De Sint-Petrus-en-Paulus Kerk van Oostende, januari 2024

TRVL summary – februari 2024

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand februari. Lees en kijk snel verder om te zien waar ik de maand februari heb doorgebracht.

Wat deed ik in de maand februari? 

Ik

⇒ ging borrelen met vriendinnen.

⇒ moest een aantal keren naar fysiotherapie.

⇒ schreef rapporten voor de leerlingen uit mijn klas.

⇒ probeerde een yogales.

⇒ voerde oudergesprekken.

⇒ ging uit eten met vriendinnen.

⇒ genoot van een weekendje relaxen met mijn hond.

⇒ vierde low-key mijn verjaardag met wat taartjes en een etentje.

⇒ ging een avondje bijkletsen met vriendinnen.

⇒ vertrok voor een weekje naar Oostende in België.

⇒ verbleef hier in een mooi appartement, vlakbij zee. Dit had ik gewonnen via Instagram.

⇒ ontdekte het centrum van Oostende.

⇒ ging uitwaaien op het strand.

⇒ at veel lekkere dingen deze week.

⇒ ging op zoek naar street art in Oostende en Bredene.

⇒ bezocht de mooie Sint-Petrus-en-Paulus Kerk van Oostende.

⇒ bezocht het Fort Napoleon in Oostende.

⇒ leerde hier meer over de kunstenaar James Ensor.

⇒ ging naar een subtropisch zwembad in De Haan.

⇒ ging borrelen met een vriend.

⇒ wandelde meerdere keren in het bos.

⇒ begon met de serie Mr. Robot.

⇒ las in februari helemaal geen boeken.

De drie meest gelezen blogposts van februari 

In de maand februari kwamen er weer een aantal interessante blogs online. Ik schreef onder andere het maandoverzicht van januari. Daarnaast schreef ik een blog over mijn bezoek aan de ondergrondse Catacomben van Parijs en ik deelde de ideale reisroute voor vijftien dagen China in dit nieuwe blog. Als laatste schreef ik een blog over het relaxte Amnam Park in Busan, Zuid-Korea.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand februari.

#3 Budget: twee weken rondreizen door Sardinië

Tijdens een roadtrip van twee weken door Sardinië hield ik al mijn uitgaven bij. In dit blog vind je een compleet overzicht van het budget voor een rondreis door Sardinië.

Budget: twee weken rondreizen door Sardinië

Sardinië 2021 - 7

#2 De ideale reisroute China: vijftien dagen (visumvrij)

Tijdens mijn laatste lange reis besloot ik spontaan om een bezoek te brengen aan China, omdat je tegenwoordig het land voor vijftien dagen gratis mag bezoeken. Je hebt hiervoor geen visum nodig. In dit blog deel ik een ideale reisroute voor China met je.

De ideale reisroute China: vijftien dagen (visumvrij)

Avatar Mountains, Zhiangjiajie National Park, China 2024

#1 Wilpattu National Park: alles wat je wilt weten over een jeepsafari

Ook in februari werd dit blog over Wilpattu het meest gelezen op That One Time. Wilpattu National Park in Sri Lanka is een prachtig National Park om wildlife te spotten. In dit blog deel ik alle benodigde informatie voor een jeepsafari in Wilpattu National park.

Wilpattu National Park: alles wat je wilt weten over een jeepsafari

Vogels in Wilpattu National Park, Sri Lanka - okt 2023

Instatistics februari

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen en daarnaast deel ik in mijn stories dagelijkse updates. Hier zijn mijn populairste foto’s van de maand februari. 

#3 Ik deelde foto’s van mijn tuk tuk avontuur in het zuiden van Sri Lanka, wat een onvergetelijke tijd was!

#2 Deze fotoreeks over mijn tijd in Hiriketiya in Sri Lanka werd in februari ook goed ontvangen. Ik ben wel weer toe aan wat zon, zee en strand.

#1 Nog meer Hiriketiya content. Deze foto waarin ik maximaal chill op het strand in Hiriketiya kreeg in de maand februari de meeste likes.

Vooruitblik maart

De maand maart staat vooral in het teken van gezellige afspraken. Zo staat er een pubquiz gepland, een aantal verjaardagen en borrel-avondjes. Ook staat er een etentje gepland en moet ik een weekendje oppassen.

Daarnaast zal de maand vooral uit lesgeven bestaan. De afgelopen weken stonden in het teken van rapporten schrijven en oudergesprekken voeren. De komende weken zullen vooral in het teken staan van toetsen analyseren en gegevens verwerken.

Ook moet ik deze maand terug naar het ziekenhuis voor nieuwe onderzoeken voor mijn heup. Er staat een nieuwe MRI scan gepland.

Hoe was jouw maand februari?

Nieuwsgierig naar meer?

⇒ TRVL summary – januari 2024

⇒ TRVL summary – december 2023

⇒ TRVL summary – november 2023

⇒ TRVL summary – oktober 2023

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

6 Responses

  1. Klinkt als enkele leuke dagen in Oostende! Ik ga er deze week ook enkele dagen naartoe en wil me onderdompelen in het leven van James Ensor!

  2. Klinkt alsof je een leuk weekend in Oostende hebt gehad! Voor mijn gevoel zat je vorige week nog in China etc. Maar inmiddels zitten er alweer oudergesprekken en een nieuw tripje op haha, gaat snel allemaal!

  3. Voor mijn gevoel ben je nog maar nét terug van je reis en nu al volop in de rapporten en oudergesprekken EN naar België.. wow! Klinkt druk. Maar leuk ook om weer even op pad te zijn bij de zuiderburen.

  4. Wat een leuke dingen heb je gedaan, borrelen vind ik ook altijd gezellig, maar ook uitwaaien op Scheveningen is een van mijn favoriete uitjes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars