TRVL summary – december 2019

by thatonetime
24 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand december heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ start de maand in Zeeland, waar ik samen met vriendlief een weekendje doorbreng.

⇒ vier verjaardagen en feestjes.

⇒ mocht Sinterklaas welkom heten in de klas.

⇒ vierde Sinterklaas met de familie. Eigenlijk gingen we gewoon eten met elkaar.

⇒ had een heerlijk kerstdiner met de kinderen uit mijn klas.

⇒ had een gezellige kerstborrel met collega’s.

⇒ had de volgende dag weer een kerstborrel.

⇒ ging twee dagen achter elkaar op stap, wat echt jaaaren geleden is.

⇒ moest hier ook minstens twee dagen van bijkomen.

⇒ mocht in een onesie naar school.

⇒ zou een weekje naar Zwitserland gaan met vriendlief.

⇒ moest deze vakantie annuleren omdat de oma van vriendlief overleed.

⇒ vierde Kerstmis daarom gewoon in Nederland.

⇒ at mezelf twee keer rond.

⇒ ging een dag naar Valkenburg.

⇒ at natuurlijk ook weer een keer een carpaccio.

⇒ ging ook nog twee keer uit eten.

⇒ vierde oud & nieuw gezellig met vrienden.

TRVL summary december: eating carpaccio off course
sunset in Holland
TRVL summary december: Sinterklaasviering

De drie meest gelezen blogposts van december

#3 jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

Ik schreef deze terugblik pas aan het einde van de maand, maar desondanks is dit één van de meestgelezen artikelen van december. In dit artikel blik in terug op het afgelopen jaar; welke plekjes ik allemaal heb mogen ontdekken en waar ik allemaal ben geweest. Wat ik allemaal heb ontdekt, lees je hier.

#3 jaaroverzicht: terugblik 2019 in reizen

Middelburg, Netherlands


#2 Wadi Rum, Jordanië – overnachten in de woestijn

Jordanië was een reis waarbij ik van de éne in het andere hoogtepunt viel. Wat een geweldig land is dat! Mijn trip naar Wadi Rum was dan ook echt geweldig: lekker crossen door het zand, de mooiste zonsondergang bekijken en slapen onder de sterren. Hoe mijn avontuur is verlopen, lees je in deze blogpost.

#2 Wadi Rum, Jordanië: overnachten in de woestijn

TRVL summary december: Wadi Rum, Jordan

#1 The Cliffs of Moher – de mooiste kliffen van Ierland

Precies een jaar geleden zat ik in Ierland. Tien dagen lang reden we het land rond, langs de leukste dorpjes en mooiste plekken. Één van die mooie plekken zijn the Cliffs of Moher.