That One Time reisverhalen

Waar staat deze naam voor?

De naam voor dit reisblog ‘That One Time’ representeert die ene unieke gebeurtenis, die bijzondere ervaring of die unieke belevenis die je hebt opgedaan tijdens je vakantie of reis. Wat zeg nou zelf; dat zijn de momenten die je bijblijven na een reis. Dat zijn de verhalen die je graag wilt navertellen. Ik doe dat in deze rubriek ‘That One Time reisverhalen’.

Op deze pagina vind je mijn persoonlijke (reis)verhalen; over unieke dingen die ik heb gedaan of beleefd tijdens al mijn reizen. Daarnaast vind je hier de reisdagboeken die ik bijhoud als ik op reis ben en vind je hier af en toe ook persoonlijke verhalen die niet per definitie gerelateerd zijn aan reizen. 

Alle unieke That One Time reisverhalen

Sommige persoonlijke verhalen houd ik voor mezelf, maar er zijn heel veel bijzondere en unieke gebeurtenissen om te delen met jullie. Hieronder vind je al mijn persoonlijke reisverhalen.

Bereid je reis goed voor

Boek hier je vlucht

Boek hier je hotel

Boek hier je huurauto

Haal hier je reisgids