TRVL summary – april 2018

by thatonetime
30 comments
Lunch bij van der Valk - april 2018

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand april allemaal heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– begon de maand april met een lekkere paaslunch.

– genoot de dag erna wederom van een heerlijke paasbrunch.

– ging uit eten met vriendinnetjes bij een nieuw tapasrestaurant. Lekker.

– Ik hoefde zelfs niet te betalen want het was een verlaat verjaardagscadeautje. Score!

– dit etentje eindigde in een gezellige borrel met veel wijntjes.

– had deze maand zeven verjaardagen.

– had zelfs in één weekend vier verjaardagen/feestjes. Niet te doen.

– ging samen eten en had een spelletjesavond met vriendinnen.

– had een feestje van collega’s. Deze avond eindigde ook met te veel wijntjes en te laat naar huis.

– had een gezellige vriendendag: op ‘n Landal park bbq-en en spelletjes spelen.

– ging op schoolreis met m’n leerlingen naar Dinoland te Zwolle. Zelfs ik vond dat stiekem wel leuk.

– vierde het begin van de vakantie met een drankje in de stad met collega’s.

– vierde Koningsdag in Nijmegen.

– bracht een bezoekje aan de Ikea en kocht vrijwel niets. Hoe dan?

– ging lunchen bij Van der Valk en at een immense ‘sandwich’ carpaccio. Lekker wel.


De drie meest gelezen blogposts van april

#3 Roadtrip zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park 

In deze reeks schrijf ik over mijn avonturen tijdens onze prachtige roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. In dit deel van mijn traveldiary bezoek ik nog meer natuurpracht door naar Bryce Canyon te gaan en vervolgens naar het prachtige Zion. Ons bezoekje aan Zion NP loopt niet helemaal zoals gepland, maar dat mag de pret niet drukken.

Roadtrip Zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park


#2 TRVL summary – maart 2018

De maandelijkse overzichten doen het altijd goed. Dat blijkt nu ook maar weer. Ik schreef over mijn bezoekjes aan het mooie Nationaal Park Dwingelderveld en liet je de mooiste instagramfotootjes zien.

TRVL summary – maart 2018


#1 Money: kosten vijf dagen Portugal 

Wat ik zelf altijd interessant vind om te lezen is wat een trip globaal gaat kosten. Dat geeft me houvast en is handig om te weten als ik een trip naar een betreffende bestemming plan. Ikzelf houd tegenwoordig ook al mijn uitgaven bij als ik op reis ben om zo een duidelijk overzicht te krijgen van het budget. Deze budgetposts deel ik dan ook maar al te graag met jullie en uit de kijkcijfers blijkt dat jullie deze informatie ook erg interessant vinden. Deze keer dus de uitgaven tijdens mijn trip naar Portugal. Wat overigens een heerlijke vakantiebestemming is.

Money: kosten vijf dagen Portugal 


INSTATISTICS april

Normaal gesproken ben ik redelijk actief op Instagram en laat ik graag mooie en leuke plaatjes zien van mijn reizen en van thuis. In de maand april had ik daar eigenlijk helemaal geen zin in en dit uitte in een ware insta-pauze. In april heb ik welgeteld 0 foto’s gepost. Sterker nog, de laatste foto is op 15 maart geplaatst. Deze pauze heeft tot op heden geresulteerd in zo’n 150 volgers minder, maar daar kan ik eerlijk gezegd niet echt wakker van liggen. Er is een tijdje geweest dat ik aardig fanatiek en consequent aan het posten was. Ik vond het leuk om te zien hoe mijn account groeide en steeds meer en meer volgers kreeg. Ik irriteerde me aan het feit dat ik elke dag weer instagram opende en zag dat er weer een dozijn mensen me ontvolgd hadden. Wat een stom spelletje is dat zeg. Ik ben er dus voor nu even klaar mee, totdat ik weer zin krijg om leuke fotootjes te plaatsen. Ik geniet nog wel van de foto’s van anderen en vooral ook van de leuke verhalen die mensen online zetten.

Nu dus niet de populairste foto’s van de afgelopen maand, maar mijn persoonlijke top 6 van 2018.

