TRVL summary – februari 2018

Februari, een drukke maand wat in het teken stond van rapporten schrijven, oudergesprekken maar dat ook kon vieren met een weekje vakantie. Dit was mijn februari.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– was eind januari jarig, maar vierde mijn verjaardag in februari.

– vierde met familie en vrienden mijn 28jarig bestaan. Wat een feest.

– sprak af met vriendinnetjes om bij te kletsen onder het genot van een wijntje en kaasplankje. Optimaal genieten.

– moest rapporten schrijven. Het was weer die tijd van het jaar.

– ben eindelijk in het bezit van een supermooie grote wereldkaart. Blij! 😀

– vierde ook verjaardagen van anderen.

– vind dat altijd een goede reden voor een wijntje.

– begon mijn vakantie met wijntjes en eten met een collega.

– ging een weekend naar Leuven.

– genoot van deze mooie stad.

– deed een stadswandeling in de vrieskou. brrrr

– vierde carnaval in Leuven en bekeek de praalwagens.

– vond dit een aangename verrassing. We wisten niet dat carnaval op dat moment gevierd werd.

– ging in Leuven niet éénmaal, maar tweemaal naar de bioscoop.

– moest even bijkomen met een dagje niets doen en netflix.

– sloot de maand af met een etentje met vriendinnen. Oh en 30 seconds natuurlijk!

– verloor dit spelletje. Iets wat eigenlijk nooit voorkomt. 🙂

In februari ging ik borrelen
Ik ontving in februari deze mooie wereldkaart
In februari ging ik naar Leuven
Leuven, België

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Money: citytrip Londen 

Hoewel het alweer ruim een jaar geleden is, schreef ik nog weinig over onze citytrip naar Londen. Dit was voor mij de eerste ontmoeting met deze Engelse hoofdstad en was ook gelijk verkocht. In deze blogpost deelde ik de kosten van onze citytrip. Hoewel Londen vaak als erg dure stad wordt gezien, vonden we wij de kosten uiteindelijk nog best meevallen.

Money: citytrip Londen


#2 999 vragen aan jezelf #2 

Afgelopen jaar kocht ik het boek ‘999 vragen aan jezelf’. Dit boek staat vol met leuke en interessante vragen waar jij antwoord op kunt geven. Ik deel mijn antwoorden op de vragen in deze rubriek. Hoewel deel vier van deze rubriek al online staat, kreeg dit vorige deel veel bekijks.

999 vragen aan jezelf #2 


#1 Reisroute: vier weken Amerika

Afgelopen maand begon ik mijn reisverslagen online te zetten van onze rondreis door het zuidwesten van Amerika. Deze reisdagboeken werden goed gelezen. Nog beter werd onze reisroute door Amerika gelezen, welke ik al eerder deelde. Om inspiratie op te doen voor je reisroute door Amerika, moet je zeker eens een kijkje nemen.

Reisroute: vier weken Amerika

Yosemite, Amerika

INSTATISTICS februari

Sinds het nieuwe algoritme op instagram merkte ik een forse achteruitgang op Instagram in februari. Ondanks dat, genoot ikzelf van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes maar deze werden deze maand aanzienlijk minder vaak gezien. Deze instafoto’s waren het populairst in februari.

#3 Hoe tof is deze foto? Deze kerel is toch geniaal.. ik houd ervan!


#2 Lang leve de foto’s die met telefoon gemaakt worden. Niet de beste kwaliteit maar wel een mooi plaatje van Singapore en van het mooie hotel waar ik een fantastische avond heb beleefd! 🙂


#1 Ik post niet vaak foto’s van mezelf maar blijkbaar viel dat deze keer wel goed in de smaak. Een fotootje tijdens een mooie wandeling door het grote Hyde Park.


Deze instafoto’s van februari vond ik zelf het mooist:

Hoe mooi zijn deze valentijnskoeken? En ze waren nog lekker ook! Niet gekocht maar zelfgemaakt door een collega.


Ik sloot deze maand af in Leuven. Ik vond het een leuke en mooie stad, hoe koud het ook was.


Vooruitblik maart

Maart is hopelijk een rustige maand. Lekker werken en verder niet te veel in de planning. Er staan deze maand geen tripjes in de planning maar genoeg gezelligheid. Een aantal verjaardagen, ik ga een weekend op mijn neefje passen en er staat zaterdag (morgen!) een high tea gepland. Genieten!


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – december 2017

TRVL summary – januari 2018

♥ Janet

40 thoughts on “TRVL summary – februari 2018

  1. Ik vond Leuven ook heel leuk. Was wel mooi om te zien hoe rustig het eigenlijk in het weekend was… tot zondagavond, toen de hele stad volstroomde met studenten. 🙂

 1. Ik wil zo graag een keer naar Leuven! Een kennis studeert daar en roept nu al maanden dat ik een keer moet komen. Nu ik jouw foto’s zie… Daarnaast: nog gefeliciteerd met je verjaardag! En kaasplankje + wijn = altijd fijn…

  1. Dankjewel! 🙂 Ik vond Leuven een leuke stad om te verkennen, moet je zeker eens doen! 🙂 En kaas + wijn is zeker altijd fijn! 😀

 2. Wat heb je een geweldige maand achter de rug zeg! Love it! En je hebt zoveel gezien ook! Nog gefeliciteerd met je 28e verjaardag! Ik ga je volgen op Insta. De mijne is @imfeelinggood.nl Liefs!

 3. Wauw! Zo’n maandje februari wil ik ook wel! Trouwens een gaaf idee om elke maand te noteren wat je hebt meegemaakt en gedaan. Ik denk dat je dan alles wel in een ander perspectief gaat zien.

 4. Leuk, zo terugkijken op leuke dingen! Dan ga je alles nog een klein beetje meer waarderen. Zoals lekker wijntjes drinken met vriendinnen en stedentrips. Ik ga Leuven ook op mijn lijstje zetten, ben benieuwd!

  1. Klopt helemaal. Als ik dan terugkijk in mijn agenda kom ik er eigenlijk pas achter wat voor een gezellige dingen ik allemaal heb gedaan. 🙂

  1. Ik werk in het onderwijs dus ik heb het geluk dat ik in de zomer voor een langere tijd weg kan. En verder moet ik goed sparen om alles te kunnen bekostigen. 🙂

 5. Lekker relax maandje en ja, Leuven… deze stad staat al jaren op ons lijstje maar het is er nog niet van gekomen. Misschien dit jaar toch maar eens een paar dagen voor vrij maken want het lijkt me echt een ontzettend leuke stad.
  Wanda onlangs geplaatst…5x Doen aan de AlgarveMy Profile

  1. Haha, het is een heel mooi gebouw. Als je bovenop het gebouw staat en het uitzicht bekijkt over de stad is nog veel indrukwekkender! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge