TRVL summary – februari 2019 + winactie!

by thatonetime
66 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Februari bestond uit verjaardagen, dagjes weg en vakantie.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ starte februari met het vieren van mijn verjaardag.

⇒ kreeg helaas ook de griep te pakken.

⇒ had oudergesprekken.

⇒ moest helaas een aantal gesprekken afzeggen omdat ik ziek was.

⇒ ging een dagje naar Leeuwarden. De dag bestond uit veel eten en winkelen.

⇒ ging met een vriendinnetje wandelen in het bos.

⇒ had nog twee verjaardagen.

⇒ genoot van het lekkere weer.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ was in deze vakantie vooral veel aan het winkelen.

⇒ ging uiteraard ook veel eten! Lekker ergens lunchen of uit eten.

⇒ ging voor de verandering ook nog weer naar een woonwinkel.

⇒ ging met mijn moeder en zus naar Bemmel om mijn nieuwe huis te bekijken.

⇒ ging een dag naar Nijmegen. Om te winkelen uiteraard.

⇒ ging eten met vriendinnetjes.

⇒ had deze maand weer een nieuw hoogtepunt met de meeste unieke bezoekers ooit op de blog! 😀 Hierover lees je zometeen meer!

Februari bestond weer uit lekker eten. In Bemmel, Nederland
De grachten van Zwolle, Nederland
Carpaccio
Februari bracht mooi weer. Wandelen in Drenthe, Nederland
Nijmegen, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar het was één van mijn leukste reizen die ik ooit mocht maken. Na een jaar wonen, werken en reizen in Australië, ging ik twee jaar later weer terug. Dit keer om de oostkust van het land te ontdekken. Wat ik heb gedaan, beschreef ik in deze blogpost.

Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

Airlie Beach, Australië

#2 7 National Parks in west-Amerika die ik bezocht

Onze roadtrip door het zuidwesten was een reis met alleen maar hoogtepunten. Ik stond versteld van de natuurpracht en Amerika heeft zeker mijn hart bestolen. Als je deze blogpost lees, begrijp je waarom.

7 National Parks in west-Amerika die ik bezocht

Het indrukwekkende Bryce Canyon, Amerika

#1 11x to do in Sandakan, Maleisisch Borneo

De meest gelezen blogpost van deze maand was een artikel over het mooie Borneo. Wij bezochten Borneo tijdens onze rondreis door het Maleisië en ons bezoek bestond vooral uit veel wildlife, jungle, zee en strand.

11x to do in Sandakan, Maleisisch Borneo  

Orang Oetan in Sepilok, Maleisisch Borneo

Instatistics februari

Mijn meest populaire fotootjes van de maand februari zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Deze maand waren de plaatjes van het mooie National Park Monument Valley ontzettend populair! En dat begrijp ik.. kijk dan!


#2 Dit snoepje vonden we toen we aan het rond hobbelen waren in het park. Té schattig toch!