TRVL summary – juni 2018

by thatonetime
39 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand juni allemaal heb gedaan, lees je hieronder.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– bracht een bezoekje aan de mooie Posbank.

– genoot van de zon op het terras.

– ging uit eten met vriendlief.

– ging een weekendje naar Leiden met vriendinnen.

– ging vooral veel eten en drinken in Leiden.

– maakte een stadswandeling door het centrum van Leiden.

– ging een dagje naar Katwijk aan zee.

– genoot hier op het terras van een hapje en een drankje.

– was twee middagen druk met BHV cursussen.

– moest rapporten schrijven.

– ging een dag naar Walibi.

– had veel verjaardagen.

– had in één weekend wel vijf verjaardagen. Niet te doen..

– genoot van een mooie bruiloft van vrienden.

– ging lunchen met een vriendin in Biddinghuizen, met muziek van Defqon op de achtergrond.

– organiseerde een fancy fair op mijn werk.

– pakte de eerste verhuisdozen in.

– ging uit eten met vriendinnetjes.

Leiden in juni
Steak eten
Leiden in juni
Leiden in juni

De drie meest gelezen blogposts van juni

#3 Money: kosten weekend Cochem 

Sinds ik mijn verhalen op papier zet, probeer ik consequent mijn uitgaven bij te houden. Ikzelf vind het altijd handig om te zien hoeveel een bepaalde trip of bestemming heeft gekost. Zo hield ik tijdens mijn weekend naar Cochem ook mijn uitgaven bij. Wat we uitgaven lees je hier.

Money: kosten weekend Cochem 


#2 Photodiary: Nationaal park Veluwezoom

Één van mijn goede voornemens voor dit jaar was om meer van eigen land te bezoeken. Zo schreef ik al over Nationaal park Dwingelderveld en over Nationaal park het Drents-Friese Wold. Afgelopen maand bezocht ik het mooie Veluwezoom. Om een impressie te krijgen van deze mooie wandeling kun je hier klikken.

Photodiary: Nationaal park Veluwezoom 

Nationaal park Veluwezoom

#1 That One Time #3| die ene keer dat het vliegtuig bijna neerstortte 

Iets wat ik nooit wens voor een ander. Ik schreef over mijn horror-ervaring tijdens mijn terugreis van Australië naar huis.

That One Time #3| die ene keer dat het vliegtuig bijna neerstortte


INSTATISTICS juni

Mijn meest populaire fotootjes van de maand juni.

#3 Ik ging met vriendinnen een weekendje naar Leiden. Wat een leuke stad is dat!