TRVL summary – augustus 2020

by thatonetime
3 comments
Neo 2 - Jaaroverzicht 2020

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In augustus was ik nog steeds Slovenië aan het verkennen en kocht ik iets heeeeeeel leuks! Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn augustus eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging voor het eerst in mijn leven suppen en kwam erachter dat het nog niet zo gemakkelijk was.

⇒ zwom in het prachtige Lake Bohinj in Slovenië

⇒ ging naar skigebied Vogel voor de mooiste uitzichten.

⇒ reed met de auto over de smalle bergwegen van Kranjska Gora.

⇒ zag het meest heldere water bij de Soca rivier.

⇒ dronk veel te veel wijn in Goriska Brda.

⇒ verging van de hitte in de snikhete badplaats Piran.

⇒ ontdekte de grootste grotten van Europa.

⇒ zocht de mooiste kastelen van Slovenië.

⇒ bezocht hoofdstad Ljubljana en ontdekte de stad in de regen.

⇒ ging vervolgens naar de oudste stad van Slovenië; Ptuj.

⇒ sloot de reis door Slovenië af in de stad Maribor.

⇒ chillde aan het water in Zell am See in Oostenrijk.

⇒ spendeerde de laatste nacht van onze roadtrip in een sauna in Duitsland.

⇒ had ook nog een verjaardag.

⇒ ging uit eten met mijn familie.

⇒ genoot nog even van het warme weer in het zwembad.

⇒ verwelkomde ons nieuwe familielid: pup Neo!

⇒ was vervolgens druk in de weer met deze familieuitbreiding.

⇒ kreeg veel kraambezoek voor Neo. 🙂

⇒ trof voorbereidingen voor de start van het nieuwe schooljaar.

⇒ gaf alweer een week volop les aan mijn nieuwe klas.

⇒ sloot de maand af met de start van een puppycursus.


De drie meest gelezen blogposts van augustus

#3 Reisroute: 10-daagse roadtrip door Normandië, Frankrijk

In de maand augustus deelde ik, naast het maandoverzicht van juni en juli, maar één blogpost. Ik deelde de reisroute die wij tijdens een roadtrip door Normandië hebben afgelegd, en natuurlijk de eerste foto’s van deze reis. Het was een prachtige reis vol prachtige dorpjes, mooie kastelen en chille stranden.

Reisroute: 10-daagse roadtrip door Normandië, Frankrijk


#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Net als de afgelopen maanden scoorde deze blogpost over vier toffe roadtrips in Europa erg goed. In deze blogpost deel ik vier prachtige autoroutes voor je rondreis door Ierland, Kroatië, Schotland en Portugal. Ideaal voor je volgende reis, nu we nog steeds niet naar de andere kant van de wereld mogen reizen.

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Poeh, dit is volgens mij al vier of vijf maanden op rij de meestgelezen blogpost op thatonetime. Van leuke straatje in Middelburg tot mooie havens in Vlissingen en van lekkere stranden in Domburg en Zoutelande tot de geschiedenis induiken in Westkapelle.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland


Instatistics augustus

Instagram blijft het meest ideale medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Helemaal nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor jullie toekomstige reizen.

#3 Één van de hoogtepunten van onze reis door Slovenië vond ik het Nationaal Park Triglav. Met prachtige meren, rivieren en intense gebergtes. Met de auto reden we over de scherpste haarspeldbochten en langs de hoogste bergen van het land. Tijdens onze reis door Triglav, is onderstaande foto gemaakt.

#2 Toen wij naar Slovenië reden, maakten wij meerdere stops in o.a. Duitsland en Oostenrijk. Één van onze stops was in het pittorske Frozendorpje Hallstatt. Hallstatt stond al jaren op mijn bucketlist om te bezoeken, dus wat te doen als je er min of meer langs rijdt?

#1 Jaaa, daar is hij dan.. onze lieve pup Neo! Een paar weken geleden verrastte ik mijn vriend met deze lieve puppy en genieten we volop van deze kleine dondersteen. Wat minder bijten zou ideaal zijn, maar hé.. alles op z’n tijd! 🙂


Vooruitblik september

De maand september gaat op dezelfde voet verder als de maand augustus is geeindigd. Lesgeven en alle bezigheden daaromheen. We gaan in september elke zondag naar de puppycursus met Neo, ik heb nog een aantal etentjes in de planning en een verjaardag. Verder bestaat mijn maand vooral uit veel knuffelen met Neo, heel veel knuffelen (tussen het bijten door).

Fijne september!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – juni en juli 2020

⇒ TRVL summary – mei 2020

⇒ TRVL summary – april 2020

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

♥ Janet

You may also like

3 comments

Marcella 3 oktober 2020 - 11:37

Mooie reizen heb je gemaakt! In Normandië was ik dankzij jou weer even terug, want daar waren we in 2014. Slovenië staat al vele jaren op mijn wishlist, dus daar moet het ook maar eens van komen! En ja, liefde voor je pup! <3

Reply
Jo-ann 24 september 2020 - 08:40

Wat een mooie pup, echt een schatje! En wat heb je leuke dingen gedaan.

Reply
Susan Johanna 18 september 2020 - 18:14

Toffe dingen heb je gedaan! Die grotten lijken mij ook erg gaaf. En die pupppppp <3 ohsocute

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More