TRVL summary – april 2019

by thatonetime
44 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. April was een drukke maand, vol geklus, veel zon en andere leuke dingen.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ben in mijn leven nog nooit zo vaak in de bouwmarkt geweest.

⇒ heb ook nog nooit zoveel geklust en schoongemaakt, dat is dan het mindere aan een groot huis.

⇒ zag al onze nieuwe meubels binnen druppelen, waardoor we inmiddels vrijwel alles binnen hebben.

⇒ ging naar verjaardagen van mijn moeder en tante.

⇒ had ook nog een vriendinnetje die jarig was, altijd leuk.

⇒ las alvast de Lonely Planet voor mijn trip naar Jordanië. Het duurt nog even, maar voorpret is altijd goed.

⇒ lunchte met een oud studiegenootje die ik al twee jaar niet had gezien, ook altijd leuk!

⇒ had een spelletjesmiddag en borrel met collega’s.

⇒ kocht een nieuwe wasmachine. Part of the grown-up life, zullen we maar zeggen.

⇒ ging met mijn klas op schoolreis.. en dat met 22 graden! Niet verkeerd. 🙂

⇒ richtte mijn nieuwe woonkamer in.

⇒ at de nodige oranjetompoucen en andere Koningsdaggerelateerde lekkernijen.

⇒ boekte een weekendje weg naar Rotterdam, waar ik erg benieuwd naar ben.

⇒ nam mijn moeder en tante mee naar de tulpenvelden, waar we genoten van de zon en de bloemen.

⇒ genoot af en toe ook nog van het lekkere weer, waardoor het nog beter uitkwam dat ik nu een heule grote tuin heb.

We hadden lekker weer in april dus konden eten op het terras.
April is de ideale maand om de tulpenvelden te bezoeken.
In april at ik natuurlijk weer carpaccio.
In april at ik deze heerlijke steak bij een Italiaan.

De drie meest gelezen blogposts van april

#3 9x to do tijdens je eerste bezoek aan Rome, Italië

Een citytrip Rome is in mijn ogen altijd een goed idee. Rome was mijn eerste ontmoeting met Italië, maar ik ben zeker verkocht. Het was een prachtige stad, vooral met lekker eten en een gezellig sfeertje. Love it!

9x to do tijdens je eerste bezoek aan Rome, Italië

Dwalen door Forum Romanum in Italie

#2 Reisroute: vier weken Sri Lanka

Grappig. Deze blogpost werd niet alleen in maart goed gelezen, maar nu in april is het weer één van de meestgelezen blogposts.

Reisroute: vier weken Sri Lanka

Mihintale in Sri Lanka

#1 11x to do in het mooie Ella, Sri Lanka

Ondanks de afschuwelijke gebeurtenissen die er de afgelopen weken in Sri Lanka hebben plaatsgevonden, ben ik blij om te zien dat de artikelen die ik heb geschreven over Sri Lanka nog steeds goed gelezen worden. Het is belangrijk om ook de mooie kanten van het land te laten zien, juist nu.

11x to do in het mooie Ella, Sri Lanka

De mooie theeplantages van Sri Lanka

Instatistics april

Mijn meest populaire fotootjes van de maand april zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Onderweg van de Grand Canyon naar het stadje Page, maakten we een stop bij het prachtige Horseshoe Bend. Die kleuren zijn toch fantastisch!


#2 Nog meer natuurpracht en plaatjes van het prachtige Horseshoe Bend.#1 Het meestgelezen artikel van april is één van de mooiste blogpost die ik heb geschreven, vind ik. Als ik terugkijk naar de plaatjes van onze reis door Amerika, mis ik het ontzettend. Ik was zo onder de indruk van de natuurpracht, zoals hier.


Vooruitblik mei  

Ik start de maand mei met nog een lekker weekje vakantie. In deze week komen er meerdere mensen langs om ons nieuwe huis te bekijken, dus ik kan dezelfde rondleiding elke dag opnieuw gaan geven. 😉 Ik sluit de vakantie af met een weekende Rotterdam, waar ik erg benieuwd naar ben. Ik ga nog een keer met vriendinnen uit eten en daarnaast bestaat de maand mei ook vooral uit klussen. Ook ga ik mijn zoektocht beginnen naar een nieuwe baan. Ik woon nu in Meppel en verhuis binnenkort naar Bemmel. Omdat ik geen zin heb om dagelijks zo’n anderhalf uur te rijden, zoek ik voor komend schooljaar een baan op een school in Bemmel of omgeving. Ik ben benieuwd! 🙂


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019


♥ Janet