TRVL summary – februari 2018

Februari, een drukke maand wat in het teken stond van rapporten schrijven, oudergesprekken maar dat ook kon vieren met een weekje vakantie. Dit was mijn februari.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– was eind januari jarig, maar vierde mijn verjaardag in februari.

– vierde met familie en vrienden mijn 28jarig bestaan. Wat een feest.

– sprak af met vriendinnetjes om bij te kletsen onder het genot van een wijntje en kaasplankje. Optimaal genieten.

– moest rapporten schrijven. Het was weer die tijd van het jaar.

– ben eindelijk in het bezit van een supermooie grote wereldkaart. Blij! 😀

– vierde ook verjaardagen van anderen.

– vind dat altijd een goede reden voor een wijntje.

– begon mijn vakantie met wijntjes en eten met een collega.

– ging een weekend naar Leuven.

– genoot van deze mooie stad.

– deed een stadswandeling in de vrieskou. brrrr

– vierde carnaval in Leuven en bekeek de praalwagens.

– vond dit een aangename verrassing. We wisten niet dat carnaval op dat moment gevierd werd.

– ging in Leuven niet éénmaal, maar tweemaal naar de bioscoop.

– moest even bijkomen met een dagje niets doen en netflix.

– sloot de maand af met een etentje met vriendinnen. Oh en 30 seconds natuurlijk!

– verloor dit spelletje. Iets wat eigenlijk nooit voorkomt. 🙂

In februari ging ik borrelen

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Money: citytrip Londen 

Hoewel het alweer ruim een jaar geleden is, schreef ik nog weinig over onze citytrip naar Londen. Dit was voor mij de eerste ontmoeting met deze Engelse hoofdstad en was ook gelijk verkocht. In deze blogpost deelde ik de kosten van onze citytrip. Hoewel Londen vaak als erg dure stad wordt gezien, vonden we wij de kosten uiteindelijk nog best meevallen.

Money: citytrip Londen

British Museum, Londen 1

#2 999 vragen aan jezelf #2 

Afgelopen jaar kocht ik het boek ‘999 vragen aan jezelf’. Dit boek staat vol met leuke en interessante vragen waar jij antwoord op kunt geven. Ik deel mijn antwoorden op de vragen in deze rubriek. Hoewel deel vier van deze rubriek al online staat, kreeg dit vorige deel veel bekijks.


#1 Reisroute: vier weken Amerika

Afgelopen maand begon ik mijn reisverslagen online te zetten van onze rondreis door het zuidwesten van Amerika. Deze reisdagboeken werden goed gelezen. Nog beter werd onze reisroute door Amerika gelezen, welke ik al eerder deelde. Om inspiratie op te doen voor je reisroute door Amerika, moet je zeker eens een kijkje nemen.

Reisroute: vier weken Amerika

Roadtrip zuidwest Amerika - Death Valley - Grand Canyon 20

Instatistics februari

Sinds het nieuwe algoritme op instagram merkte ik een forse achteruitgang op Instagram in februari. Ondanks dat, genoot ikzelf van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes maar deze werden deze maand aanzienlijk minder vaak gezien. Deze instafoto’s waren het populairst in februari.

#3 Hoe tof is deze foto? Deze kerel is toch geniaal.. ik houd ervan!


#2 Lang leve de foto’s die met telefoon gemaakt worden. Niet de beste kwaliteit maar wel een mooi plaatje van Singapore en van het mooie hotel waar ik een fantastische avond heb beleefd! 🙂


#1 Ik post niet vaak foto’s van mezelf maar blijkbaar viel dat deze keer wel goed in de smaak. Een fotootje tijdens een mooie wandeling door het grote Hyde Park.

https://www.instagram.com/p/Be0_-_YHd4v/?taken-by=janet.thatonetime

Deze instafoto’s van februari vond ik zelf het mooist:

Hoe mooi zijn deze valentijnskoeken? En ze waren nog lekker ook! Niet gekocht maar zelfgemaakt door een collega.

