Let op: hierbij wordt altijd vermeld dat het om een samenwerking gaat.

Jouw accommodatie onder de aandacht

Wil jij een toffe accommodatie onder de aandacht brengen? Ik vind een fijne overnachting erg belangrijk als je op reis of vakantie bent. Ik kom graag bij je overnachten en ontdek graag wat je allemaal te bieden hebt, zodat ik op basis van mijn eigen ervaringen kwalitatief goede content kan maken. 

Khao Yai National Park - Thailand 2015 - 2
Protest winterkleding, Neo 4 - Jaaroverzicht 2020

Reviews: reisproducten uitproberen 

Heb jij een tof reisproduct wat je graag onder de aandacht wilt brengen én sluit het goed aan bij That One Time en mijn volgers? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je. Ik deel mijn eerlijke mening en zorg voor kwalitatief goede content. 

Leuke winacties

Winacties behoren ook tot de mogelijkheden. Ik plaats graag een leuke winactie van bijvoorbeeld een gaaf product, een toffe tour, een leuke overnachting of een weekendje weg. 

The Whitsundays 2014 - 1

Vergroot je bereik: verschillende kanalen

That One Time beschikt over verschillende kanalen, waardoor een groot bereik gerealiseerd kan worden. Naast de website is er een succesvol Instagram-pagina met een hoge engagement-rare, is That One Time actief op Pinterest en Facebook. Waardevolle content kan op verschillende kanalen gedeeld worden, om het bereik te optimaliseren. 

Interesse? Neem hier contact op met That One Time.

Heb jij interesse in een samenwerking of wil jij graag een mediakit van That One Time ontvangen met actuele cijfers van alle verschillende kanalen? Laat het hieronder weten. 

Ik hoor graag van je!