TRVL summary – januari 2022

by thatonetime
22 comments
Neo - januari 2022

Het jaar 2022 is aangebroken. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de eerste maand van 2022: januari. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn januari

Wat deed ik in de maand januari? 

Ik:

⇒ begon deze maand met nog een weekje kerstvakantie.  

⇒ ging aquarellen met mijn nichtje.

⇒ ging eten en speelde spelletjes met collega’s.

⇒ stelde nieuwe voornemens en persoonlijke doelen op voor het nieuwe jaar.

⇒ vierde een verjaardag

⇒ kreeg helaas steeds meer last van mijn heup.  

⇒ haalde overheerlijke brownies van The Brownie Box bij Toogoodtogo.

⇒ werd ziek en dacht dat ik corona had, dit was het gelukkig niet.

⇒ vierde de thuiskomst van mijn broer, die een uitzending van zes maanden erop had zitten.  

⇒ speelde nog vaker spelletjes, zowel bordspellen als op de pc.

⇒ ontdekte dat mijn bed doorweekt was. Er zat een lekkage in het dak.

⇒ maakte een nieuwe digitale tekening. Dit keer van een vogel waar ik ruim twaalf uur over deed.

⇒ had ook te maken met een wasmachine die er opeens mee ophield.

⇒ ging opnieuw naar het ziekenhuis en kreeg een nieuwe injectie in mijn heup tegen een slijmbeursontsteking.

⇒ begon weer met medicatie in de hoop op pijnvermindering.

⇒ volgde een online cursus reisfotografie van Corners of the World.  

⇒ begon weer voorzichtig met werken op school.

⇒ sloot de maand af in thuisquarantaine.

⇒ bracht hierdoor mijn verjaardag alleen door.


De drie meest gelezen blogposts van januari

De afgelopen maand schreef ik natuurlijk het maandoverzicht van de maand december. Daarnaast deelde ik het budget van onze rondreis door Roemenië en zette ik al mijn goede voornemens en doelen voor het nieuwe jaar op papier. Als laatste schreef ik over de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Ik zette alle tips en bezienswaardigheden voor een bezoek aan deze stad op papier.  

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand januari. 

#3 Bewust en duurzaam: plasticvrij reizen met deze tien tips

Ook deze maand werd de blogpost over plasticvrij reizen goed gelezen en dat doet mij goed. In dit blog beschrijf ik een aantal gemakkelijke tips om het gebruik van plastic te verminderen.

Bewust en duurzaam: plasticvrij reizen met deze tien tips


#2 Kosten tiendaagse roadtrip Normandië, Frankrijk

Heb jij voor komende zomer nog geen concrete bestemming op het oog? Denk dan eens aan een trip door Normandië. Normandië heeft veel leuke plekjes en interessante bezienswaardigheden om te ontdekken. Tijdens onze rondreis hield ik de kosten bij. Je vindt een overzicht van ons budget in dit blog.

Money: kosten tiendaagse roadtrip Normandië, Frankrijk


#1 8x te doen in Cochem

Cochem is een leuk en sfeervol plaatsje in Duitsland, gelegen naast de rivier de Moezel. Het is een ideale bestemming voor een weekendje weg, want er is veel te ontdekken Cochem en omgeving. In dit blog deel ik een aantal tips om te doen in het Duitse dorpje Cochem.

8x te doen in Cochem, Duitsland


Instatistics januari 

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen. Hieronder deel ik de populairste foto’s van de maand januari. 

#3 Als je gaat rondreizen in Australië, krijg je te maken met allerlei dieren die je hier in Nederland niet tegen zult komen als je op straat loopt. Tijdens onze trip door the Kimberley in het noorden van Australië, kom je regelmatig krokodillen tegen.

#2 Oh, ik houd van alle Roemenië foto’s, omdat de foto’s zo kleurrijk zijn. Ik wist van tevoren niet dat de dorpjes en steden in Roemenië zo veel kleur hadden, dus het land heeft me echt positief verrast.

#1 Deze foto van mezelf werd gemaakt tijdens mijn rondreis door Thailand. Het was de eerste jungletrekking waar ik te maken kreeg met de ‘leechsocks’, de sokken die je tegen bloedzuigers moet beschermen.


Vooruitblik februari  

De maand februari start ik nog in thuisquarantaine, waar hopelijk na een paar dagen een einde aan komt. Ik heb deze maand een spelletjesavond met collega’s gepland, onder het genot van een lekkere maaltijd natuurlijk. Daarnaast ga ik voor de eerste keer na de lockdown weer uit eten en heb ik nog een aantal avondjes met vriendinnen gepland. Op de laatste dag van februari ga ik met de trein naar Parijs. Hier ga ik samen met een vriendin een midweekje genieten. Wij waren hier al eens zestien jaren geleden met school, dus het wordt nu tijd om eens terug te keren. Ik ben benieuwd hoe het gaat, aangezien ik nog niet grote afstanden kan lopen. We denken eraan om elektrische steps of iets dergelijks te huren. Leuke tips voor Parijs zijn altijd welkom!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – december 2021

⇒ TRVL summary – november 2021

⇒ TRVL summary – oktober 2021

⇒ TRVL summary – september 2021

⇒ TRVL summary – juli en augustus 2021

⇒ TRVL summary – juni 2021

⇒ TRVL summary – mei 2021

⇒ TRVL summary – april 2021

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

22 comments

Kelly 18 februari 2022 - 18:47

Wat leuk dat je naar Parijs gaat…altijd een fijne stad. Hoop dat het snel beter gaat met je heup. Balen van de quarantaine…hier ook een week quarantaine gehad helaas.

