TRVL summary – april 2021

by thatonetime
26 comments
Bloesem Bemmel april 2021

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand april bestond uit genieten van het lenteweer, dagjes afspreken met vriendinnen en wederom eindeloos vele wandelingen met Neo. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand april eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ had een aantal ziekenhuisbezoekjes.

⇒ liet een MRI-scan maken van mijn heup en wist eindelijk na (bijna) twee jaar wat het probleem was. 

⇒ ging eten bij een vriendinnetje. 

⇒ maakte veel wandelingen met onze puberende pup. 

⇒ kwamen de stukadoors om de eerste verdieping van ons huis te stucen.

⇒ besteedde dit jaar weinig aandacht aan Pasen.

⇒ genoot een middagje van de bloesembomen.

⇒ ging weer een dagje fietsen in Nationaal Park Dwingelderveld en genoot weer van een heerlijke lunch. 

⇒ vervolgde mijn studie ‘Grafisch vormgever’.

⇒ ging borrelen met een vriendin. 

⇒ sloot de maand april af met een weekje meivakantie. 

⇒ liet Koningsdag ook aan me voorbij gaan.  

⇒ had de eerste barbecue van het jaar. 

⇒ had een spelletjesavond met vriendinnen. 

⇒ bestelde lekkere sushi. 

⇒ las het tweede boek van de serie ‘de Zeven Zussen’. 


De drie meest gelezen blogposts van april

#3 De tulpenroute Flevoland: op zoek naar de mooiste tulpenvelden

Een aantal weken geleden deelde ik een aantal toffe tips om de tulpenvelden te bezoeken, het is namelijk weer die tijd van het jaar! Instagram staat vol mooie, kleurrijke plaatsen van de bloemenvelden en je kunt ze nog even bezoeken! Wees er snel bij, want je hebt nog ongeveer een week voordat de tulpen van het land worden gehaald.

De tulpenroute Flevoland: op zoek naar de mooiste tulpenvelden


#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes 

Oh, ik hoop zo dat we over een paar maandjes lekker mogen genieten in het buitenland. Ik kan niet wachten om weer lekker op pad te gaan en de mooiste plekjes op aarde te ontdekken. Wellicht tijdens een toffe roadtrip. 😉

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Op vakantie in eigen land mogen we nog steeds en dat doen we dan ook massaal. Al maandenlang komt deze blogpost over een aantal toffe plekjes in Zeeland als bestgelezen uit de test!

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 


Instatistics april

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand april.

#3 Gewoon een lekker, sfeervol fotootje. Gemaakt in eigen land. Ik schreef deze maand over de mooie stad Leiden, wat zeker een dikke aanrader is voor een weekendje weg.

#2 Zoals je in mijn blogpost over de tulpenvelden hebt kunnen lezen, is dit HET moment om de tulpenvelden te bezoeken. Een aantal weken per jaar kunnen we genieten van deze kleurrijke taferelen en dat moment is helaas alweer bijna voorbij.

#1 Petra is – terecht – een populaire plek om te bezoeken. De foto’s van dit wereldwonder doen het dan ook altijd goed! Check mij hier even chillen, met uitzicht op the Treasury. Wat een bijzondere en magische plek was dit zeg!


Vooruitblik mei

In de maand mei kan ik eerst nog genieten van een weekje meivakantie. Ik ga een aantal dagen genieten op de Veluwe en Nunspeet en omgeving ontdekken. Verder heb ik een aantal borrels en etentjes op de planning staan in de maand mei. Onze middelste verdieping wordt geschilderd, daarna moet er nog een nieuwe vloer en vensterbanken in, zodat we vervolgens deze kamers weer kunnen inrichten. Als laatste hoop ik in de maand mei weer te kunnen genieten op het terras. De terrassen zijn alweer een aantal dagen open, maar ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om een terras te bezoeken. Daar komt vast snel verandering in.

Heb jij nog toffe plannen voor de maand mei?


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

26 comments

Rory 25 mei 2021 - 14:18

Nog niet zoveel gedaan eigenlijk. De zomervakantie is wel gepland (jeej!). Eigenlijk heb ik die vorig jaar september al geboekt omdat ik niet weer ‘naast de pot wilde piesen’. Gewoon binnen Nederland trouwens. Ik wilde in mei nog een weekendje weg (ook weer in Nederland), maar het was en is allemaal zo duur. We hebben het maar laten zitten en hebben af en toe een maaltijd afgehaald en eergisteren lekker op het terras (wel in de kou trouwens) van Hotel Jakarta in Amsterdam gezeten. Ook heel erg leuk en een traktatie.

