TRVL summary – april 2020

by thatonetime
16 comments
Zonsondergang Bemmel - april 2020

Het blijft gek om in deze tijd een maandoverzicht te schrijven, want wat heb ik nou deze maand gedaan en welk nieuws heb ik? April was nog steeds een maand waarin we niet konden reizen, dus heb ik wel iets met jullie te delen? Ondanks dat we niet kunnen reizen, zijn er genoeg dingen die we bij huis kunnen onderenemen en daarom heb ik er toch voor gekozen om gewoon door te gaan met de maandelijkse TRVL summaries. Hierbij mijn maand april.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ werkte de meeste weken van de maand nog steeds vanuit huis.

⇒ (video)belde dagelijks met mijn leerlingen.

⇒ deed mee aan een aantal online pubquizen.

⇒ vond een uitje naar de wasstraat al een hoogtepunt van de dag.

⇒ raakte verslaafd aan een nieuw computerspelletje.

⇒ genoot van een welverdiende meivakantie.

⇒ zou een week naar Turkije gaan, maar dat ging helaas niet door.

⇒ kreeg wel een voucher, zodat we alsnog op reis kunnen als het eindelijk weer mag.

⇒ vierde Koningsdag(woningsdag) thuis met een fles Malibu.

⇒ pakte de fotografiecursus weer op waar ik bijna een jaar geleden mee was gestart.

⇒ deed ik een minicursus foto’s optimaliseren met Lightroom.

⇒ genoot intens van het mooie weer.

⇒ keek eindelijk de serie Peaky Blinders af.

⇒ verdiepte me in wat thuisstudie in Illustrator en grafisch design. Waarvoor? Geen idee, nieuwe skills ontwikkelen.

⇒ ging voor het eerst sinds de Corona-tijd weer langs bij mijn ouders.

⇒ steunde meerdere keren de lokale ondernemers door eten te bestellen.


De drie meest gelezen blogposts van april

Ik schreef deze maand niet heel veel op de blog. In april kwamen er wederom maar drie artikelen online. Het is een beetje weinig, maar dat vind ik even niet erg. Ik heb mijn tijd gestoken in andere bezigheden, helemaal prima. Ik schreef over Netflix inspiratie, tips voor je citytrip naar Brugge en over onze trip naar Antelope Canyon in Amerika. De meestgelezen blogposts van april zijn als volgt:

#3 Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

Een bezoek aan Wadi Mujib was echt één van de hoogtepunten van mijn reis door Jordanië. In deze blogpost deel ik alle tips voor toffe wandel- en canyoningroutes voor je trip naar Wadi Mujib.

Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië


#2 10x Netflix inspiratie nu je tijd hebt

Dit artikel schreef ik deze maand, omdat het juist tijd was voor inspiratie voor leuke Netflixseries in deze coronatijd. Ik zette al eerder wat tips voor je op papier met mijn persoonlijke Netflix inspiratie (bijvoorbeeld met leuke reisinspiratie), maar een dergelijke blogpost kan niet ontbreken in deze tijd.

Netflix inspiratie nu je tijd hebt


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Een bezoek aan Zeeland was één van de laatste trips die ik maakte, toen het nog kon. Samen met vriendlief ging ik een weekendje naar Middelburg en genoten we van de leukste plekjes in deze provincie. Dit was het meestgelezen artikel van april, en daar sta ik eigenlijk niet van te kijken. Blijkbaar is men al inpiratie aan het opdoen voor komende zomer. We zullen dan hoogstwaarschijnlijk in eigen land op vakantie moeten gaan. Op zich is dat niet heel erg, want Nederland heeft ontzettend veel leuke plekjes in de aanbieding.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Jaaroverzicht in reizen: Vlissingen Zeeland 2019 3

Instatistics april

Dit zijn de populairste foto’s van de maand april op een rij.

#3 Deze foto maakte ik alweer bijna negen jaren geleden, toen ik voor het eerst in Turkije was. Vorige week zou ik na al deze jaren eigenlijk teruggaan, maar dat ging helaas niet door. Hopelijk snel.


#2 Ik maakte deze foto zo’n tien jaren geleden, toen ik op Curacao woonde. Oh, wat verlang ik naar dit heerlijke eiland. Naar de mooie stranden, de gezelligheid en het lekkere weer!


#1 Deze foto van Turtle Island bij Maleisisch Borneo kreeg deze maand de meeste likes. Wij overnachtten een nachtje op dit eiland om op zoek te gaan naar een hoop (baby)schildpadden.


