jaaroverzicht februari 2021 - Nieuwpoort

TRVL summary – februari 2021

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand februari was een drukke en gezellige maand. We mochten eindelijk weer fysiek les geven op school en ik ontdekte deze maand een nieuwe hobby. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand februari eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ stond na jaaaren weer eens op het ijs.

⇒ vond dit stiekem leuker dan verwacht (dit zegt iemand die de kou verschrikkelijk vindt).

⇒ mocht eindelijk weer in real life lesgeven aan mijn leerlingen op school.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ ging een weekendje weg met mijn moeder.

⇒ sliep in het rustige B&B ‘Broeks’ Bed en Brood’ in het dorpje Meerkerk.

⇒ zocht het ouderlijk huis waar de grootouders van mijn moeder ooit hebben gewoond.

⇒ ontdekte leuke plekjes zoals Nieuwpoort en Schoonhoven.

⇒ bezocht kasteel Doorwerth.

⇒ schreef rapporten voor mijn leerlingen.

⇒ ging naar de fysio en podoloog voor mijn heupklachten.

⇒ ontdekte een nieuwe hobby: digitaal tekenen.

⇒ keek wekenlang tutorials om te kijken of ik het wel écht leuk bleef vinden.

⇒ ging na een aantal weken tóch overstag en kocht een nieuwe iPad Pro en Apple Pencil zodat ik hiermee kon tekenen.

⇒ volgde een cursus Procreate om het digitale tekenen beter onder de knie te krijgen.

⇒ ontdekte dat ik het ontwerpen van mandala’s onwijs rustgevend vond om te doen.

⇒ las drie broeken van de Bridgerton serie.

⇒ speelde voor het eerst het toffe spel ‘Exploding Kittens‘.

⇒ begon opnieuw met het kijken van de serie Game of Thrones. Ik heb jaren geleden de eerste seizoenen bekeken, maar was ergens bij seizoen 5 of 6 afgehaakt.

⇒ vervolgde ergens tussendoor ook nog even mijn studie.


De drie meest gelezen blogposts van februari

#3 10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Één van de laatste trips die ik maakte voor dit hele gebeuren, was met mijn moeder naar Luxemburg. We maakten een korte roadtrip door het land en ontdekten de meest toffe plekjes van het land.

10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Luxemburg - januari 2020

#2 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Volgens mij heeft deze blopgpost – niet overdreven – het gehele jaar 2020 in mijn top 3 van meestgelezen blogposts gestaan. And still counting..

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Jaaroverzicht in reizen: Zeeland 2019 1

#1 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes 

Deze blogpost doet het al maanden erg goed, en dat begrijp ik ook. Ik denk dat we er inmiddels allemaal wel weer aan toe zijn om lekker naar het buitenland te mogen. Stiekem heb ik een beetje mijn hoop gevestigd op aankomende zomer waar we weer wat mooie plekjes in Europa mogen ontdekken.

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Pastel de Nata, Algarve, Portugal 2017

Instatistics februari

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand februari.

#3 Het is alweer wat jaren geleden, maar onze roadtrip door Amerika was een reis met vele hoogtepunten. Op één van de eerste dagen van onze trip stuitten wij op dit pareltje.

#2 Oh als ik naar dit soort plaatjes kijk, krijg ik dus echt een beetje reisheimwee. Ik zou nu zó graag hier op dit eilandje in Maleisië willen chillen met een koud drankje in de hand.

#1 Hoe leuk wat dit!? We hadden natuurlijk even te maken met fikse sneeuw en vrieskou, waardoor we een aantal dagen konden genieten op het ijs. Na heel wat jaren stond ik eindelijk weer eens op de schaatsen en dat was leuker dan verwacht. 🙂


Vooruitblik maart

De maand maart begint druk, met het voeren van oudergesprekken op school. Daarnaast staan er een aantal leuke en gezellige dingen op de planning; ik ga eten bij een vriendinnetje, een middagje fietsen en staat er een spelletjesavond op de planning. Ook ga ik een weekendje oppassen op mijn nichtje.

Daarnaast hoop ik het vierde Bridgerton-boek uit te lezen en lekker verder te oefenen met het digitaal tekenen. Oh, en ergens tussendoor hoop ik nog een aantal lessen voor mijn studie af te ronden.

Heb jij nog toffe plannen voor de maand maart?


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2021

⇒ TRVL summary – december 2020

⇒ TRVL summary – november 2020

⇒ TRVL summary – oktober 2020

⇒ TRVL summary – september 2020

⇒ TRVL summary – augustus 2020

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

12 Responses

  1. Ik lees dit overzicht nu pas, maar dat ziet er toch wel uit als een erg leuke maand hoor. Ik hoop dat maart net zo leuk is geweest. Raar eigenlijk dat we in februari nog schaatsten. Vandaag in korte broek had ik het nog te warm.

  2. Wat een leuk overzicht! Wij hebben niet geschaatst (want hebben geen schaatsen), maar was achteraf toch wel leuk geweest als we wel waren gegaan.

  3. Leuke dingen heb je de afgelopen maand gedaan. Mooie foto’s ook. Ik heb niets gepland in maart, wel voor april: dagje Amsterdam

  4. een “historische” wandeling langs huizen waar grootouders en overgrootouders gewoond hebben, 4 jaar geleden deed ik dat met een kluit familie in Amsterdam, zo leuk om te doen

  5. Wat een leuke samenvatting om zo te zien. In tijden van corona toch nog best wel het een en ander gedaan en meegemaakt

  6. lekker kunnen schaatsen :Dik vond het leuk om te zien maar was zo blij dat het zo weer over was! voor ons hoeft die kou niet!

  7. Superleuk het schaatsen! Hopelijk kan het volgend jaar weer. En de Bridgerton boeken lezen is wel een goede tip, vond de serie zo leuk 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.