Tag: de Liebster Award

by thatonetime
18 comments

Zo. Een tijdje geleden kreeg ik een leuk berichtje in mijn mailbox. Ik ben genomineerd voor de Liebster Award 2017.  Lees je mee?

De Liebster Award

Deze virtuele Liebster Award wordt uitgedeeld door bloggers aan startende collega bloggers, om ontdekt te worden en de bloggers community te steunen.
Door 11 persoonlijke vragen te beantwoorden, krijg je de mogelijkheid om de blogger wat beter te leren kennen. Normaliter kunnen jullie mij beter leren kennen via de rubrieken ‘999 vragen aan jezelf‘.

Bij deze wil ik Tebrina van proudweirdo bedanken voor de nominatie. Superleuk. Lees hier ook de 11 vragen van proudweirdo herself.

Bij het lezen van de berichten van proudweirdo krijg je een lach op je gezicht. Het is haar missie geworden om anderen een goed gevoel te geven, door middel van haar blog. Ook moedigt ze haar medemens aan om zichzelf te zijn. Zeker een bezoekje brengen! 🙂

Nou.. hier komen dan de vragen.


1. Van alle landen die je bezocht hebt, welk land vind je het leukst?

Mijn grote favoriet blijft toch echt Australië. Hier heb ik een aantal jaren geleden een jaar gewoond, gewerkt en gereisd. Ik vond het echt fantastisch en heb de tijd van mijn leven gehad. Ik was zo onder de indruk van alles. Van de leuke mensen, het lekkere leventje en vooral het prachtige land. Wat een mooie dingen heb ik gezien. Inmiddels ben ik drie keer in Australië geweest en het blijft lonken naar meer.

De Liebster Award: van welke landen die je bezocht hebt, welk land vind je het leukst?

2. Fiets of trein?

Ik heb dus echt niks met fietsen he. Jarenlang moest ik dagelijks 15 km naar school fietsen en 15 km weer terug naar huis. Sinds ik mijn rijbewijs heb, heb ik eigenlijk niet zo vaak meer een fiets aangeraakt. Zo erg. De trein neem ik ook eigenlijk nooit, maar ik zou liever de trein nemen dan de fiets.


3. Wat is de mooiste herinnering die je hebt aan je reizen?

Ik heb zo veel mooie herinneringen aan mijn reizen. Maar één van de tofste dingen is toch wel mijn maandenlange roadtrip door Australië, waarbij we wekenlang op een crappy matje moesten slapen en koken op een vuurtje. Slapen op de auto om naar de indrukwekkende sterrenhemel te kunnen kijken te midden van de outback. Ook het zien van wilde olifanten tijdens onze jungletrekking in Khao Yai NP, Thailand vond ik echt ontzettend gaaf.

De Liebster Award, wat is de mooiste herinnering die je hebt aan je reizen?

4. Wat is het engste wat je hebt meegemaakt tijdens je reizen?

Op het moment dat ik uit een vliegtuigje moest springen o