TRVL summary – april 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. April was een drukke maand, vol geklus, veel zon en andere leuke dingen.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ben in mijn leven nog nooit zo vaak in de bouwmarkt geweest.

⇒ heb ook nog nooit zoveel geklust en schoongemaakt, dat is dan het mindere aan een groot huis.

⇒ zag al onze nieuwe meubels binnen druppelen, waardoor we inmiddels vrijwel alles binnen hebben.

⇒ ging naar verjaardagen van mijn moeder en tante.

⇒ had ook nog een vriendinnetje die jarig was, altijd leuk.

⇒ las alvast de Lonely Planet voor mijn trip naar Jordanië. Het duurt nog even, maar voorpret is altijd goed.

⇒ lunchte met een oud studiegenootje die ik al twee jaar niet had gezien, ook altijd leuk!

⇒ had een spelletjesmiddag en borrel met collega’s.

⇒ kocht een nieuwe wasmachine. Part of the grown-up life, zullen we maar zeggen.

⇒ ging met mijn klas op schoolreis.. en dat met 22 graden! Niet verkeerd. 🙂

⇒ richtte mijn nieuwe woonkamer in.

⇒ at de nodige oranjetompoucen en andere Koningsdaggerelateerde lekkernijen.

⇒ boekte een weekendje weg naar Rotterdam, waar ik erg benieuwd naar ben.

⇒ nam mijn moeder en tante mee naar de tulpenvelden, waar we genoten van de zon en de bloemen.

⇒ genoot af en toe ook nog van het lekkere weer, waardoor het nog beter uitkwam dat ik nu een heule grote tuin heb.

We hadden lekker weer in april dus konden eten op het terras.
April is de ideale maand om de tulpenvelden te bezoeken.
In april at ik natuurlijk weer carpaccio.
In april at ik deze heerlijke steak bij een Italiaan.

De drie meest gelezen blogposts van april

#3 9x to do tijdens je eerste bezoek aan Rome, Italië

Een citytrip Rome is in mijn ogen altijd een goed idee. Rome was mijn eerste ontmoeting met Italië, maar ik ben zeker verkocht. Het was een prachtige stad, vooral met lekker eten en een gezellig sfeertje. Love it!

9x to do tijdens je eerste bezoek aan Rome, Italië

Dwalen door Forum Romanum in Italie

#2 Reisroute: vier weken Sri Lanka

Grappig. Deze blogpost werd niet alleen in maart goed gelezen, maar nu in april is het weer één van de meestgelezen blogposts.

Reisroute: vier weken Sri Lanka

Mihintale in Sri Lanka

#1 11x to do in het mooie Ella, Sri Lanka

Ondanks de afschuwelijke gebeurtenissen die er de afgelopen weken in Sri Lanka hebben plaatsgevonden, ben ik blij om te zien dat de artikelen die ik heb geschreven over Sri Lanka nog steeds goed gelezen worden. Het is belangrijk om ook de mooie kanten van het land te laten zien, juist nu.

11x to do in het mooie Ella, Sri Lanka

De mooie theeplantages van Sri Lanka

Instatistics april

Mijn meest populaire fotootjes van de maand april zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Onderweg van de Grand Canyon naar het stadje Page, maakten we een stop bij het prachtige Horseshoe Bend. Die kleuren zijn toch fantastisch!


#2 Nog meer natuurpracht en plaatjes van het prachtige Horseshoe Bend.#1 Het meestgelezen artikel van april is één van de mooiste blogpost die ik heb geschreven, vind ik. Als ik terugkijk naar de plaatjes van onze reis door Amerika, mis ik het ontzettend. Ik was zo onder de indruk van de natuurpracht, zoals hier.


Vooruitblik mei  

Ik start de maand mei met nog een lekker weekje vakantie. In deze week komen er meerdere mensen langs om ons nieuwe huis te bekijken, dus ik kan dezelfde rondleiding elke dag opnieuw gaan geven. 😉 Ik sluit de vakantie af met een weekende Rotterdam, waar ik erg benieuwd naar ben. Ik ga nog een keer met vriendinnen uit eten en daarnaast bestaat de maand mei ook vooral uit klussen. Ook ga ik mijn zoektocht beginnen naar een nieuwe baan. Ik woon nu in Meppel en verhuis binnenkort naar Bemmel. Omdat ik geen zin heb om dagelijks zo’n anderhalf uur te rijden, zoek ik voor komend schooljaar een baan op een school in Bemmel of omgeving. Ik ben benieuwd! 🙂


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019


♥ Janet

44 thoughts on “TRVL summary – april 2019

 1. Hahaha, die oranje tompouchen roepen herinneringen op aan koninginnedag bij mijn oma voor de buis. Dit jaar zochten we echter (enigszins) verlaat paaseieren in de tuin van mijn schoonouders…

  1. Dankjewel! Hopelijk vind ik snel een nieuwe baan. Oh dat is zeker een goede reden om terug te gaan. Alhoewel… je hebt geen goede reden nodig om te gaan toch!? 😀

 2. Verhuizen en bouwmarkten… ik herinner dat nog van mijn eigen verhuizing. Voor je het weet sta je er een paar keer per week.

  Waar ben je heen geweest op schoolreisje?

  1. De eerste weken stonden we er zeker een paar keer per week, zelfs meerdere keren per dag haha. Wij zijn naar de Flierefluiter geweest in Raalte. Dat was voor mij nog een onbekende plek maar de kids hebben een leuke dag gehad.

 3. Verhuizen is altijd een heftige periode. Ik was ook meerdere keren per week in de bouwmarkt te vinden en de medewerkers herkenden mij op een gegeven moment zelfs, haha. “Ben je er nou alweer?” Tja…verbouwen. Spannend dat je een andere baan gaat zoeken. Succes!

  1. Ik heb het erg naar mijn zin op het werk hoor, maar dan zou ik anderhalf uur heen en anderhalf uur terug moeten rijden. Gaat me toch iets te ver. Haha ik denk dat ze ons inmiddels ook wel herkennen. 😉

 4. Leuk! Vind het vooral erg grappig dat je naar Rotterdam gaat voor een weekendje weg. My ‘home town’…. maar idd een goede weekend weg bestemming.
  Ga vooral naar de markthal, Hotel New York of Ss Rotterdam voor een leuke lunch. Zie de skyline vanaf de Euromast, bezoek het fotografie museum. Lekker drankje in de witte de with straat…. ik moet maar een keer een
  blog schrijven over Rotterdam!

  1. Oh wauw, heerlijke dingen heb je gedaan! Ik wil ook zo graag naar een mooi tulpenveld maar ik weet niet waar.. als ik eerdaags nog een goed dagje vrij ben ga ik naar de keukenhof!

 5. je hebt je bepaald niet verveeld. Die foto van Rome kwam me heel bekend voor, heb paar jaar geleden toen ik in Rome was van vrijwel zelfde punt een foto gemaakt. Vat heel goed samen wat Rome is. Ben benieuwd wat je van je weekend Rotterdam vind, vind het zelf een heerlijk stad, juist door de contrasten.
  Henk onlangs geplaatst…Zondag half drie in een Houtens Theater…My Profile

 6. Wat tof dat je binnenkort naar Jordanië gaat, lijkt me zo’n vette bestemming. En klinkt als een leuke maand. Een nieuw huisje is altijd zo spannend! Geniet ervan 🙂

 7. Wat spannend dat je een nieuwe baan gaat zoeken, gaat vast wel goed komen… Leuk te lezen dat er zoveel leuke dingen voor je liggen! En natuurlijk… nog geen heel veel succes met klussen en de rondleidingen geven ;P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge