Neo - januari 2021

TRVL summary – januari 2021

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand januari was een maand vol hoogtepunten. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand januari eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ spendeerde de jaarwisseling in quarantaine.

⇒ kon gelijk op 1 januari naar de teststraat voor een coronatest.

⇒ werd gelukkig weer negatief getest.

⇒ genoot ook deze maand van veel gezelschapsspelletjes. 

⇒ ging borrelen en thuis uit eten met collega’s. 

⇒ begon na de kerstvakantie wederom vol goede moed met online lesgeven.

⇒ schreef mij deze maand in bij de Kamer van Koophandel en startte dus officieel met ondernemen!

⇒ deed dit samen met mijn beste vriendinnetje; zij schreef zich ook in bij de KvK. 

⇒ vierde dit vervolgens met lekker eten en borrels (en spelletjes natuurlijk). 

⇒ ging op bezoek bij vrienden en genoot van een lekker bestelde lunch. 

⇒ deed nog meer gezelschapsspelletjes en borrels met collega’s. 

⇒ had een ziekenhuisafspraak voor mijn heup.

⇒ kreeg thuis af en toe ook nog iemand op bezoek voor een spelletje of borrel. 

⇒ startte met mijn nieuwe online studie!

⇒ vierde mijn verjaardag sober danzij Corona. 

⇒ was trots op Neo want onze grote pup plast sinds kort met zijn pootje in de lucht! 🙂

⇒ werd flink verwend door de kinderen uit mijn klas met leuke cadeautjes.

⇒ genoot al een kleine twee weken van mijn andere verjaardagscadeau (de e-reader) want ik kon niet wachten om de boeken van Bridgerton te lezen.

⇒ kreeg wel twee keer bezoek van vriendinnen, die ook bleven slapen want: avondklok. 


De drie meest gelezen blogposts van januari

#3 That One Time #8 | die ene keer dat ik weer aan de studie ging

Vorige week deelde ik heel tof nieuws: ik ga weer aan de studie! Ik zat er al een tijdje over na te denken om dit te doen, en eindelijk besloot ik om de sprong te wagen. Wat ik precies ga doen en waarom lees je hier.

That One Time #8 | die ene keer dat ik weer aan de studie ging


#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Oh, ik hoop echt dat wij over een paar maandjes weer mogen genieten van al het moois in Europa. Het liefste vloog ik morgen naar de andere kant van de wereld, maar met Europa ben ik ook al heel blij. Europa heeft zó veel moois te bieden!

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Carvoeiro, Algarve, Portugal 2017 - 12

#3 That One Time #7 | die ene keer dat ik begon met ondernemen!

Zoals jullie hebben kunnen lezen, ben ik in januari bij de Kamer van Koophandel geweest om dit reisblog te registreren als officieel bedrijf. Daarmee zijn de eerste stappen in het ondernemerschap gezet en ik kan niet wachten om te kijken wat 2021 ons brengt.  

That One Time #7 | die ene keer dat ik begon met ondernemen!

Ootmarsum - december 2020

Instatistics januari

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand januari.

#3 Een maand roadtrippen door Amerika was echt een droom. Het was zo mooi en we vielen van het éne hoogtepunt in het andere. Deze foto maakten we in Yosemite National Park.

#2 Oh wat was dit mooi! Afgelopen zomer ging ik samen met een vriendin roadtrippen door Normandië. Één van de hoogtepunten van deze reis was toch wel dit mooie plekje; de kliffen van Étretat.

#1 31 januari was ik jarig en dat wilde ik graag met iedereen vieren middels deze gave winactie. Je kunt nog steeds meedoen en twee Lonely Planet reisgidsen naar keuze winnen! Meedoen kan tot 7 februari.


Vooruitblik februari

Ik heb verrassend weinig plannen voor de maand februari. Zoals het er nu uitziet kunnen we in februari weer naar school. Ik kan niet wachten om gewoon weer lekker live les te mogen geven. Daarnaast staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Ik moet wel weer even bijkomen van al dat online lesgeven.

Mijn studie gaat overigens gewoon door. Wellicht dat ik hier in de vakantie ook wat extra tijd aan ga besteden. Ik heb op het moment van schrijven de eerste twee lessen ingeleverd en de eerste opdrachten zijn al beoordeeld. 🙂


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – december 2020

⇒ TRVL summary – november 2020

⇒ TRVL summary – oktober 2020

⇒ TRVL summary – september 2020

⇒ TRVL summary – augustus 2020

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

10 Responses

  1. Wat veel mijlpalen zeg! En een nieuwe studie en een KVK inschrijving. Klinkt super! en wat een schatje is jullie hond toch

  2. Inmiddels alweer een maand verder.. wat gaat de tijd toch snel. Jemig, ik had niet meegekregen dat je oud en nieuw in quarantaine was. Hier een positieve test een week voor de kerstvakantie. Geen klachten, dus in de vakantie gewoon lekker op pad kunnen gaan. Hoe was je februari?

  3. Helema geen saaie maand! Wat jij met Oud en Nieuw had, had ik net voor kerst. Gelukkig kreeg ik op 24-12 de uitslag, zag heel mijn kerstdiner al in duigen vallen haha

  4. Toch nog een goed gevulde januari geweest! Hier bestond het vooral uit werken, eten, slapen en wandelen. Prachtige top 3 van je Instagram foto’s, krijg nu wel ontzettend veel zin om op vakantie te gaan trouwens!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars