Zonsondergang Bemmel - december 2019

TRVL summary – december 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand december heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ start de maand in Zeeland, waar ik samen met vriendlief een weekendje doorbreng.

⇒ vier verjaardagen en feestjes.

⇒ mocht Sinterklaas welkom heten in de klas.

⇒ vierde Sinterklaas met de familie. Eigenlijk gingen we gewoon eten met elkaar.

⇒ had een heerlijk kerstdiner met de kinderen uit mijn klas.

⇒ had een gezellige kerstborrel met collega’s.

⇒ had de volgende dag weer een kerstborrel.

⇒ ging twee dagen achter elkaar op stap, wat echt jaren geleden is.

⇒ moest hier ook minstens twee dagen van bijkomen.

⇒ mocht in een onesie naar school.

⇒ zou een weekje naar Zwitserland gaan.

⇒ moest deze vakantie helaas annuleren.

⇒ vierde Kerstmis daarom gewoon in Nederland.

⇒ at mezelf twee keer rond.

⇒ ging een dag naar Valkenburg.

⇒ at natuurlijk ook weer een keer een carpaccio.

⇒ ging ook nog twee keer uit eten.

⇒ vierde oud & nieuw gezellig met vrienden.


De drie meest gelezen blogposts van december

#3 jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

Ik schreef deze terugblik pas aan het einde van de maand, maar desondanks is dit één van de meestgelezen artikelen van december. In dit artikel blik in terug op het afgelopen jaar; welke plekjes ik allemaal heb mogen ontdekken en waar ik allemaal ben geweest. Wat ik allemaal heb ontdekt, lees je hier.

#3 jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

Jaaroverzicht in reizen: Zeeland 2019 1


#2 Wadi Rum, Jordanië – overnachten in de woestijn

Jordanië was een reis waarbij ik van de éne in het andere hoogtepunt viel. Wat een geweldig land is dat! Mijn trip naar Wadi Rum was dan ook echt geweldig: lekker crossen door het zand, de mooiste zonsondergang bekijken en slapen onder de sterren. Hoe mijn avontuur is verlopen, lees je in deze blogpost.

#2 Wadi Rum, Jordanië: overnachten in de woestijn

TRVL summary december: Wadi Rum, Jordan

#1 The Cliffs of Moher – de mooiste kliffen van Ierland

Precies een jaar geleden zat ik in Ierland. Tien dagen lang reden we het land rond, langs de leukste dorpjes en mooiste plekken. Één van die mooie plekken zijn the Cliffs of Moher. Niet voor niets een erg populaire plek om te bezoeken, want deze immense kliffen zijn echt prachtig. Tips voor je bezoek lees je hier.

#1 The Cliffs of Moher – de mooiste kliffen van Ierland

The Cliffs of Moher, Ierland 2018-2019 -50

Instatistics december

Mijn populairste foto’s van de maand december, vind je hieronder.

#3 Het is alweer bijna tien jaar geleden dat ik op Curacao woonde, maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Onlangs schreef ik een artikel over de mooiste stranden van het eiland, dus het was heel fijn om weer eens door oude foto’s te bladeren. Deze foto was één van de populairste plaatjes op Instagram.


#2 Mijn blogpost over Wadi Rum werd al goed gelezen. Ook deze foto van Wadi Rum viel goed in de smaak en kreeg op Instagram in december veel likes.


#1 Deze foto is ook zo’n tien jaar geleden geschoten op Curacao en kreeg in december de meeste likes.


Vooruitblik januari

Ik start het nieuwe jaar in Luxemburg. Omdat onze trip naar Zwitserland geannuleerd moest worden, besloot ik spontaan een weekendje naar Luxemburg te boeken. Samen met mijn moeder ga ik een weekendje op pad, ik ben erg benieuwd naar dit land. Verder heb ik in januari een aantal verjaardagen en lunchdates gepland. Daarnaast ben ik gewoon weer druk aan het werk en staat de periode van de Cito-toetsen voor de deur. Aan het einde van de maand staat er een tweedaagse staking gepland. Ook sluit ik de maand januari altijd af met mijn eigen verjaardag. Gezellig!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

⇒ TRVL summary – mei 2019

⇒ TRVL summary – juni 2019

⇒ TRVL summary – juli 2019

⇒ TRVL summary – augustus 2019

⇒ TRVL summary – september 2019

⇒ TRVL summary – oktober 2019

⇒ TRVL summary – november 2019

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

24 Responses

 1. Wat ontzettend vervelend dat jullie je vakantie naar Zwitserland moesten annuleren en wat een verdrietige reden. Sterkte!

  Verder veel herkenbare dingen, ook in ontving sinterklaas in de klas en had een leuk kerstdiner (op beide scholen in twee klassen, druk maar leuk!) en die borrel. In een onesie naar school klinkt wel heel leuk

  1. Zeker een prima maand.. en in een onesie naar school was stiekem wel lekker hoor (wel onwijs warm).

 2. Jammer dat Zwitserland niet doorging, maar toch fijn dat je alsnog een weekend naar Luxemburg kon. Ik zag mooie foto’s voorbij komen. Ik ben eerlijk gezegd ook wel nieuwsgierig naar Luxemburg. Succes met de Cito!

  1. Dankjewel! Ja het was inderdaad jammer dat de reis geannuleerd moest worden, maar het was niet anders. Luxemburg was zeker een leuk alternatief. 🙂

  1. Dankjewel! Inmiddels ben ik terug van Luxemburg, en ik vond het ook tof zeg! Dat ik daar niet eerder ben geweest… 😉

 3. Wat een mooi overzicht is het geworden. En wat leuk te lezen dat je voor de klas staat. Ik had soms de indruk dat je fulltime aan het reizen was haha. Je gaat Luxemburg echt geweldig vinden. Prachtige gebouwen en historie. Ik ben er een tijdje terug geweest maar veel te kort. Zou graag nog eens een weekendje willen.

  1. Dankjewel, nee hoor zeker niet. Ik ben niet fulltime aan het reizen, maar ik geniet wel optimaal van de vakantiedagen in het onderwijs! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.