TRVL summary – februari 2018

by thatonetime
40 comments

Februari, een drukke maand wat in het teken stond van rapporten schrijven, oudergesprekken maar dat ook kon vieren met een weekje vakantie. Dit was mijn februari.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– was eind januari jarig, maar vierde mijn verjaardag in februari.

– vierde met familie en vrienden mijn 28jarig bestaan. Wat een feest.

– sprak af met vriendinnetjes om bij te kletsen onder het genot van een wijntje en kaasplankje. Optimaal genieten.

– moest rapporten schrijven. Het was weer die tijd van het jaar.

– ben eindelijk in het bezit van een supermooie grote wereldkaart. Blij! 😀

– vierde ook verjaardagen van anderen.

– vind dat altijd een goede reden voor een wijntje.

– begon mijn vakantie met wijntjes en eten met een collega.

– ging een weekend naar Leuven.

– genoot van deze mooie stad.

– deed een stadswandeling in de vrieskou. brrrr

– vierde carnaval in Leuven en bekeek de praalwagens.

– vond dit een aangename verrassing. We wisten niet dat carnaval op dat moment gevierd werd.

– ging in Leuven niet éénmaal, maar tweemaal naar de bioscoop.

– moest even bijkomen met een dagje niets doen en netflix.

– sloot de maand af met een etentje met vriendinnen. Oh en 30 seconds natuurlijk!

– verloor dit spelletje. Iets wat eigenlijk nooit voorkomt. 🙂

In februari ging ik borrelen
Ik ontving in februari deze mooie wereldkaart
In februari ging ik naar Leuven
Leuven, België

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Money: citytrip Londen 

Hoewel het alweer ruim een jaar geleden is, schreef ik nog weinig over onze citytrip naar Londen. Dit was voor mij de eerste ontmoeting met deze Engelse hoofdstad en was ook gelijk verkocht. In deze blogpost deelde ik de kosten van onze citytrip. Hoewel Londen vaak als erg dure stad wordt gezien, vonden we wij de kosten uiteindelijk nog best meevallen.

Money: citytrip Londen


#2 999 vragen aan jezelf #2 

Afgelopen jaar kocht ik het boek ‘999 vragen aan jezelf’. Dit boek staat vol met leuke en interessante vragen waar jij antwoord op kunt geven. Ik deel mijn antwoorden op de vragen in deze rubriek. Hoewel deel vier van deze rubriek al online staat, kreeg dit vorige deel veel bekijks.

999 vragen aan jezelf #2 


#1 Reisroute: vier weken Amerika

Afgelopen maand begon ik mijn reisverslagen online te zetten van onze rondreis door het zuidwesten van Amerika. Deze reisdagboeken werden goed gelezen. Nog beter werd onze reisroute door Amerika gelezen, welke ik al eerder deelde. Om inspiratie op te doen voor je reisroute door Amerika, moet je zeker eens een kijkje nemen.

Reisroute: vier weken Amerika