Tag: De snack-tag

by thatonetime
32 comments

Vandaag schrijf ik een blog over één van mijn andere grote passies naast reizen: eten! Op de website van Sylvia kwam ik deze leuke snack-tag tegen, die heel erg goed bij mij past. Hierbij: de snack-tag. Lees je verder?

Één van de dingen die ik graag doe, maar niet altijd te blij mee ben, is snacken. Ik houd van lekker eten en ben ook nog eens een echte zoetekauw. Lees hier mijn persoonlijke mening over snacks in de snack-tag.  🙂

#1 Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Eigenlijk blijf ik de MacDonalds mijn favoriet vinden. En dan voor een lekkere mckroket, maar vooral voor de mcflurry en de lekkere donuts die ze hebben. Heerlijk!


#2 Zoet of zoute popcorn?

Ik ben dus niet echt fan van popcorn hè. Ik vind het altijd maar droge bende. Als ik toch eens popcorn eet, dan kan ik zowel zoete als zoute popcorn eten.


#3 Wat is je favoriete ijsje?

Alles met chocolade is goed. Zo blijf ik een blij mens als ik weer eens een cornetto of een magnum kan eten. Vooral de magnum met nootjes is erg lekker. In de zomer vind ik het erg lekker om zo’n perenijsje te eten, die zijn echt fijn.


#4 Beschrijf de lekkerste taart die je ooit op hebt.

Oeh, dit is een lastige. Vroeger was ik echt fan van slagroomtaart, maar dat vind ik nu niets meer aan. Ik heb een fase gehad dat ik kwarktaart of monchoutaart echt heerlijk vond. Dan kon ik zomaar een taart maken in het weekend, om lekker in mijn eentje op te eten. Doen meer mensen dat? Laatst heb ik een tony chocoloney-taart gehad, wel machtig maar super fijn! 😀


#5 Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Zelf iets te snacken maken vind ik veel leuker. Ik vind het echt heel leuk om zelf hapjes te maken. Dit doe ik ook graag op feestjes en verjaardagen. In het weekend komen vooral de toastjes vaak op tafel. Ik vind het gezellig.


#6 Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Een lekker kaasplankje vind ik heel lekker, maar ook een schaaltje M&M’s gaat er altijd wel in. Vorige week was ik in het Poolse Gdansk waar wij letterlijk elke avond genoten van een dikk vette kaas & vleeswaren-plank. Ik vind ’t heerlijk! Als ik thuis ben, zal ik waarschijnlijk sneller voor de M&M’s gaan, hoewel ik ook regelmatig kaas met komkommer of gevulde eieren klaarmaak.

de snack-tag: kaasplank

#7 Wat is je favoriete tussendoortje?

Uhm, snoep. Of chocolade. Of lekkere koekjes. Of chips. In ieder geval iets zoets. Volgens mij ben ik verslaafd aan suiker. 😉


#8 Warme of koude appeltaart?

Ik vind appeltaart dus echt niet fijn he. Ik vind de structuur van appel echt niet lekker in een taart, daarom zal ik ook nooit appeltaart eten. Als ik het eet, dan doe ik het om de koek, want die vind ik van de appeltaart wel superlekker! 🙂 Is dat erg?


#9 Wat bestel je het liefste op een terrasje?

Op het terras vind ik het heerlijk om naast mijn drankje een lekker broodplankje te bestellen. Voor de lunch eet ik graag een broodje carpaccio (lang leve carpaccio!) of een broodje beenham. Ik ben een echte vleeseter.


#10 Welke snack ligt er naast je patat?

Als ik iets bestel bij de snackbar kies ik meestal voor een broodje kroket. Het liefst een lekkere Van Dobben kroket en dan natuurlijk ook met een dikke klodder mosterd. Ook bestel ik regelmatig een hamkaassouflé. Ik krijg er al zin in, als ik erover schrijf.


#11 Wat is je favoriete chipsmaak?

Chips eet ik geregeld als ik thuis op de bank aan het chillen ben. Mijn favoriet is denk ik wel Nibbit chips. Maar Doritos en Hamka’s kan ik ook wel waarderen.


Zo, ik krijg er al bijna honger van. Wat vind jij de lekkerste snack? Ik hoor het graag van je in je eigen snack-tag.

Nieuwsgierig naar meer tags?

Tag: 28 vragen over reizen

De terug van weggeweest-tag

Tag: de Liebster Award

♥ Janet