TRVL summary – december 2022

by thatonetime
13 comments
Sardinia, Meppel - december 2022

Happy 2023 allemaal! In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand december. Lees en kijk snel verder om te zien waar ik de maand december heb doorgebracht.

Wat deed ik in de maand december? 

Ik

⇒ dwaalde op de eerste dag van de maand voor de laatste keer door Athene.

⇒ kocht op de valreep nog een aantal souvenirs.

⇒ vloog na bijna drie maanden reizen weer naar Nederland.

⇒ werd opgehaald van het vliegveld door mijn moeder en mijn zus. Na drie minuten was het alweer alsof ik niet was weggeweest.  

⇒ haalde mijn hond op en nam hem mee naar het huis van mijn ouders. 

⇒ had een feestje van mijn broer en schoonzus. 

⇒ genoot de eerste week na thuiskomst vooral van mijn hond. 

⇒ vierde Sinterklaas met mijn neefjes en nichtjes.

⇒ had een aantal koffiedates.

⇒ ging gourmetten met vriendinnen.

⇒ werd voor de tweede keer geopereerd aan mijn heup.  

⇒ vond de operatie dit keer iets minder spannend dan de eerste keer.

⇒ mocht na een nachtje in het ziekenhuis slapen weer naar huis.

⇒ moest weer op krukken lopen, maar mocht gelijk al meer doen dan na de eerste operatie.

⇒ had een begrafenis van mijn tante.

⇒ startte ook direct weer met de revalidatie bij de fysio.

⇒ ging uit eten met vriendinnen.

⇒ had drie verjaardagsfeestjes deze maand.

⇒ bakte twee keer knieperties in december.

⇒ kreeg helaas een flinke griep.

⇒ spendeerde de Kerstdagen met familie.

⇒ deed elke dag braaf de oefeningen van de fysiotherapie.  

⇒ moest helaas zowel een nieuwe oplader voor mijn macbook als iPhone kopen, aangezien ze er allebei mee ophielden.

⇒ las deze maand het boek ‘wij waren, ik ben’.  

⇒ sloot het jaar af met spelletjes en borrels.


De drie meest gelezen blogposts van december  

Ik schreef de afgelopen maand het maandoverzicht van de maand november. Daarnaast schreef ik een blog over mijn bezoek aan de kleurrijke wijk Balat in Istanbul, deelde ik al mijn tips voor een bezoek aan de Italiaanse stad Alghero op Sardinië en was het tijd om terug te blikken op afgelopen jaar; ik deelde een terugblik van al mijn reizen in 2022.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand december. 

#3 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland  

Dit blog met leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland wordt al maanden erg goed gelezen. Ook deze maand wisten jullie dit blog weer goed te vinden.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Middelburg, Zeeland 2019 - 1

#2 TRVL summary – november 2022

Jullie waren de afgelopen maand weer massaal benieuwd naar mijn wereldreis avonturen. Ik deelde al mijn ervaringen en avonturen in dit nieuwe maandoverzicht.

TRVL summary – november 2022

Göreme, Cappadocië - november 2022

#1 Bezoek kleurrijk Balat: één van de leukste wijken van Istanbul

De afgelopen maanden heb ik twee keer een bezoek gebracht aan de Turkse stad Istanbul. Tijdens één van deze tripjes bezocht ik een dag de kleurrijke wijk Balat; een wijk die steeds populairder begint te worden. In dit blog vind je alle tips voor een bezoek aan de wijk Balat.

Bezoek kleurrijk Balat: één van de leukste wijken van Istanbul

Balat, Instanbul - september 2022

Instatistics december

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen en daarnaast deel ik in mijn stories dagelijkse updates. Hier zijn mijn populairste foto’s van de maand december.

#3 Tijdens mijn bezoek aan de Turkse stad Fethiye bezocht ik de beruchte ‘rock tombs’. Leuke bijkomstigheid was dat ik deze plek helemaal voor mezelf had.

#2 Tijdens mijn trip door het zuiden van Turkije bezocht ik onder andere de knusse kustplaats Kas. Ik vond het één van de leukste plekjes aan de zuidkust. Ik ging onder andere naar dit toffe uitzichtpunt, met uitzicht over Kas.

