TRVL summary – juli 2018

by thatonetime
16 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Omdat ik op reis was, is het mij niet gelukt om de terugblik van vorige maand te posten. Hierbij alsnog de TRVL summary van de maand juli.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– had het druk met de afronding van het schooljaar.

– had ook de laatste oudergesprekken van het schooljaar.

– ging een weekendje weg naar het hoge noorden.

– ging varen op het Lauwersmeer.

– wandelde in Moddergat.

– ging uit eten.

– zat in de stress omdat mijn vlucht naar Sri Lanka geannuleerd werd.

– kocht nieuwe (veel duurdere) vliegtickets zodat we alsnog op reis konden gaan.

– ging tussendoor ook nog verhuizen.

– nam afscheid van mijn leerlingen.

– vertrok naar Sri Lanka om een maand rond te reizen.

– ging fietsen in Negombo.

– bezocht tempels in de heilige stad Anuradhapura.

– bezocht hier ook de pizza hut, net als heel veel andere toeristen.

– lag voor het eerst op een Sri Lankaans strand.

– stond verbaasd van het aantal buffels en koeien wat hier op de weg liep.

– at voor het eerst het lokale gerecht kotthu. Genieten.

– bezocht een oud Nederlands fort in Trincomalee.

– beklom een rots in Sigiriya

– at de beste Sri Lankaanse rice & curry.

– had meerdere keren kakkerlakken op de kamer. Brrr

– genoot nog minder van de maden op onze kamer.

– ging op jeepsafari en spotte gigantisch veel olifanten.

– spotte tijdens deze jeepsafari ook de eerste krokodil.

– bezocht de beroemde grottempels in Dambulla.

Trincomalee, Sri Lanka
Sri Lanka in juli
Sri Lanka in juli
Sri Lanka in juli

De drie meest gelezen blogposts van juli

#3 8x to do in Leuven, België

Een paar maanden geleden maakte ik een citytrip naar de Belgische stad Leuven. Ondanks dat ik heel wat jaren geleden een kleine roadtrip maakte door België, had ik Leuven nog nooit bezocht. Mijn tips voor een bezoek aan deze toffe stad lees je hier.

8x to do in Leuven, België


#2 Traveldiary citytrip Leuven, België

Nog iets beter deed deze blogpost over Leuven het. Je kunt hier mijn reisdagboek lezen zodat je op de hoogte bent van alles wat wij tijdens deze citytrip hebben ondernomen. Zo’n toffe stad die je in een weekendje prima kunt ontdekken.

Traveldiary citytrip Leuven, België


#1 That One Time #4| SHIT! mijn vlucht is geannuleerd

Tijdens alle reizen die ik in mijn hele leven heb mogen maken, is dit me nog nooit overkomen. Vlak voor vertrek werd onze vlucht geannuleerd. Zomaar… uit het niets. Hoe dit precies gebeurde en hoe wij dit opgelost hebben, lees je hier.

That One Time #4 | SHIT! mijn vlucht is geannuleerd


INSTATISTICS juli

Mijn meest populaire fotootjes van deze maand.

#3 Ik blijf dit zo’n toffe foto vinden. Dit geeft het straatbeeld in Sri Lanka zo goed weer.