Bloesem Bemmel april 2021

TRVL summary – april 2021

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand april bestond uit genieten van het lenteweer, dagjes afspreken met vriendinnen en wederom eindeloos vele wandelingen met Neo. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand april eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ had een aantal ziekenhuisbezoekjes.

⇒ liet een MRI-scan maken van mijn heup en wist eindelijk na (bijna) twee jaar wat het probleem was. 

⇒ ging eten bij een vriendinnetje. 

⇒ maakte veel wandelingen met onze puberende pup. 

⇒ kwamen de stukadoors om de eerste verdieping van ons huis te stucen.

⇒ besteedde dit jaar weinig aandacht aan Pasen.

⇒ genoot een middagje van de bloesembomen.

⇒ ging weer een dagje fietsen in Nationaal Park Dwingelderveld en genoot weer van een heerlijke lunch. 

⇒ vervolgde mijn studie ‘Grafisch vormgever’.

⇒ ging borrelen met een vriendin. 

⇒ sloot de maand april af met een weekje meivakantie. 

⇒ liet Koningsdag ook aan me voorbij gaan.  

⇒ had de eerste barbecue van het jaar. 

⇒ had een spelletjesavond met vriendinnen. 

⇒ bestelde lekkere sushi. 

⇒ las het tweede boek van de serie ‘de Zeven Zussen’. 


De drie meest gelezen blogposts van april

#3 De tulpenroute Flevoland: op zoek naar de mooiste tulpenvelden

Een aantal weken geleden deelde ik een aantal toffe tips om de tulpenvelden te bezoeken, het is namelijk weer die tijd van het jaar! Instagram staat vol mooie, kleurrijke plaatsen van de bloemenvelden en je kunt ze nog even bezoeken! Wees er snel bij, want je hebt nog ongeveer een week voordat de tulpen van het land worden gehaald.

De tulpenroute Flevoland: op zoek naar de mooiste tulpenvelden

Tulpenroute Flevoland 5 - april 2021

#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes 

Oh, ik hoop zo dat we over een paar maandjes lekker mogen genieten in het buitenland. Ik kan niet wachten om weer lekker op pad te gaan en de mooiste plekjes op aarde te ontdekken. Wellicht tijdens een toffe roadtrip. 😉

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

The Ring of Kerry, Ierland december 2018-2019 - 45

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Op vakantie in eigen land mogen we nog steeds en dat doen we dan ook massaal. Al maandenlang komt deze blogpost over een aantal toffe plekjes in Zeeland als bestgelezen uit de test!

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Veere 2019 - 1

Instatistics april

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand april.

#3 Gewoon een lekker, sfeervol fotootje. Gemaakt in eigen land. Ik schreef deze maand over de mooie stad Leiden, wat zeker een dikke aanrader is voor een weekendje weg.

#2 Zoals je in mijn blogpost over de tulpenvelden hebt kunnen lezen, is dit HET moment om de tulpenvelden te bezoeken. Een aantal weken per jaar kunnen we genieten van deze kleurrijke taferelen en dat moment is helaas alweer bijna voorbij.

#1 Petra is – terecht – een populaire plek om te bezoeken. De foto’s van dit wereldwonder doen het dan ook altijd goed! Check mij hier even chillen, met uitzicht op the Treasury. Wat een bijzondere en magische plek was dit zeg!


Vooruitblik mei

In de maand mei kan ik eerst nog genieten van een weekje meivakantie. Ik ga een aantal dagen genieten op de Veluwe en Nunspeet en omgeving ontdekken. Verder heb ik een aantal borrels en etentjes op de planning staan in de maand mei. Onze middelste verdieping wordt geschilderd, daarna moet er nog een nieuwe vloer en vensterbanken in, zodat we vervolgens deze kamers weer kunnen inrichten. Als laatste hoop ik in de maand mei weer te kunnen genieten op het terras. De terrassen zijn alweer een aantal dagen open, maar ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om een terras te bezoeken. Daar komt vast snel verandering in.

Heb jij nog toffe plannen voor de maand mei?


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

26 Responses

 1. Nog niet zoveel gedaan eigenlijk. De zomervakantie is wel gepland (jeej!). Eigenlijk heb ik die vorig jaar september al geboekt omdat ik niet weer ‘naast de pot wilde piesen’. Gewoon binnen Nederland trouwens. Ik wilde in mei nog een weekendje weg (ook weer in Nederland), maar het was en is allemaal zo duur. We hebben het maar laten zitten en hebben af en toe een maaltijd afgehaald en eergisteren lekker op het terras (wel in de kou trouwens) van Hotel Jakarta in Amsterdam gezeten. Ook heel erg leuk en een traktatie.

 2. Wat een heerlijk overzicht! En ik ben helemaal verliefd op de foto’s van jullie mooie lab! Wat een cutie!

 3. Lekker overzicht van je maand. Ik snap dat je Zeeland blog populair is in deze tijden. Wij hebben een nachtje in een B&B op de planning staan voor mei. Verder geen grootse plannen.

 4. dat klinkt allemaal als een welbesteede april maand ! en wat een mooie foto’s

 5. Succes met je heup! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te weten wat er aan de hand is.

  Fijn dat je nog meivakantie hebt. Bij mij zit hij er weer op. Gelukkig staan Hemelvaartsdag en Pinksteren voor de deur (=extra vrije dagen), al komen ook de CSE’s eraan (=STRESS).

  Veel plezier met schilderen!

 6. De tulpenvelden in Flevoland zijn zo mooi, en heerlijk rustig in vergelijking met de bloemenvelden in de Bollenstreek. Ik heb niet een bestaande route gevolgd, maar lekker op de bonnefooi op zoek gegaan naar velden vol prachtige tulpen.

 7. zo dat heeft even geduurd met je heup zeg 🙁 en fijn dat de terrassen weer open zijn he, ik ben er er niet geweest jammer genoeg.

 8. De tulpenvelden hoop ik nog te bezoeken! Fijn dat je duidelijkheid hebt met je heup en die bloesems zijn natuurlijk ook prachtig!

 9. Hopelijk gaat het lukken met die terrasjes, het weer werkte deze eerste week van mei niet bepaald mee. Maar daar schijnt komend weekend verandering in te komen. Wat heeft het lang geduurd om erachter te komen wat je met je heup hebt. Hopelijk valt het mee?!

 10. Oh die tulpenvelden zijn zo mooi! daar zou ik graag eens heengaan, en leuk je artikel over zeeland, ik ben er twee weken geleden geweest! benieuwd of je dingen herkent uit mijn post

 11. Wat fijn dat je nu eindelijk meer weet over je heup! Niet echt toffe plannen, mijn verjaardag vieren staat wel op de planning.

 12. Weinig plannen. Tweede vaccinatie en misschien plannen met Hemelvaart. Wat is er uiteindelijk met je heup?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.