TRVL summary – juli 2019

by thatonetime
24 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand juli heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging twee keer op kraambezoek bij vriendinnen.

⇒ vierde de verjaardag van mijn vriend met een etentje en borrels.

⇒ ging ook uit eten met een vriendin.

⇒ voerde oudergesprekken.

⇒ ging op stap met collega’s.

⇒ had weer een aantal verjaardagen.

⇒ nam afscheid van mijn leerlingen en mijn collega’s.

⇒ werd dik verwend door ze met leuke cadeau’s en lieve woorden.

⇒ was de eerste dagen van de vakantie natuurlijk ziek.

⇒ verhuisde al mijn spullen van Meppel naar mijn nieuwe woonplaats Bemmel.

⇒ trof de laatste voorbereidingen voor mijn reis naar Jordanië.

⇒ ging eerst nog een paar dagen naar de Veluwe.

⇒ moest er eindelijk aan geloven. Ik haalde mijn bril op.

⇒ begon maar avontuur: ik ging naar Jordanië!

⇒ startte mijn reis goed in de hoofdstad Amman.

⇒ bezocht de indrukwekkende archeologische stad Jerash.

⇒ wandelde twee dagen door het wereldwonder Petra.

⇒ scheurde met een jeep door de woestijn van Wadi Rum en sliep hier in een tentje.

⇒ werd helaas ziek! Ik kreeg een vies goedje waardoor ik na twee slokken alles eruit spuugde.

⇒ snorkelde in de rode zee tussen de mooiste koraal en vissen in Aqaba.

⇒ ging de grens over van Aqaba naar Eilat in Israel.

⇒ nam de bus naar Jerusalem om deze stad te ontdekken.


De drie meest gelezen blogposts van juli

#3 11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

De vorige maand stond deze blogpost al in deze lijst, nu op plekje nummer drie. Tijdens onze rondreis door Maleisië besloten we om af te reizen naar Maleisisch Borneo, dit was toch wel een soort van droom die uitkwam. Wij deden er de tofste dingen en na een kleine week was het alweer tijd om terug te vliegen naar Kuala Lumpur. Onze eerste ontmoeting met Borneo smaakte zeker naar meer!

11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo


#2 Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Nu op plekje nummer twee! Één van de mooiste plekken die ik bezocht in Maleisië vond ik het eiland Tioman. Tioman Island is niet alleen boven water een paradijs, het heeft ook nog eens één van de mooiste plekken onder water die ik heb gezien. Het is echt een heerlijke plek om te vertoeven, oh.. op de ratten na, natuurlijk.

Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Tioman Island, Maleisië

#1 Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka

De afgelopen maand schreef ik over het relaxte stranddorpje Sri Lanka, waar surfen, yoga en chillen op het strand de dagelijkse kost zijn.

Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka

Meestgelezen blogposts van juli: Arugam Bay, Sri Lanka

Instatistics juli

Mijn meest populaire fotootjes van de maand juli zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Ik schreef over het relaxte Arugam Bay in Sri Lanka en daar hoorde natuurlijk een mooi plaatje bij.