Travelplans: bijna vakantie!!

by thatonetime
14 comments

Momenteel is dit mijn laatste weekje werken. Nog een paar dagen en dan staat die welverdiende vakantie weer voor de deur. Het geluk van mijn baan is de vele weken vakantie, waar ik ook gretig gebruik van maak! Mijn nieuwe travelplans brengt mij naar: Amerika!

Mijn travelplans!

Over een aantal dagen brengt het vliegtuig me weer naar de andere kant van de wereld. Hoewel ik de afgelopen vijf jaren alleen maar naar de oostkant van de wereld heb gevlogen, vlieg ik nu naar het westen. Naar Amerika dus! YAY ♥

Mijn travelplans: op naar Amerika!

Wat zijn de plannen in Amerika?

Zondagochtend vliegen we naar Los Angeles, om vervolgens bijna vier weken rond te reizen. In Los Angeles halen we onze gehuurde Jeep op en dan kan onze rondtrip beginnen!

Allereerst rijden we naar Orange County, waar een (reis)vriendinnetje van mij werkt. Laat ze nou net een aantal vrij zijn, op het moment dat wij aankomen, ideaal! We verblijven aan Huntington Beach om vanuit daar Orange County te verkennen en tijd door te brengen met mijn vriendinnetje.

Na een dag of twee is het de bedoeling om dan echt te beginnen met onze rondtrip. De route staat niet vast, maar we willen sowieso naar San Francisco, om onder andere naar Alcatraz te gaan. Daarnaast rijden we een rondje door het zuidwesten om langs alle prachtige nationale parken te gaan; Zion, the Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Joshua Tree, Bryce Canyon en nog meer natuurpracht. Ik kijk hier onwijs naar uit.

Onze travelplans: op naar Amerika.

Daarnaast kijk ik erg uit naar Las Vegas, dit lijkt me supertof. Ook gaan we een stuk van Route 66 rijden en zo hebben we de route weer rond. We beginnen of sluiten onze reis af in Los Angeles. We moeten natuurlijk wel even een glimp pakken van het Hollywood sign en stiekem wil ik ook nog zo’n toeristische tour doen langs de huizen van celebrity’s, lijkt me geinig.

Onze travelplans: op naar Amerika.

Ik ben ervan overtuigd dat dit een prachtige reis gaat worden.

Ben jij wel eens in het zuidwesten van Amerika geweest? Heb je nog tips?

♥ Janet 

Bron afbeeldingen: bluffutah – tripadvisor