Begin dit jaar bezocht ik de Duitse stad Bremen. Ik genoot van de leuke sfeer, traditionele Duitse eten en de gave street-art.


Er is nog zo veel te schrijven en te showen over mijn avonturen in Australië. Ik begon met het posten van een aantal plaatjes van mijn reis door het westen van Australië. Één van de plekken die wij hebben gezocht, niet ver van Perth is het mooie Pinnacles Desert.

https://www.instagram.com/p/Bd28q6LHOHB/?taken-by=janet.thatonetime

Als ik een reis heb geboekt is eigenlijk één van de eerste dingen die ik vaak doe een Lonely Planet kopen van deze bestemming. Zo ook deze keer. In juli vertrek ik naar het voor mij onbekende Sri Lanka. Ik kan niet wachten om dit mooie land te ontdekken.

https://www.instagram.com/p/BeVA84_nRyF/?taken-by=janet.thatonetime

Vorig jaar bezocht ik eindelijk Londen en ik was gelijk verkocht. De hippe wijken, de toeristische trekpleisters, de biertjes in de pub en natuurlijk het mooie, rustgevende Hyde Park. Lekker hoor!


Mijn moeder, zus en ik vertrokken naar Leuven voor onze jaarlijkse trip. Waar dat vorig jaar Londen was, was het dit jaar Leuven.  Ondanks de kou genoten we van deze mooie stad. De paar zonnestraaltjes tijdens deze trip zorgde voor mooie foto’s in het prachtige Begijnhof.

https://www.instagram.com/p/Bf3D3jLHKSG/?taken-by=janet.thatonetime

Ik heb al vaker geschreven over Portugal en het is inmiddels wel bekend dat ik Portugal een onwijs toffe vakantiebestemming vind. Vorig jaar bezocht ik de Algarve en genoot ik van het lekkere weer, heerlijke eten en mooie uitzichten. Genieten.


Vooruitblik mei

Mei wordt hopelijk een gezellige maand met veel leuke dingen in de planning. Ik heb inmiddels vakantie (twee weken yay!) dus halverwege de maand hoef ik pas weer te beginnen met werken. In deze meivakantie wordt bevrijdingsdag gevierd, ga ik lekker helemaal niets doen en bijkomen op de bank met Netflix en ga ik vast nog wel een keer uit eten. Met Hemelvaart vertrek ik richting Cochem in Duitsland om vier dagen te genieten aan de Moezel. Lekker wijntjes drinken, burchten bezoeken, lekker eten en wandelen. Alle tips zijn welkom! 

Daarnaast ga ik deze maand een dagje weg met vriendinnen. Wat we gaan doen deze dag is nog een verrassing dus ik ben erg benieuwd. Ook heb ik nog een verjaardag in de planning, want er gaat geen maand voorbij waarin ik geen verjaardagen heb. Een drukke maand dus vol met gezellige dingen. Ik kijk ernaar uit.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2018

⇒ TRVL summary – februari 2018

⇒ TRVL summary – maart 2018

Een hele fijne maand gewenst!

♥ Janet

You may also like

30 comments

Lodi 31 mei 2018 - 11:07

Leuk zo al die instagram foto’s bij elkaar. Ik lees je blogs elke keer met plezier.

Reply
thatonetime 31 mei 2018 - 18:52

Dankjewel! 🙂 Leuk om te horen! 😀

Reply
Anne - Travelgoodies.nl 9 mei 2018 - 17:46

Leuk om te lezen. Veel plezier in Cochem morgen!!

Reply
thatonetime 9 mei 2018 - 20:25

Dankjewel! Ik gok dat het helemaal goed gaat komen. 🙂

Reply
Suzanna 8 mei 2018 - 14:51

Wauw jou maand was echt bomvol. Dat je nog de tijd hebt om te reizen met al die vriendinnendingen en verjaardagen! Ook heerlijke foodfoto’s trouwens 😉

Reply
thatonetime 8 mei 2018 - 16:42

Geen reisjes voor mij in april hoor… zoals je zegt geen tijd voor gehad. Ik ga aankomende week weer!