Vooruitblik mei

Inmiddels is mei alweer even bezig, dat komt omdat ik veel te laat ben met dit maandoverzicht. Ik had heel wat leuke uitjes, feestjes en etentjes gepland staan, maar helaas is dit allemaal nog steeds niet mogelijk. De eerste tien dagen van de maand mei heb ik nog vakantie en hoop ik lekker bij te komen van de afgelopen periode. Ik hoop verder te gaan met de cursussen die ik volg en mijn hobby’s verder te ontwikkelen. Daarnaast beginnen vanaf 11 mei de scholen weer met face-to-face lesgeven, dus ook ik ben dan weer dagelijks op school te vinden. Ik ben benieuwd hoe het straks gaat met halve klassen en alle maatregelen die we moeten treffen.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

♥ Janet

You may also like

16 comments

Kelly 22 mei 2020 - 17:07

Ik vind het ook lastig om maandoverzichten te schrijven momenteel. Heel spannend is het momenteel niet. Verder dan mijn werk en de bouwmarkt kom ik niet, haha. Gelukkig werk ik sinds twee weken wel weer fulltime op locatie. Balen dat je vakantie is geannuleerd. Ik zou eigenlijk volgend weekend naar Disneyland Parijs gaan…helaas. We hebben een voucher gekregen en hopen eind dit jaar nog te gaan en anders volgend jaar.

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 10:26

Haha nee, dat is het dus. Niet heel spannend, maarja.. er is niets aan te doen momenteel haha. Fijn dat je weer fulltime op locatie kunt werken. Ik inmiddels ook weer!

Reply
Marcella Molenaar 22 mei 2020 - 09:06

Balen van je reis naar Turkije die niet door kan gaan. Heeft de vakantie je wel goed gedaan? Even rust. Goed dat je bezig bent met je ontwikkeling! Ik wil daar ook nog meer mee aan de slag. En ik ben weer meer bezig met mijn blog, ook fijn!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…25x Doen op de waddeneilandenMy Profile

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 10:23

De vakantie thuis vond ik ook niet erg hoor, Turkije komt nog wel een keer. Ik wil ook weer meer met mijn blog doen, maar daar vind ik de laatste tijd de tijd niet echt voor.

Reply
Yvonne 18 mei 2020 - 18:31

Ondanks alles klinkt je aprilmaand best wel okee eigenlijk, haha.. volgens mij ben je er best goed in om ergens het beste van te maken en te genieten van de dingen die wel kunnen. Zelf ben ik trouwens bijna alle werkdagen wel naar school gegaan. Kids opvangen, eigen kinderen mee en lesgeven en ondertussen ZOOMen met kids die thuis tegen problemen aanliepen.

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:53

Oh zo kan het ook. Wij wisselden de noodopvang af tussen de leerkrachten, waardoor ik maar ongeveer een dag per week (als het niet in de twee weken was) de noodopvang hoefde te draaien.

Reply
Anvanassche 18 mei 2020 - 14:00

Waarheen zou je gaan in Turkije? Ik heber 3 jaar als reisleidster gewerkt dus mocht je tips nodig hebben, shoot!

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:52

Tips zijn altijd welkom. We zouden naar Bodrum gaan.

Reply
c wassenaar 18 mei 2020 - 05:57

Aardig lijstje met wat je hebt gedaan. Wij hopen dat onze reis naar USA doorgaat in september zo op verheugd

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:52

Dat hoop ik ook voor jullie. Is er al iets bekend?

Reply
Francis | Mamazetkoers 17 mei 2020 - 13:36

Ik wil zon cursus ook graag doen. Helaas ontbreekt het me aan tijd. Werk veel vanuit huis met twee kids en dat is niet altijd even praktisch. Hopelijk kun jij weer snel op vakantie!
Francis | Mamazetkoers onlangs geplaatst…Review: ervaringen met een shampoo barMy Profile

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:51

Dat hoop ik ook haha.

Reply
Lizette 17 mei 2020 - 08:19

De lightroom cursus klinkt wel interessant! Ik ben er nog steeds niet heel handig in. Ik ben benieuwd hoe het inmiddels met je gaat op school.
Lizette onlangs geplaatst…Monte Gordo, de parel in de AlgarveMy Profile

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:50

Ik ook echt niet, dan is zo’n startcursus wel handig hoor.

Reply
Denise 16 mei 2020 - 07:54

Ontzettend jammer dat je vakantie naar Turkije niet doorging. Hopelijk kan het een andere keer nog.
Hoe was je Lightroom minicursus? Ik wil zoiets ook een keer doen.
Denise onlangs geplaatst…Huisje midden in de natuur: 21x leuk natuurhuisje in NederlandMy Profile

Reply
thatonetime 1 juni 2020 - 09:49

Dat hoop ik ook. Zo’n cursus is wel handig, het waren vooral de beginselen.. dus wat doe je met welke knoppen en functies, maar wel handig om te weten als je er nog geen verstand van hebt.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More