#1 Tijdens diezelfde trip bezocht ik ook de indrukwekkende plaats Olympos. Ik dwaalde door de eeuwenoude Lycian ruïnes van dit bijzondere dorpje.

Vooruitblik januari

Januari staat vooralsnog bekend als een rustige maand, die voornamelijk in het teken staat van de revalidatie na mijn heupoperatie. Bezoeken aan de fysio, oefeningen doen en ziekenhuiscontroles. Daarnaast staan er een aantal gezellige momentjes gepland; een aantal etentjes, verjaardagen, afspraken en ik sluit de maand januari altijd af met mijn eigen verjaardag.

Fijne januari allemaal!


Nieuwsgierig naar meer?

⇒ TRVL summary – oktober 2022

⇒ TRVL summary – oktober 2022

⇒ TRVL summary – september 2022

⇒ TRVL summary – augustus 2022

⇒ TRVL summary – juli 2022

⇒ TRVL summary – juni 2022

⇒ TRVL summary – mei 2022

⇒ TRVL summary – april 2022

⇒ TRVL summary – maart 2022

⇒ TRVL summary – februari 2022

⇒ TRVL summary – januari 2022

♥ Janet

You may also like

13 comments

Maria Kleene 10 januari 2023 - 13:17

Wat veel gezien!! en meegemaakt .Wat een leuke dingen ontdekt.

Reply
Marcella 9 januari 2023 - 09:14

Altijd leuk om te lezen Janet! Wat fijn dat het dit keer beter met je gaat na de operatie. Veel sterkte met verder herstellen!

Reply
Judith - J Loves to Travel 9 januari 2023 - 08:57

Poeh, wel een heftige maand voor je… Hopelijk keert de rust weer terug en herstel je snel van je operatie.

Reply
Judith Verheggen 6 januari 2023 - 19:09

sterkte met het verlies van je tante. Ik hoop dat je beter voelt na de operatie?

Reply
Chayenne Huntjens 6 januari 2023 - 14:52

Fijn dat je met kerst weer thuis was en zo kon genieten van je hond. Hij had je vast gemist. Ik had in december ook flink de griep te pakken helaas. Hopelijk ga je de komende tijd goed vooruit bij de fysio.

Reply
Rory 6 januari 2023 - 12:52

Sterkte met het verlies van je tante. Fijn dat je jezelf iets minder druk maakte over deze tweede operatie en een heel goed herstel gewenst. Dat je maar snel meer mag reizen en genieten van al het moois. Ja, Zeeland heeft een grote aantrekkingskracht hè? Ik lees het bij anderen en wij zijn ook al twee keer naar Nieuwvliet Bad en Cadzand Bad geweest. In het kader van een samenwerking trouwens en ook een hele fijne. Die locatie in Istanbul zou ik graag eens bezoeken. Ik zou überhaupt weer eens graag reizen.

Reply
Wanda 4 januari 2023 - 19:14

Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van je tante. En ja, fijn dat de operatie goed is verlopen en dat je ook direct met revalidatie mag starten. Zo te lezen hoef je je in januari absoluut niet te vervelen en wie weet kun je ook alweer plannen maken voor toekomstige reisjes.

Reply
nicole 4 januari 2023 - 14:06

Dat ziet er goed uit. Ik ben wel benieuwd welke souvenirs je op de valreep toch nog kocht in Athene.

Reply
Melanie Hoogvliet 4 januari 2023 - 12:00

Gecondoleerd met je tante en hopelijk herstel je van deze operatie goed

Reply
Elisabeth van der Ark 4 januari 2023 - 10:17

Hoe gaat het nu met je na de operatie! Gecondoleerd met het overlijden van je tante.

Reply
Krystle 3 januari 2023 - 16:38

Gecondoleerd met je tante.

Uiteten met vriendinnen is altijd leuk, ben er dol op. Kan het elk weekend wel doen hahah

Reply
Linda schrijft 't op 2 januari 2023 - 15:38

Ik heb deze maand ook het boek “Wij waren, ik ben” gelezen. Ik vond het zo aangrijpend.

Reply
Jouvence 2 januari 2023 - 14:27

Wat balen dat je opnieuw geopereerd moest worden en nog gecondoleerd met het verlies van je tante.

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More