Reply
thatonetime 24 februari 2022 - 20:55

Ah wat balen van de quarantaine, hopelijk gaat het nu beter!

Reply
Marcella 13 februari 2022 - 15:00

Hopelijk heb je snel minder last joh, sterkte! En alvast erg veel plezier in Parijs!
Marcella onlangs geplaatst…Op zoek naar mooie vakantieparken in NederlandMy Profile

Reply
thatonetime 15 februari 2022 - 12:01

Dat hoop ik ook, dankjewel! Nu maar hopen dat ik Parijs overleef haha.

Reply
Melanie Hoogvliet 13 februari 2022 - 10:00

Wat een mooie blog is dit geworden. Wel vervelend dat je weer meer last van je heup hebt gekregen.

Reply
thatonetime 15 februari 2022 - 12:01

Dankjewel!

Reply
Aniek 11 februari 2022 - 19:00

Leuk! Die cursus reisfotografie wil ik ook nog wel een keer doen. En wat leuk dat je naar Parijs gaat!
Aniek onlangs geplaatst…Leestip! Natuurzin door Marieke SchatteleijnMy Profile

Reply
thatonetime 15 februari 2022 - 12:02

Dankjewel, ik ben ruim 15 jaren geleden eens geweest, dus hoog tijd voor een nieuw bezoek.

Reply
Lindaschrijfthetop 11 februari 2022 - 14:39

Ik geloof zeker dat mensen steeds bewuster gaan reizen, al hoewel het vliegen trendy blijft. Maar dat de blog over geen plastic op reis goed gelezen worden begrijp ik wel.

Reply
thatonetime 15 februari 2022 - 12:03

Dat denk ik ook.

Reply
Marko 9 februari 2022 - 21:04

Nog gefeliciteerd! Jammer dat je je verjaardag alleen hebt moeten vieren door de thuisquarantaine. Sterkte met je heup. Hopelijk gaat dat snel weer beter.

Reply
thatonetime 15 februari 2022 - 12:04

Ah lief, dankjewel!

Reply
Linda 5 februari 2022 - 13:31

Wat een maand! wat jammer van de quarantaine en van je heup zeg. Hopelijk gaat dat snel beter. En met de trein naar Parijs is een mooi vooruitzicht!
Linda onlangs geplaatst…Wat te doen in Annecy? Tips + bezienswaardigheden!My Profile

Reply
thatonetime 5 februari 2022 - 17:51

Dat is zeker een lekker vooruitzicht. En dan maar hopen dat ik een beetje kan lopen.

Reply
Yvonne 5 februari 2022 - 12:43

Ik verbaas me altijd over hoeveel er in een maand kan gebeuren als ik jouw overzichten lees. 🙂 Wat onwijs balen dat het op gezondheidsgebied niet zo lekker gaat. Hopelijk helpt de injectie en is het met je heup snel weer wat beter,
Yvonne onlangs geplaatst…Krapina met kinderen – Zagorje regio Kroatië ideale gezinsvakantieMy Profile

Reply
thatonetime 5 februari 2022 - 17:50

Haha, en dan vind ik dat ik nog wel een rustige maand heb gehad. Helaas waren er dit weekend wat mindere dingen, maar bedankt voor je woorden. Ik hoop ook dat het snel beter gaat.

Reply
Maria Kleene 2 februari 2022 - 19:10

Januari was voor jou niet de beste maand.Hopelijk wordt Februari beter. Wel leuke vooruitzichten.Weer veel op het programma.

Reply
thatonetime 2 februari 2022 - 21:18

Dat hoop ik ook!

Reply
Michal 2 februari 2022 - 10:56

Het zat je niet mee in januari lees ik. Meerdere keren ziek is niet fijn. En balen dat het weer minder gaat met je heup. Lekkage erbij… pfff. Hopelijk wordt februari een betere maand nadat je quarantaine afgelopen is… Het wordt in ieder geval weer lichter buiten.
Michal onlangs geplaatst…Relaxed overnachten op de (stads)camping van Straatsburg (Huttopia)My Profile

Reply
thatonetime 2 februari 2022 - 21:18

Het heeft inderdaad niet allemaal meegezeten. Deze maanden zitten er helaas ook bij.. op naar februari dus. 😉

Reply
Raïssa Bruijn 2 februari 2022 - 10:39

Wat vervelend dat je weer steeds meer last kreeg van je heup. Ik hoop dat de prik helpt en dat hij zijn werk doet. Leuk vooruitzicht Parijs. Ik ben benieuwd naar je avonturen!
Raïssa Bruijn onlangs geplaatst…Craft Beer Tour: een bier fietstour door RotterdamMy Profile

Reply
thatonetime 2 februari 2022 - 21:17

Ah lief, dankjewel. Ik hoop het ook. En die verhalen van Parijs komen er natuurlijk. 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More