TRVL summary – april 2018

by thatonetime
30 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand april allemaal heb gedaan, lees je hieronder.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– begon de maand april met een lekkere paaslunch.

– genoot de dag erna wederom van een heerlijke paasbrunch.

– ging uit eten met vriendinnetjes bij een nieuw tapasrestaurant. Lekker.

– Ik hoefde zelfs niet te betalen want het was een verlaat verjaardagscadeautje. Score!

– dit etentje eindigde in een gezellige borrel met veel wijntjes.

– had deze maand zeven verjaardagen.

– had zelfs in één weekend vier verjaardagen/feestjes. Niet te doen.

– ging samen eten en had een spelletjesavond met vriendinnen.

– had een feestje van collega’s. Deze avond eindigde ook met te veel wijntjes en te laat naar huis.

– had een gezellige vriendendag: op ’n Landal park bbq-en en spelletjes spelen.

– ging op schoolreis met m’n leerlingen naar Dinoland te Zwolle. Zelfs ik vond dat stiekem wel leuk.

– vierde het begin van de vakantie met een drankje in de stad met collega’s.

– vierde Koningsdag in Nijmegen.

– bracht een bezoekje aan de Ikea en kocht vrijwel niets. Hoe dan?

– ging lunchen bij Van der Valk en check die immense ‘sandwich’ carpaccio. Lekker wel.

In april at ik bij restaurant Prestige te Meppel
In april ging ik lunchen bij Van der Valk

De drie meest gelezen blogposts van april

#3 Roadtrip zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park 

In deze reeks schrijf ik over mijn avonturen tijdens onze prachtige roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. In dit deel van mijn traveldiary bezoek ik nog meer natuurpracht door naar Bryce Canyon te gaan en vervolgens naar het prachtige Zion. Ons bezoekje aan Zion NP loopt niet helemaal zoals gepland, maar dat mag de pret niet drukken.

Roadtrip Zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park


#2 TRVL summary – maart 2018

De maandelijkse overzichten doen het altijd goed. Dat blijkt nu ook maar weer. Ik schreef over mijn bezoekjes aan het mooie Nationaal Park Dwingelderveld en liet je de mooiste instagramfotootjes zien.

TRVL summary – maart 2018


#1 Money: kosten vijf dagen Portugal 

Wat ik zelf altijd interessant vind om te lezen is wat een trip globaal gaat kosten. Dat geeft me houvast en is handig om te weten als ik een trip naar een betreffende bestemming plan. Ikzelf houd tegenwoordig ook al mijn uitgaven bij als ik op reis ben om zo een duidelijk overzicht te krijgen van het budget. Deze budgetposts deel ik dan ook maar al te graag met jullie en uit de kijkcijfers blijkt dat jullie deze informatie ook erg interessant vinden. Deze keer dus de uitgaven tijdens mijn trip naar Portugal. Wat overigens een heerlijke vakantiebestemming is.

Money: kosten vijf dagen Portugal 


INSTATISTICS april

Normaal gesproken ben ik redelijk actief op Instagram en laat ik graag mooie en leuke plaatjes zien van mijn reizen en van thuis. In de maand april had ik daar eigenlijk helemaal geen zin in en dit uitte in een ware insta-pauze. In april heb ik welgeteld 0 foto’s gepost. Sterker nog, de laatste foto is op 15 maart geplaatst. Deze pauze heeft tot op heden geresulteerd in zo’n 150 volgers minder, maar daar kan ik eerlijk gezegd niet echt wakker van liggen. Er is een tijdje geweest dat ik aardig fanatiek en consequent aan het posten was. Ik vond het leuk om te zien hoe mijn account groeide en steeds meer en meer volgers kreeg. Ik irriteerde me aan het feit dat ik elke dag weer instagram opende en zag dat er weer een dozijn mensen me ontvolgd hadden. Wat een stom spelletje is dat zeg. Ik ben er dus voor nu even klaar mee, totdat ik weer zin krijg om leuke fotootjes te plaatsen. Ik geniet nog wel van de foto’s van anderen en vooral ook van de leuke verhalen die mensen online zetten.

Nu dus niet de populairste foto’s van de afgelopen maand, maar mijn persoonlijke top 6 van 2018.

Begin dit jaar bezocht ik de Duitse stad Bremen. Ik genoot van de leuke sfeer, traditionele Duitse eten en de gave street-art.