TRVL summary – december 2017

by thatonetime
4 comments

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hier is mijn laatste maandoverzicht van 2017. December was een volle, maar leuke maand. Wat ik allemaal deed lees je hier. Veel plezier!

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– vierde Sinterklaas. Er werden lootjes getrokken maar dit werd pas gedaan met kerst.

– ging mijn nieuwe neefje bewonderen. Wat een prachtige nieuwe aanwinst van de familie.

– vierde ook nog Kerst. Dit gebeurde eerst met een kerstdiner op school.

– ging uit eten met mijn zus en moeder.

– we gingen ook naar een kerstmarkt. Dit bleek niet echt een kerstmarkt te zijn.

– daarna luidden wij de vakantie in met een kerstborrel in de kroeg (heel veel borrels).

– met kerstavond kwamen dus eindelijk die lootjes aan de beurt, inclusief gedicht natuurlijk.

– ging ook nog uit eten. Genoeg gegeten met de kerstdagen.

– ging tweede kerstdag ook nog op stap met vriendinnen.

– moest daarna een aantal dagen bijkomen. Ik was flink verkouden.

– vierde oud & nieuw bij mij thuis, met gezellige mensen!

– had deze maand voor het eerst meer dan 1000 unieke bezoekers. Trots! Het waren er bijna 1200.

Kerstborrel in december

De drie meest gelezen blogposts van december

#3 Money: kosten roadtrip USA 

Kostenoverzichten doen het goed hier, dat blijkt ook nu weer. Afgelopen zomer gingen wij bijna vier weken rondrijden door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Wat deze fantastische roadtrip kostte, lees je hier.


#2 Personal: mijn goede voornemens 2018

Nog nooit eerder maakte ik concrete voornemens. Ik heb dat nu wel gedaan en ook nog met iedereen gedeeld, in de hoop dat dit een soort van stok achter de deur is voor mij. Mijn goede voornemens kun je hier lezen. Oh, het staat er niet bij, maar ik heb dus ook nog een poging gedaan om te stoppen met roken. Vanaf 1 januari heb ik geen sigaret meer aangeraakt dus dat is al één dag rookvrij! 🙂


#1 Jaaroverzicht 2017: 5x de meest mooie en leuke momenten

Jaaroverzichten doen het blijkbaar ook goed. Mijn overzicht van de meest mooie momenten van 2017 is het best gelezen artikel van december. In fact: het bestgelezen artikel tot nu toe! 🙂  Ook het jaaroverzicht van mijn populairste artikelen heeft het erg goed gedaan.

roadtrip door Amerika

INSTATISTICS december

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in december:

#3 Tijdens mijn rondreis door Australië hebben we een stuk van the Kimberley ontdekt, een prachtige regio in het noorden van Australië. Één van de prachtige ontdekkingen tijdens dit stuk van onze reis was het prachtige Windjana Gorge NP. Een prachtige plek met heel veel krokodillen.

https://www.instagram.com/p/BcvCAF6nyub/?taken-by=janet.thatonetime

#2 En dit is dus nog steeds Windjana Gorge National Park. Inclusief (zoetwater) krokodil. Genoeg van deze mooie wezens hier…


#1 Gotta love sunsets! Deze foto is van één van de prachtige zonsondergangen die ik heb meegemaakt tijdens mijn reis door Australië. Deze foto is genomen in Darwin.

https://www.instagram.com/p/BcXj-mKnCl7/?taken-by=janet.thatonetime

Deze instafoto’s van december vond ik zelf het mooist:

Ik ben echt geen fan van de winter en heb eigenlijk een hekel aan de kou, maar het levert wel mooie plaatjes op!

https://www.instagram.com/p/BckTsCXHxYA/?taken-by=janet.thatonetime

Deze foto is eigenlijk al heel oud, maar het blijft zo’n mooie foto vind ik. Genomen op Curacao.


Vooruitblik januari 

Januari staat altijd in het teken van oriënteren voor een langere reis  (zomervakantie) en het bijkomen van de feestdagen. Ikzelf ben aan het einde van de maand jarig en dat moet natuurlijk ook gevierd worden. Verder is de eerste trip van 2018 al een feit. Op het moment van schrijven ben ik in Bremen, Duitsland. Toch nog even genieten van de vrije dagen!


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – oktober 2017

TRVL summary – november 2017

♥ Janet

You may also like

4 comments

Marcella 7 januari 2018 - 16:43

Wauww, Windjana Gorge NP ziet er onwijs gaaf uit joh!
Marcella onlangs geplaatst…Doen op Chios – Hiken bij VolissosMy Profile

Reply
suresh lukhi 6 januari 2018 - 10:28

This article important and really good the for me is.Thanks!

https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

Reply
Manon 3 januari 2018 - 11:41

Ik kende jouw blog nog niet. Maar ik ga je zeker volgen! Succes in 2018! Groetjes Manon

Reply
thatonetime 3 januari 2018 - 19:42

Leuk, dankjewel! 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More