TRVL summary – februari 2019 + winactie!

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Februari bestond uit verjaardagen, dagjes weg en vakantie.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ starte februari met het vieren van mijn verjaardag.

⇒ kreeg helaas ook de griep te pakken.

⇒ had oudergesprekken.

⇒ moest helaas een aantal gesprekken afzeggen omdat ik ziek was.

⇒ ging een dagje naar Leeuwarden. De dag bestond uit veel eten en winkelen.

⇒ ging met een vriendinnetje wandelen in het bos.

⇒ had nog twee verjaardagen.

⇒ genoot van het lekkere weer.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ was in deze vakantie vooral veel aan het winkelen.

⇒ ging uiteraard ook veel eten! Lekker ergens lunchen of uit eten.

⇒ ging voor de verandering ook nog weer naar een woonwinkel.

⇒ ging met mijn moeder en zus naar Bemmel om mijn nieuwe huis te bekijken.

⇒ ging een dag naar Nijmegen. Om te winkelen uiteraard.

⇒ ging eten met vriendinnetjes.

⇒ had deze maand weer een nieuw hoogtepunt met de meeste unieke bezoekers ooit op de blog! 😀 Hierover lees je zometeen meer!

Februari bestond weer uit lekker eten. In Bemmel, Nederland
De grachten van Zwolle, Nederland
Carpaccio
Februari bracht mooi weer. Wandelen in Drenthe, Nederland
Nijmegen, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar het was één van mijn leukste reizen die ik ooit mocht maken. Na een jaar wonen, werken en reizen in Australië, ging ik twee jaar later weer terug. Dit keer om de oostkust van het land te ontdekken. Wat ik heb gedaan, beschreef ik in deze blogpost.

Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

Airlie Beach, Australië

#2 7 National Parks in west-Amerika die ik bezocht

Onze roadtrip door het zuidwesten was een reis met alleen maar hoogtepunten. Ik stond versteld van de natuurpracht en Amerika heeft zeker mijn hart bestolen. Als je deze blogpost lees, begrijp je waarom.

7 National Parks in west-Amerika die ik bezocht

Het indrukwekkende Bryce Canyon, Amerika

#1 11x to do in Sandakan, Maleisisch Borneo

De meest gelezen blogpost van deze maand was een artikel over het mooie Borneo. Wij bezochten Borneo tijdens onze rondreis door het Maleisië en ons bezoek bestond vooral uit veel wildlife, jungle, zee en strand.

11x to do in Sandakan, Maleisisch Borneo  

Orang Oetan in Sepilok, Maleisisch Borneo

Instatistics februari

Mijn meest populaire fotootjes van de maand februari zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Deze maand waren de plaatjes van het mooie National Park Monument Valley ontzettend populair! En dat begrijp ik.. kijk dan!


#2 Dit snoepje vonden we toen we aan het rond hobbelen waren in het park. Té schattig toch!


#1 Hoe mooi is deze plek!? Monument Valley was echt één van de tofste plekken die wij bezochten tijdens onze rondreis door Amerika.


Vooruitblik maart  

Maart wordt een ontzettend spannende maand. Ik krijg namelijk de sleutel van ons nieuwe huis. Vanaf 15 maart kunnen wij genieten van ons nieuwe stulpje. Daarnaast heb ik een high tea met mijn moeder, zus en schoonzus, ik ga uit eten met vriendinnetjes, heb ik een feestje van mijn schoonouders en ga ik oppassen op mijn neefje. Een leuke maar spannende en drukke maand. 🙂


Tijd voor een feestje!

Al twee jaar lang deel ik met alle plezier de leukste reisverhalen en handigste tips op het internet en ik vind het altijd heel erg leuk om reacties te krijgen op mijn verhalen. Om te zien dat, na twee jaar, mijn verhalen nog steeds goed gelezen worden en de bezoekersaantallen nog steeds stijgen vind ik maar al te leuk. Begrijp me niet verkeerd; al schreef ik voor een handjevol mensen dan was ik hier ook vrolijk mee doorgegaan. Ik vind het leuk om te doen en dat is meer dan genoeg voor mij.

Maar om te zien dat de bezoekersaantallen stijgen en maandelijks steeds meer mensen mijn blog kunnen vinden, is fantasisch. Daarom is het tijd voor een feestje!

Ik maakte op de website Hetfotoalbum.nl een toffe slinger met de mooiste foto’s van mijn reizen. In samenwerking met Hetfotoalbum mag ik een prachtige fotoslinger weggeven dus ook jij kan zo’n prachtige slinger maken om je mooiste en meest waardevolle momenten vast te laten leggen


Meedoen met de winactie?

Wil jij net zo’n toffe slinger winnen? Dan moet je maar een paar kleine dingetjes te doen:

 • Like That One Time op facebook.
 • Laat een reactie achter in deze blogpost dat je meedoet met de winactie.

De winactie loopt tot zaterdag 16 maart. Op zondag 17 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes!

Oh, en begin maar alvast met het uitzoeken van je 100 mooiste foto’s! 🙂

Februari winactie: Een fotoslinger van hetfotoalbum
Februari winacite: Een fotoslinger van hetfotoalbum

Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – januari 2019

TRVL Summary – maart 2019

♥ Janet


66 thoughts on “TRVL summary – februari 2019 + winactie!

 1. Wat is het fijn he! wanneer je je bezoekers aantal ziet groeien, daar doe je het toch voor.Ik vind jouw artikelen altijd erg leuk om te lezen en zo inspirerend. ook omdat ik op veel plekken ook ben geweest of heb gedaan ( een jaar backpacken in Australië bijvoorbeeld)

 2. Bijna je eigen huisje. Yeah! Jij hebt de 15de een hele goede reden om te gaan staken/niet naar je werk te gaan.

  Ik doe graag mee met de winactie. Het lijkt me leuk om een slinger te maken voor de eerste verjaardag van mijn dochter met allemaal foto’s van haar.

 3. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Jij ook al de griep? Ik was in december/januari de sjaak 🙁 Die eerste foto van die borrelplank ziet er echt onwijs lekker uit. Gefeliciteerd trouwens met jullie nieuwe huisje.

 4. Hee wat leuk, een nieuw eigen plekje, alvast veel plezier! Ik vind maart altijd wel leuk want dan gaat de zon steeds iets vaker schijnen woohoo!

 5. Jeeuw bijna de sleutel van je nieuwe huis! Wat spannend. Ik kan me voorstellen dat je daar heel veel zin in hebt! Wij zijn op dit moment op zoek naar een huis (net terug uit Australië) en kijk enorm uit naar weer een eigen plekje. En wat een leuk idee zo’n fotoslinger. Zou mooi passen in ons (aanstaande) huisje 😉

  1. Leuk! Willen jullie kopen of huren? Hoe vonden jullie de terugkomst naar eigen land. Hoewel ik Australië onwijs miste, was ik ook zo weer gewend.

 6. wat een boel verschillend deze maand, van ziek zijn tot de sleutels van je nieuwe huis, wel gaaf hoor, maar ook een drukke tijd ga je nu in. De blogpost heb ik ook gelezen, leuk om te zien welke het populairste waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge