TRVL summary – december 2017

by thatonetime
4 comments

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hier is mijn laatste maandoverzicht van 2017. December was een volle, maar leuke maand. Wat ik allemaal deed lees je hier. Veel plezier!

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– vierde Sinterklaas. Er werden lootjes getrokken maar dit werd pas gedaan met kerst.

– ging mijn nieuwe neefje bewonderen. Wat een prachtige nieuwe aanwinst van de familie.

– vierde ook nog Kerst. Dit gebeurde eerst met een kerstdiner op school.

– ging uit eten met mijn zus en moeder.

– we gingen ook naar een kerstmarkt. Dit bleek niet echt een kerstmarkt te zijn.

– daarna luidden wij de vakantie in met een kerstborrel in de kroeg (heel veel borrels).

– met kerstavond kwamen dus eindelijk die lootjes aan de beurt, inclusief gedicht natuurlijk.

– ging ook nog uit eten. Genoeg gegeten met de kerstdagen.

– ging tweede kerstdag ook nog op stap met vriendinnen.

– moest daarna een aantal dagen bijkomen. Ik was flink verkouden.

– vierde oud & nieuw bij mij thuis, met gezellige mensen!

– had deze maand voor het eerst meer dan 1000 unieke bezoekers. Trots! Het waren er bijna 1200.

Kerstborrel in december

De drie meest gelezen blogposts van december

#3 Money: kosten roadtrip USA 

Kostenoverzichten doen het goed hier, dat blijkt ook nu weer. Afgelopen zomer gingen wij bijna vier weken rondrijden door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Wat deze fantastische roadtrip kostte, lees je hier.


#2 Personal: mijn goede voornemens 2018

Nog nooit eerder maakte ik concrete voornemens. Ik heb dat nu wel gedaan en ook nog met iedereen gedeeld, in de hoop dat dit een soort van stok achter de deur is voor mij. Mijn goede voornemens kun je hier lezen. Oh, het staat er niet bij, maar ik heb dus ook nog een poging gedaan om te stoppen met roken. Vanaf 1 januari heb ik geen sigaret meer aangeraakt dus dat is al één dag rookvrij! 🙂


#1 Jaaroverzicht 2017: 5x de meest mooie en leuke momenten

Jaaroverzichten doen het blijkbaar ook goed. Mijn overzicht van de meest mooie momenten van 2017 is het best gelezen artikel van december. In fact: het bestgelezen artikel tot nu toe! 🙂  Ook het jaaroverzicht van mijn populairste artikelen heeft het erg goed gedaan.

roadtrip door Amerika

INSTATISTICS december

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals