National Park de Groote Peel - december 2020

TRVL summary – december 2020

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In december ging ik wederom een weekendje weg en ging ik weer op ontdekking in eigen land. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand december eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ genoot van vele gezelschapsspelletjes.

⇒ had een borrel met vriendinnen.

⇒ werd helaas ziek (geen Rona).

⇒ kreeg opeens te horen dat de scholen dicht zouden gaan, waardoor ik half ziek alles snel moest regelen.

⇒ nam weer afscheid van de kids want: thuiswerken.

⇒ dompelde me weer onder in Google Meet en Classroom.

⇒ ging eten met vriendinnen.

⇒ deed een poging om een crimibox op te lossen.

⇒ steunde de lokale ondernemer door een aantal keren eten te bestellen. Zo blij dat het nog kan!

⇒ ging een weekendje weg met mijn moeder, naar het Noord-Brabantse Asten.

⇒ ontdekte een aantal toffe kastelen in de omgeving, zoals Kasteel Helmond, Kasteel de Keverberg en Kasteel Heeze.

⇒ bezocht het mooie witte stadje Thorn.

⇒ kon twee Nationale parken aftikken van mijn lijstje; de Groote Peel en de Maasduinen.

⇒ kookte twee kerstdiners.

⇒ moest na de kerstdagen in quarantaine.

⇒ spendeerde de jaarwisseling op de bank. In quarantaine met z’n tweeën.


De drie meest gelezen blogposts van december

#3 15x zien en doen in Almelo en omgeving

In november ging ik een weekendje weg en ontdekte ik hele toffe plekjes in de omgeving van Almelo, zoals Ootmarsum, Kasteel Twickel en de Sallandse Heuvelrug. Deze plekjes bleken in trek te zijn bij de lezers.

15x zien en doen in Almelo en omgeving

Kasteel Weldam - 2020

#2 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Vorige maand was dit de meestgelezen blogpost op de blog, dit keer op nummer 2. Ik ben dankbaar dat we binnen onze eigen landgrenzen nog kunnen reizen en dit soort mooie plekjes kunnen ontdekken.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Jaaroverzicht in reizen: Zeeland 2019 2

#1 10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Vorige maand op nummer 2, in december de meestgelezen blogpost op That One Time. Helaas mogen we momenteel het land niet bezoeken. Ik hoop dat hier toch echt snel verandering in komt. Laten we hopen dat 2021 ons meer te bieden heeft!

10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Ladurée, Luxemburg Stad

Instatistics december

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand december.

#3 Helaas een oud fotootje (ik zou willen dat ik nu ergens aan de andere kant van de wereld zat), maar niet minder mooi om naar te kijken. Tijdens onze rondreis door Sri Lanka genoten we van de mooiste uitzichten tijdens de treinreis van Kandy naar Ella, echt een aanrader.

https://www.instagram.com/p/CIWY0S5DVbk/

#2 Dit plaatje is dichtbij huis gemaakt. Tijdens mijn laatste weekendje weg ontdekte ik het prachtige witte stadje Thorn. Het is er heel klein, maar heel fotogeniek.

https://www.instagram.com/p/CJJrRbuj5pk/

#1 Tijdens mijn trip naar Almelo maakte ik een uitstap naar Ootmarsum. Dit is een charmant dorpje in het oosten van het land en zeker een bezoekje waard om door de smalle straatjes te dwalen of om opzoek te gaan naar alle olifanten.

https://www.instagram.com/p/CI_G53ejV43/

Vooruitblik januari

In januari moeten we helaas weer knallen tijdens het thuiswerken. Door de vertraging van het schrijven van dit artikel ben ik zelfs aan begonnen. Mijn leven bestaat uit online instructies geven, leerlingen begeleiden, geschikt online werk uitzoeken en aanbieden en nog meer videobelmomenten. Ik hoop echt dat we na 18 januari weer lekker fysiek op school mogen lesgeven.

Daarnaast wordt januari een leuke en spannende maand. Er staan een aantal projectjes op het programma, waar ik nog even niets over ga delen. Projecten waar ik heel erg naar uitkijk, maar hierover snel meer!

Ik sluit altijd de maand januari af met mijn verjaardag. Deze zal er ongetwijfeld anders uitzien dan voorgaande jaren, maar ik durf nog geen plannen te maken dus dat zien we t.z.t. wel.

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn, gelukkig en vooral gezond 2021. Stay tuned!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – november 2020

⇒ TRVL summary – oktober 2020

⇒ TRVL summary – september 2020

⇒ TRVL summary – augustus 2020

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

11 Responses

  1. Heel tof dat je toch best wat dingen hebt kunnen doen als ik het zo lees. Ja, mijn dochtertje moet af en toe gewoon bijna huilen (wel tranen overigens) omdat ze zo graag weer naar school wil. Zij hebben iedere ochtend een instructie via Teams. Klassikaal en met de juf en dat maakt veel goed. Maar toch. Ik ben benieuwd wanneer ze weer fysiek naar school mogen (mits het veilig is natuurlijk). Bijna je verjaardag dus!

  2. Zo balen dat het onderwijs en de kinderopvang weer dicht zijn. Ik zag het eerlijk gezegd echt niet aankomen 🙁 Wat leuk dat je nog even op pad bent geweest. Het kasteel in Helmond en Heeze staat ook nog op mijn lijstje, maar daar wil ik graag naartoe zodra de lockdown voorbij is.

  3. Fijn dat je toch nog wel een paar op pad bent geweest in december! Mooie foto’s, vooral die van Ootmarsum 🙂 Hopelijk gaat het thuis lesgeven een béétje soepel, het lijkt me een super pittige klus, voor zowel ouders als docenten. Bizar dat we in deze situatie zitten met z’n allen. Heel veel succes!

  4. Wat een leuke blog en wat heb je mooie dingen gedaan in december wel jammer van het ziek zijn! Ik sluit januari ook af met mijn verjaardag alleen dan op de 29ste

  5. Wat leuk dat je nog even op pad bent geweest en wat nationale parken hebt bezocht 🙂 Succes met thuiswerken en alvast een fijne verjaardag!

  6. Die foto uit Zeeland, zo mooi. Helaas is reizen nog altijd geen optie. Ik heb voor Maart Londen op de planning staan, maar tja, na het nieuws van gisteren avond denk ik dat ik die reis maar ga annuleren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.