TRVL summary – juli 2019

by thatonetime
24 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand juli heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging twee keer op kraambezoek bij vriendinnen.

⇒ vierde de verjaardag van mijn vriend met een etentje en borrels.

⇒ ging ook uit eten met een vriendin.

⇒ voerde oudergesprekken.

⇒ ging op stap met collega’s.

⇒ had weer een aantal verjaardagen.

⇒ nam afscheid van mijn leerlingen en mijn collega’s.

⇒ werd dik verwend door ze met leuke cadeau’s en lieve woorden.

⇒ was de eerste dagen van de vakantie natuurlijk ziek.

⇒ verhuisde al mijn spullen van Meppel naar mijn nieuwe woonplaats Bemmel.

⇒ trof de laatste voorbereidingen voor mijn reis naar Jordanië.

⇒ ging eerst nog een paar dagen naar de Veluwe.

⇒ moest er eindelijk aan geloven. Ik haalde mijn bril op.

⇒ begon maar avontuur: ik ging naar Jordanië!

⇒ startte mijn reis goed in de hoofdstad Amman.

⇒ bezocht de indrukwekkende archeologische stad Jerash.

⇒ wandelde twee dagen door het wereldwonder Petra.

⇒ scheurde met een jeep door de woestijn van Wadi Rum en sliep hier in een tentje.

⇒ werd helaas ziek! Ik kreeg een vies goedje waardoor ik na twee slokken alles eruit spuugde.

⇒ snorkelde in de rode zee tussen de mooiste koraal en vissen in Aqaba.

⇒ ging de grens over van Aqaba naar Eilat in Israel.

⇒ nam de bus naar Jerusalem om deze stad te ontdekken.


De drie meest gelezen blogposts van juli

#3 11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

De vorige maand stond deze blogpost al in deze lijst, nu op plekje nummer drie. Tijdens onze rondreis door Maleisië besloten we om af te reizen naar Maleisisch Borneo, dit was toch wel een soort van droom die uitkwam. Wij deden er de tofste dingen en na een kleine week was het alweer tijd om terug te vliegen naar Kuala Lumpur. Onze eerste ontmoeting met Borneo smaakte zeker naar meer!

11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo


#2 Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Nu op plekje nummer twee! Één van de mooiste plekken die ik bezocht in Maleisië vond ik het eiland Tioman. Tioman Island is niet alleen boven water een paradijs, het heeft ook nog eens één van de mooiste plekken onder water die ik heb gezien. Het is echt een heerlijke plek om te vertoeven, oh.. op de ratten na, natuurlijk.

Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Tioman Island, Maleisië

#1 Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka

De afgelopen maand schreef ik over het relaxte stranddorpje Sri Lanka, waar surfen, yoga en chillen op het strand de dagelijkse kost zijn.

Arugam Bay: optimaal chillen in Sri Lanka

Meestgelezen blogposts van juli: Arugam Bay, Sri Lanka

Instatistics juli

Mijn meest populaire fotootjes van de maand juli zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Ik schreef over het relaxte Arugam Bay in Sri Lanka en daar hoorde natuurlijk een mooi plaatje bij.


#2 Één van de eerste plaatjes die ik van Jordanië postte was van het bijzondere Petra. Houd mn Insta in de gaten, want er komen nog veel meer fotootjes!


#1 Het populairste plaatje deze maand was deze foto van het mooie Koh Phi Phi in Thailand. Een waar paradijs met witte stranden en helderblauw water.


Vooruitblik augustus

Ik begin de maand nog steeds in Jordanië. 7 augustus ga ik weer naar Nederland en zit mijn reis erop! Dan is het nog tijd om eventjes te genieten van de vakantie, maar ook om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe schooljaar. 19 augustus starten de scholen weer. Omdat ik ben verhuisd van regio noord naar regio zuid, start ik dit schooljaar extra vroeg. Ik ben erg benieuwd naar mijn nieuwe groep en collega’s. Daarnaast heb ik deze maand nog een verjaardag en een bruiloft, genoeg gezelligheid dus.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

⇒ TRVL summary – mei 2019

⇒ TRVL summary – juni 2019

♥ Janet

24 comments
0

You may also like

24 comments

Nicole Orriëns augustus 28, 2019 - 11:02 am

Ik klikte op deze post vanwege de prachtige foto bovenaan. Wat is het daar prachtig groen!

Reply
thatonetime augustus 29, 2019 - 6:32 pm

Dankjewel!

Reply
Jenny augustus 21, 2019 - 2:01 am

Aan de foto’s te zien heb je een leuke tijd gehad in Jordanië. Het is dan ook een top bestemming!

Reply
thatonetime augustus 22, 2019 - 3:57 pm

Dat heb ik zeker weten!