Reply
Claire 13 mei 2021 - 18:35

Wat een heerlijk overzicht! En ik ben helemaal verliefd op de foto’s van jullie mooie lab! Wat een cutie!

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:50

Ah dankjewel!

Reply
Cynthia 13 mei 2021 - 14:38

Lekker overzicht van je maand. Ik snap dat je Zeeland blog populair is in deze tijden. Wij hebben een nachtje in een B&B op de planning staan voor mei. Verder geen grootse plannen.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:51

Ook lekker toch. Dankjewel

Reply
Lindaschrijfthetop 13 mei 2021 - 11:21

Leuk een overzicht van april en de beste blogs. Ik kijk ook per maand welke blogs veel bekeken worden.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:51

Dankjewel!

Reply
Felice Veenman 10 mei 2021 - 06:58

dat klinkt allemaal als een welbesteede april maand ! en wat een mooie foto’s

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:58

Dankjewel!

Reply
Lindaschrijfthetop 9 mei 2021 - 17:21

De wolkenvelden staan ook op mijn lijstje, maar elke keer komt het er niet toe.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:58

Next time…

Reply
Melanie Hoogvliet 8 mei 2021 - 07:40

Wat fijn dat ze eindelijk hebben ontdekt wat er met je heup is. Ik hoop dat ze het nu ook kunnen oplossen voor je.

Reply
Jenny 7 mei 2021 - 20:37

Succes met je heup! Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te weten wat er aan de hand is.

Fijn dat je nog meivakantie hebt. Bij mij zit hij er weer op. Gelukkig staan Hemelvaartsdag en Pinksteren voor de deur (=extra vrije dagen), al komen ook de CSE’s eraan (=STRESS).

Veel plezier met schilderen!

Reply
Marcel 7 mei 2021 - 07:47

De tulpenvelden in Flevoland zijn zo mooi, en heerlijk rustig in vergelijking met de bloemenvelden in de Bollenstreek. Ik heb niet een bestaande route gevolgd, maar lekker op de bonnefooi op zoek gegaan naar velden vol prachtige tulpen.

Reply
rachel 7 mei 2021 - 06:59

zo dat heeft even geduurd met je heup zeg 🙁 en fijn dat de terrassen weer open zijn he, ik ben er er niet geweest jammer genoeg.

Reply
Linda 6 mei 2021 - 12:07

De tulpenvelden hoop ik nog te bezoeken! Fijn dat je duidelijkheid hebt met je heup en die bloesems zijn natuurlijk ook prachtig!

Reply
Yvonne 5 mei 2021 - 20:53

Hopelijk gaat het lukken met die terrasjes, het weer werkte deze eerste week van mei niet bepaald mee. Maar daar schijnt komend weekend verandering in te komen. Wat heeft het lang geduurd om erachter te komen wat je met je heup hebt. Hopelijk valt het mee?!

Reply
Mieke | Miek's Mind 5 mei 2021 - 06:36

Oh die tulpenvelden zijn zo mooi! daar zou ik graag eens heengaan, en leuk je artikel over zeeland, ik ben er twee weken geleden geweest! benieuwd of je dingen herkent uit mijn post

Reply
Jacoba 4 mei 2021 - 13:29

Fijn dat je nu zekerheid wat betreft je heup! Ik hoop dat het opgelost kan worden 🙂 Veel plezier in mei!

Reply
nicole orriens 4 mei 2021 - 08:50

Ben jij dat op die eerste foto?! Die is werkelijk prachtig. Die zou ik printen en inlijsten.

Reply
Jouvence 4 mei 2021 - 07:43

Wat fijn dat je nu eindelijk meer weet over je heup! Niet echt toffe plannen, mijn verjaardag vieren staat wel op de planning.

Reply
Daniëlle Springer 4 mei 2021 - 06:46

Klinkt als een leuke maand! Hopelijk is er niks ernstigs met je heup aan de hand!

Reply
Renata Feyen 3 mei 2021 - 16:14

In België gaan de terrasjes normaal gezien op 8 mei terug open – ik kijk er ook naar uit 🙂

Reply
Kiki Hasselton 3 mei 2021 - 08:41

Oh, die bruine lab!!! Soooo cute! Ik heb er ook 1 gehad, mijn Allende, helaas 2 jaar geleden overleden 🙁

Reply
corrina 2 mei 2021 - 18:31

Klinkt best gezellig allemaal , de puperende pup daar zal je je handen aan vol hebben

Reply
Manon 2 mei 2021 - 15:27

Weinig plannen. Tweede vaccinatie en misschien plannen met Hemelvaart. Wat is er uiteindelijk met je heup?

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More