TRVL summary – april 2020

by thatonetime
16 comments

Het blijft gek om in deze tijd een maandoverzicht te schrijven, want wat heb ik nou deze maand gedaan en welk nieuws heb ik? April was nog steeds een maand waarin we niet konden reizen, dus heb ik wel iets met jullie te delen? Ondanks dat we niet kunnen reizen, zijn er genoeg dingen die we bij huis kunnen onderenemen en daarom heb ik er toch voor gekozen om gewoon door te gaan met de maandelijkse TRVL summaries. Hierbij mijn maand april.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ werkte de meeste weken van de maand nog steeds vanuit huis.

⇒ (video)belde dagelijks met mijn leerlingen.

⇒ deed mee aan een aantal online pubquizen.

⇒ vond een uitje naar de wasstraat al een hoogtepunt van de dag.

⇒ raakte verslaafd aan een nieuw computerspelletje.

⇒ genoot van een welverdiende meivakantie.

⇒ zou een week naar Turkije gaan, maar dat ging helaas niet door.

⇒ kreeg wel een voucher, zodat we alsnog op reis kunnen als het eindelijk weer mag.

⇒ vierde Koningsdag/woningsdag thuis met een fles Malibu.

⇒ pakte de fotografiecursus weer op waar ik bijna een jaar geleden mee was gestart.

⇒ deed ik een minicursus foto’s optimaliseren met Lightroom.

⇒ genoot intens van het mooie weer.

⇒ keek eindelijk de serie Peaky Blinders af.

⇒ verdiepte me door wat thuisstudie in Illustrator en grafisch design. Waarvoor? Geen idee, nieuwe skills ontwikkelen.

⇒ ging voor het eerst sinds de Corona-tijd weer langs bij mijn ouders.

⇒ steunde meerdere keren de lokale ondernemers door eten te bestellen.

In april steunden we meerdere malen de lokale ondernemers - Bemmel
Zonsondergang Bemmel, April 2020

De drie meest gelezen blogposts van april

Ik schreef deze maand niet heel veel op de blog. In april kwamen er wederom maar drie artikelen online. Het is een beetje weinig, maar dat vind ik even niet erg. Ik heb mijn tijd gestoken in andere bezigheden, helemaal prima. Ik schreef over Netflix inspiratie, tips voor je citytrip naar Brugge en over onze trip naar Antelope Canyon in Amerika. De meestgelezen blogposts van april zijn als volgt:

#3 Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

Een bezoek aan Wadi Mujib was echt één van de hoogtepunten van mijn reis door Jordanië. In deze blogpost deel ik alle tips voor toffe wandel- en canyoningroutes voor je trip naar Wadi Mujib.

Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

Wadi Mujib, Jordan

#2 10x Netflix inspiratie nu je tijd hebt

Dit artikel schreef ik deze maand, omdat het juist tijd was voor inspiratie voor leuke Netflixseries in deze coronatijd. Ik zette al eerder wat tips voor je op papier met mijn persoonlijke Netflix inspiratie (bijvoorbeeld met leuke reisinspiratie), maar een dergelijke blogpost kan niet ontbreken in deze tijd.

Netflix inspiratie nu je tijd hebt


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Een bezoek aan Zeeland was één van de laatste trips die ik maakte, toen het nog kon. Samen met vriendlief ging ik een weekendje naar Middelburg en genoten we van de leukste plekjes in deze provincie. Dit was het meestgelezen artikel van april, en daar sta ik eigenlijk niet van te kijken. Blijkbaar is men al inpiratie aan het opdoen voor komende zomer. We zullen dan hoogstwaarschijnlijk in eigen land op vakantie moeten gaan. Op zich is dat niet heel erg, want Nederland heeft ontzettend veel leuke plekjes in de aanbieding.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Middelburg, Zeeland, Nederland

Instatistics april

#3 Deze foto maakte ik alweer bijna negen jaren geleden, toen ik voor het eerst in Turkije was. Vorige week zou ik na al deze jaren eigenlijk teruggaan, maar dat ging helaas niet door. Hopelijk snel.