Reply
Marcella Molenaar augustus 16, 2019 - 7:38 pm

Ik ben steeds meer nieuwsgierig naar Jordanië. Kom maar op met alle verhalen en foto’s dus! Succes met wennen in je nieuwe huis & woonplaats!
Marcella Molenaar onlangs geplaatst…Krijtrotsen in Denemarken – Stevns KlintMy Profile

Reply
Mandy augustus 13, 2019 - 8:43 pm

Heel mooi overzichtje weer! Ik ben zo jaloers op je reis. Lijkt me prachtig om ook eens te gaan doen. Leuk overzicht weer! Hoop dat je nu ook een mooie maand tegemoet gaat <3

Reply
thatonetime augustus 13, 2019 - 8:52 pm

Dankjewel voor je lieve reactie!

Reply
Manon augustus 13, 2019 - 3:15 pm

Ik heb bijna al je stories met veel plezier bekeken! Ben benieuwd naar de blogs.

Reply
thatonetime augustus 13, 2019 - 8:23 pm

Dat is leuk om te horen! 🙂 Er komt binnenkort genoeg…

Reply
Nicole Orriëns augustus 13, 2019 - 9:12 am

Best een hele drukke periode zeg, zo voor je vakantie! Vooral die oudergesprekken lijken me pittig. Je hoort tenminste dat ouders tegenwoordig nogal eh… assertief zijn.

Reply
thatonetime augustus 13, 2019 - 8:19 pm

Haha dat klopt zeker. Dat is ook altijd een drukke en slopende periode, zo aan het einde van het jaar. De zomervakantie komt dan altijd als geroepen hoor. 😉

Reply
Lisanne augustus 9, 2019 - 7:57 am

Klinkt als een hele fijne maand! De foto’s in je blogpost zien er ook echt prachtig uit! Nog leuke plannen voor Augustus?

Reply
thatonetime augustus 9, 2019 - 1:27 pm

In augustus moet ik helaas weer aan het werk, zoals je ook kunt lezen in het maandoverzicht. 🙂

Reply
Henk augustus 8, 2019 - 6:24 pm

Nog een reden om je blog komende tijd extra in de gaten te houden, ben benieuwd naar hoe het in Jordanië is geweest!

Reply
thatonetime augustus 8, 2019 - 8:27 pm

Er is genoeg content in de maak! 😉

Reply
Kelly augustus 8, 2019 - 4:40 pm

Wat een fijne maand heb je achter de rug zeg. Jordanië is echt zo ontzettend mooi en gaaf dat je ook in Israël geweest bent. Ik ben trouwens ook ziek geweest in Jordanië. Iets opgelopen in Wadi Rum…ben nog nooit zo ziek geweest op reis.

Reply
thatonetime augustus 8, 2019 - 8:27 pm

He wat vervelend.. ik werd helaas ook ziek in Wadi Rum. Ik denk van het eten.. In welk tentenkamp verbleef jij?

Reply
Manon Ruitenberg augustus 8, 2019 - 3:27 pm

Ik ben benieuwd naar je reisverhalen over Jordanie! Alvast succes met je nieuwe baan…..

Reply
thatonetime augustus 8, 2019 - 8:26 pm

Dankjewel! En die verhalen komen eraan… wordt aan gewerkt! 🙂

Reply
Zarina augustus 8, 2019 - 3:19 pm

Wauw, wat heb je een gave maand achter de rug! Ben benieuwd naar je Jordanië-reis en zal je blog daarom in de gaten houden. Ben me momenteel aan het oriënteren op een mogelijke reis naar Maleisië en ik zie dus hier dat je hier ook al een aantal artikelen over hebt geschreven. Ik vermaak me de komende tijd dus wel op je blog 🙂 Je bent inmiddels weer terug in Nederland, geniet nog van de laatste weken vakantie!

Reply
thatonetime augustus 8, 2019 - 8:26 pm

Leuk om te horen! En komen zeker weten genoeg artikelen over Jordanië aan. Maleisië is overigens echt een geweldig land en gemakkelijk te bereizen. Zeker de moeite waard om heen te gaan. Als je de tijd hebt, bezoek dan zeker Maleisisch Borneo. 🙂

Reply
Beaityn0te augustus 10, 2019 - 7:22 am

Wauw wat is het mooi zeg, ben nieuwgierig naar meer

Reply
Alexandra augustus 8, 2019 - 3:08 pm

Je hebt een drukke maand gehad. Maar bent wel op een heel mooi plekje geweest, staat nog op mijn bucketlist. Welkom in het land van Maas en Waal, het is gezellig hier. (Ik kom uit Elst.) Succes met je nieuwe baan.

Reply
thatonetime augustus 8, 2019 - 8:24 pm

Ah dankjewel! Ik woon dan praktisch om de hoek… 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge