TRVL summary – februari 2020

by thatonetime
8 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand februari heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand met een verjaardagsfeestje omdat ik 30 jaar ben geworden!

⇒ ging twee keer uit eten.

⇒ had ook twee verjaardagen deze maand.

⇒ ging eten en borrelen met een vriendinnetje.

⇒ had een spelletjesavond.

⇒ voerde rapportgesprekken met ouders.

⇒ vierde carnaval op school.

⇒ kreeg mijn neefje en nichtje een weekend te logeren.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ mocht helaas niet bewegen (want: ontstoken pezen in mijn heup) dus ik heb letterlijk de hele week op de bank gelegen.

⇒ heb in deze week heel vaak the Sims gespeeld en Netflix gekeken. Klinkt toch niet heel slecht.. 😉

⇒ moest ook de hele maand naar de fysio voor mijn heup. Conclusie: dry needling sucks!

⇒ kocht weer een aantal paar nieuwe schoenen, want waarom niet?

⇒ zocht naar vliegtickets naar Australië. In juli ga ik naar de Filipijnen en wil eigenlijk een paar dagen hoppen naar Perth om vrienden te bezoeken.

⇒ sloot de maand af met een etentje met vriendinnetjes, nog een cadeautje voor mijn verjaardag!

Mijn maand januari is één foto samengevat:

In februari mocht ik vrijwel de gehele maand niet lopen.
In februari ging ik uit eten: carpaccio

De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 Het leed dat de aftakeling heet – goede voornemens voor 2020

Dit is een vrij persoonlijke blogpost geworden over mijn lichamelijke klachten, die ik al een aantal jaren met me mee draag. Ik deel niet zo heel veel van dit soort persoonlijke berichten, maar dit keer vond ik het wel nodig. Want het leven – ook mijn leven – gaat niet altijd over rozen.

Het leed dat de aftakeling heet – goede voornemens voor 2020


#2 Gewoon Nederlands-tag

Ik houd van het invullen van tags. Deze keer heb ik de Gewoon Nederlands-tag ingevuld, waarbij ik antwoord geef op allerlei vragen die te maken hebben met iets typisch Nederlands. Je leest over typisch Nederlands eten, Nederlandse muziek en Nederlandse gebruiken. Alles passeert de revue.

Tag: gewoon Nederlands-tag

Meestgelezen blogposts in februari: Gewoon Nederlands-tag

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Één van de laatste trips die ik heb gemaakt, was naar Zeeland. Hier genoten we een weekendje lang van de leukste en gezelligste plekjes van deze provincie. Ik was al eens in Domburg geweest, maar nu ontdekte ik veel meer. De leukste en mooiste plekken om te bezoeken tijdens een trip naar Zeeland, heb ik voor je op een rij gezet en lees je in deze blogpost.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Meestgelezen blogpost van februari Middelburg, Zeeland

Instatistics febr