TRVL summary – februari 2022

by thatonetime
20 comments
Jardin du Luxembourg, Parijs februari 2022

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand februari. Lees en kijk snel verder om te zien hoe ik de maand februari heb doorgebracht.

Wat deed ik in de maand februari? 

Ik:

⇒ spendeerde de eerste dagen van de maand in thuisquarantaine.

⇒ deed meerdere testen en deze waren allemaal negatief.

⇒ haalde direct mijn booster toen de thuisquarantaine over was.

⇒ vierde nog een klein beetje mijn verjaardag.

⇒ ging wederom wekelijks naar de fysio voor mijn heup, er zat weinig schot in de zaak.

⇒ had wederom (of nog steeds) te maken met een lekkage in het dak.

⇒ ging lunchen met een vriendin.

⇒ regelde een playdate voor Neo.

⇒ moest deze maand afscheid nemen van mijn oom.

⇒ ging uit eten met vriendinnen.

⇒ eindigde voor het eerst in een lange tijd weer eens in de kroeg.

⇒ had de volgende dag lichte hoofdpijn.

⇒ zou tijdens de storm ook uit eten gaan, maar dit etentje werd toch maar verzet.

⇒ ging weer eens naar de kapper.

⇒ deed een middagje gezelschapsspelletjes.

⇒ volgde een workshop pitchen bij Jessica van Corners of the World.

⇒ ging een avondje borrelen en spelletjes spelen.

⇒ vertrok op de laatste dag van februari met de Thalys naar Parijs.

⇒ ontdekken de stad met een elektrische step.

⇒ genoot van de zon in het stadspark Jardin du Luxembourg.

⇒ ga naar de cathédrale Notre-Dame.

⇒ sluit de maand februari af met cocktails aan de Seine.


De drie meest gelezen blogposts van februari 

De afgelopen maand schreef ik natuurlijk het maandoverzicht van de maand januari. Daarnaast deelde ik een blog over de indrukwekkende natuurpracht bij Schönau am Königssee in National Park Berchtesgaden in Duitsland en schreef ik over hanzestad Hattem, naar aanleiding van ons bezoek aan dit kleine, charmante stadje. Als laatste deelde ik al mijn tips over een bezoek aan Karijini National Park, een park in West-Australië wat ik inmiddels alweer bijna tien jaren geleden bezocht, maar nog steeds één van mijn favoriete plekken op aarde is.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand februari. 

#3 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

Het is maar een paar uren rijden en dan ben je er al. Toch is Luxemburg niet een hele populaire bestemming om heen te gaan en wordt het vaak gezien als doorreisplek. Ik ontdekte dat Luxemburg zeker een bezoek waard is en bezocht de leukste plekjes van het land.

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg


#2 8x te doen in Cochem

Cochem is een leuk en sfeervol plaatsje in Duitsland, gelegen naast de rivier de Moezel. Het is een ideale bestemming voor een weekendje weg, want er is veel te ontdekken Cochem en omgeving. In dit blog deel ik een aantal tips om te doen in het Duitse dorpje Cochem. 

8x te doen in Cochem, Duitsland 


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Wil je weg in eigen land? Denk dan eens aan Zeeland. De provincie geeft mij altijd een instant vakantiegevoel en er zijn veel leuke plekken in Zeeland om te vertoeven.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland


Instatistics februari 

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen en daarnaast deel ik in mijn stories dagelijkse updates. Hieronder deel ik de populairste foto’s van de maand februari. 

#3 Mijn laatste reis was naar Roemenië en dat heeft mij aangenaam verrast. Ik had niet veel verwachtingen voordat ik naar Roemenië vertrok, maar ik kwam er al snel achter dat het land zo ontzettend veel te bieden heeft.

#2 Één van de leukste ontdekkingen van de afgelopen jaren vond ik Berchtesgaden. Dit indrukwekkende National Park heeft mij omver geblazen met alle natuurpracht.

#1 Deze foto van mezelf werd gemaakt tijdens mijn rondreis door Maleisië. Aan het einde van de rondreis bracht ik een aantal dagen door in de hoofdstad Kuala Lumpur. Wij bezochten de Kuala Lumpur Tower voor een prachtig uitzicht over de stad.


Vooruitblik maart  

De eerste week van maart spendeer ik in Parijs. Samen met een vriendin ga ik in vijf dagen de stad (opnieuw) ontdekken. Zo’n zeventien jaren geleden gingen wij met school ook al eens naar Parijs, maar eerlijk gezegd weet ik er nog maar weinig van. Daarom is het hoog tijd voor een nieuw bezoek en alle hoogepunten van de stad opnieuw te ontdekken.