Reply
Cynthia 5 mei 2018 - 11:03

Leuk overzicht! Ik vind je foto van de zee in Portugal erg mooi!

Reply
thatonetime 7 mei 2018 - 18:42

Dankjewel! 🙂

Reply
The lemon kitchen 4 mei 2018 - 16:55

Leuke maand heb je gehad! Eten ziet er ook heel lekker uit

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 19:08

Dat was het zeker! Ik ben altijd in voor een lekkere carpaccio! 😀

Reply
Frederique 3 mei 2018 - 23:19

Wat mooi die foto van Pinnacles Desert – ik heb iets met woestijnen, vind ze zo machtig en mooi. En cool zeg Sri Lanka, vrienden van me zijn net een paar dagen terug en vonden het er helemaal geweldig.

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 06:56

Leuk om te horen! Eigenlijk hoor ik alleen maar positieve verhalen over Sri Lanka.. Ik ben erg benieuwd!

Reply
Melissa 3 mei 2018 - 20:35

I love paasbrunch zongezellig altijd. Je heb drukke maand gehad

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:17

Vind ik ook gezellig. Alles wat met eten te maken heeft vind ik overigens al vrij snel leuk en gezellig 😉

Reply
Maaike 3 mei 2018 - 13:51

Wat leuk zo’n overzicht wat je in die maand doet. Ik denk ook leuk voor jezelf om op terug te kijken 😉

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:15

Dat is het ook zeker. Ik vind het ook altijd leuk om deze overzichten te maken! 🙂

Reply
Nicole Orriëns 3 mei 2018 - 08:36

Ik vind die salade er zo lekker uitzien op de foto. Ik krijg er helemaal zin in.

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:12

Snap ik haha 😉 Het was erg lekker!

Reply
Jenny - IkReis 3 mei 2018 - 08:00

Mooie instagram foto’s!

Wat een fijne maand, je bent lekker vaak uit eten geweest. Ik neem me dat altijd voor – maar het komt er weinig van (behalve op reis).

Ik ben vorige zomervakantie in Sri Lanka geweest. Dat was top. Al is de schoolvakantie wel heel druk met Nederlandse gezinnen 🙂

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:12

Dankjewel. Oh was grappig, ik doe dat juist echt té vaak.. Ik moet me echt inhouden om niet te vaak uit eten gaan, kan daar zo van genieten! Ik zou juist minder uit eten moeten gaan en meer moeten sparen voor mijn reizen haha. 😉

Reply
Me over ME Travel 3 mei 2018 - 07:01

Wat heb je een boel leuke dingen gedaan! Veel plezier met je nieuwe plannen in mei!

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:10

Dankjewel! Het was zeker een maand met leuke en gezellige dingen.

Reply
Marjolein 2 mei 2018 - 14:38

Je hebt een fijne maand achter je liggen met nog heel veel leuks in het verschiet. Leuven is inderdaad tof en je portugal blog heb ik ook met plezier gelezen.

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:06

Dankjewel. Dat is mooi om te horen! 🙂 Ik was ook blij verrast door Leuven, mooie stad!

Reply
Nicole Orriëns 2 mei 2018 - 06:52

Mooi overzicht. Je hebt heel wat ondernomen en meegemaakt als ik dat zo zie.

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:05

Dankjewel. 🙂 Het was inderdaad een drukke maand. Gelukkig wordt mei ook lekker gezellig druk.

Reply
Chaya 1 mei 2018 - 18:57

Wat een leuke activiteiten heb je gedaan. Die carpaccio zag er top uit!

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:03

Die carpaccio was ook echt heel erg fijn! 😀 Voor mij kan er nooit genoeg carpaccio zijn haha.

Reply
Felice Veenman 1 mei 2018 - 18:03

volgens mij word jouw meimaand haast nog leuker dan je april maand. Je straalt veel enthousiasme uit en dat is leuk om te lezen

Reply
thatonetime 4 mei 2018 - 07:01

Dankjewel! Dat hoop ik ook haha. Genoeg plannen in mei in ieder geval! Heb jij nog leuke plannen?

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More