https://www.instagram.com/p/BfLx6TqHIRc/?taken-by=janet.thatonetime

Ik sloot deze maand af in Leuven. Ik vond het een leuke en mooie stad, hoe koud het ook was.

https://www.instagram.com/p/BfvBv2VHLpF/?taken-by=janet.thatonetime

Vooruitblik maart

Maart is hopelijk een rustige maand. Lekker werken en verder niet te veel in de planning. Er staan deze maand geen tripjes in de planning maar genoeg gezelligheid. Een aantal verjaardagen, ik ga een weekend op mijn neefje passen en er staat zaterdag (morgen!) een high tea gepland. Genieten!


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – december 2017

TRVL summary – januari 2018

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

40 Responses

  1. Ik vond Leuven ook heel leuk. Was wel mooi om te zien hoe rustig het eigenlijk in het weekend was… tot zondagavond, toen de hele stad volstroomde met studenten. 🙂

 1. Ik wil zo graag een keer naar Leuven! Een kennis studeert daar en roept nu al maanden dat ik een keer moet komen. Nu ik jouw foto’s zie… Daarnaast: nog gefeliciteerd met je verjaardag! En kaasplankje + wijn = altijd fijn…

  1. Dankjewel! 🙂 Ik vond Leuven een leuke stad om te verkennen, moet je zeker eens doen! 🙂 En kaas + wijn is zeker altijd fijn! 😀

 2. Wat heb je een geweldige maand achter de rug zeg! Love it! En je hebt zoveel gezien ook! Nog gefeliciteerd met je 28e verjaardag! Ik ga je volgen op Insta. De mijne is @imfeelinggood.nl Liefs!

 3. Wauw! Zo’n maandje februari wil ik ook wel! Trouwens een gaaf idee om elke maand te noteren wat je hebt meegemaakt en gedaan. Ik denk dat je dan alles wel in een ander perspectief gaat zien.

  1. Zo kom ik er inderdaad pas achter wat een leuke en gezellige dingen ik eigenlijk allemaal heb gedaan. Heerlijk!

  1. Blijkbaar! Wisten wij ook niet hoor maar opeens waren de straten volgepropt met mensen en kwamen alle praalwagens voorbij!

 4. Leuk, zo terugkijken op leuke dingen! Dan ga je alles nog een klein beetje meer waarderen. Zoals lekker wijntjes drinken met vriendinnen en stedentrips. Ik ga Leuven ook op mijn lijstje zetten, ben benieuwd!

  1. Klopt helemaal. Als ik dan terugkijk in mijn agenda kom ik er eigenlijk pas achter wat voor een gezellige dingen ik allemaal heb gedaan. 🙂

  1. Ik ben inmiddels twee keer in Singapore geweest en vond het beide keren erg leuk! Dankjewel.

 5. Leuke plaatjes en inderdaad instagram suckt deze tijd erg hard! Ik merk ook een terugloop maar dat mag ons niet tegenhouden om te posten waar we van houden! keep up the good work!

  1. Zeker waar! Ik ga ook vrolijk door met het plaatsen van m’n eigen foto’s.. 🙂

  1. Ik werk in het onderwijs dus ik heb het geluk dat ik in de zomer voor een langere tijd weg kan. En verder moet ik goed sparen om alles te kunnen bekostigen. 🙂

 6. Lekker relax maandje en ja, Leuven… deze stad staat al jaren op ons lijstje maar het is er nog niet van gekomen. Misschien dit jaar toch maar eens een paar dagen voor vrij maken want het lijkt me echt een ontzettend leuke stad.

  1. Dit was ook mijn eerste bezoekje aan de stad en dat is goed bevallen! Ik vond het een hele mooie stad.

  1. Haha, het is een heel mooi gebouw. Als je bovenop het gebouw staat en het uitzicht bekijkt over de stad is nog veel indrukwekkender! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.