Verder staat er in maart niet heel veel op de planning. Naast de wekelijkse fysiobezoeken, moet ik in maart ook weer voor controle naar het ziekenhuis. Aan het einde van de maand ga ik een weekendje oppassen op mijn neefje en nichtje en daarnaast zien we wel wat de maand maart brengt.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2022

⇒ TRVL summary – december 2021

⇒ TRVL summary – november 2021

⇒ TRVL summary – oktober 2021

⇒ TRVL summary – september 2021

⇒ TRVL summary – juli en augustus 2021

⇒ TRVL summary – juni 2021

♥ Janet

You may also like

20 comments

Mendy 23 maart 2022 - 09:12

Leuk om te lezen wat je allemaal hebt gedaan. Ben benieuwd naar je Parijs blog!

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 18:19

Is in de maak. 😉

Reply
Raïssa de Bruijn 17 maart 2022 - 06:34

Wat leuk dat je naar Parijs bent geweest. Ik zou daar binnekort ook wel weer eens naartoe willen rijden. Roemenië lijkt me trouwens ook super.

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 18:20

Allebei onwijs leuke bestemmingen.

Reply
Wanda 13 maart 2022 - 18:52

Oh, lekker joh, een paar dagen Parijs… is voor mij inmiddels ook alweer wat jaartjes terug dat we er zijn geweest, maar het blijft een mooie stad. En ja, Cochem, hoe kneuterig ook, het is een mooie omgeving. Wij hebben voor april onze eerste uitstapje gepland staan, een weekje Zeeland, dus je tips over Zeeland heb ik met veel plezier gelezen!

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 19:01

Cochem was echt toffe plek om te ontdekken en de omgeving is er inderdaad prachtig. Parijs was heerlijk om weer te ontdekken na zeventien jaren.

Reply
tessa 12 maart 2022 - 15:38

Ik ben benieuwd naar wat je allemaal in Parijs gedaan hebt! Wil daar ook weer eens heen

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 19:02

We hebben zo veel leuks gedaan. Er is genoeg te ontdekken in de stad.

Reply
hippiemeisje 12 maart 2022 - 07:49

Ik hou enorm van Zeeland…. En ik ben van België trouwens, het is een stukje Nederland waar door de Vlamingen sowieso meer connectie mee gevoeld wordt dan met de rest van Nederland naar mijn gevoel. Hier was het vooral mijn ex die hield van Zeeland, waardoor we er best vaak naartoe gingen dus. Ik vond dat helemaal niet erg. 😉

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 19:03

Haha dat snap ik wel, Zeeland is heerlijk om te ontdekken.

Reply
Amina 12 maart 2022 - 02:02

Ja hoor, cocktails aan de Seine en Parijs ontdekken met de step. Toe maar! Heerlijk meid dat dingen weer kunnen hè 🎉🎈🍰

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 18:19

Oh, dat is toch optimaal genieten.

Reply
Rory 11 maart 2022 - 16:06

Oooooh het stadspark Jardin du Luxembourg! Dat is lang geleden en ooooh wat zou ik graag weer eens richting Parijs gaan. De laatste keer was toen ik dertig werd volgens mij. En toen maakten we ook een waanzinnige trip met een salonboot (Seine), terwijl er vuurwerk was en we heerlijk dineerden terwijl er gekookt werd / was door een sterrenchef. Dat had mijn man geregeld voor mijn verjaardag. Luxe en een waanzinnige herinnering.

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 18:18

Oh die boottocht heb ik overgeslagen, maar dat lijkt me heerlijk voor de volgende trip.

Reply
Caroline 11 maart 2022 - 07:36

Fijn dat je in februari toch nog kon reizen, en nog wel naar mijn lievelingsstad, en naar mijn favoriete stadspark: Jardin du Luxembourg. ❤️

Reply
thatonetime 28 maart 2022 - 18:09

Oh, dat was zo’n fijn plekje!

Reply
nicole orriens 8 maart 2022 - 15:30

Een goed gevulde maand als ik het zo lees. Ik kan me voorstellen dat je na de quarantaine meteen de booster nam.

Reply
thatonetime 20 maart 2022 - 20:31

Haha direct de volgende dag. En tot op heden nog nooit ziek geweest, dus dat scheelt.

Reply
Marcella 4 maart 2022 - 20:32

Cochem en Luxemburg wil ik beide nog eens ontdekken, dus jouw inspiratie is zeker welkom! Leuk dat je Parijs nu aan het herontdekken bent. Ik ben er ook alweer 8 jaar geleden geweest, dus ik kijk uit naar je artikel!

Reply
thatonetime 20 maart 2022 - 20:30

Oh dat is ook alweer een tijdje geleden. Ik vond Parijs dit keer ook weer leuk!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More