Schiermonnikoog 2019 - 2

TRVL summary – juni 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand juni heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand met een etentje met vriendinnen.

⇒ ging naar een housewarming van een vriendin.

⇒ schreef rapporten en evalueerde plannen. De administratieve kant van het lesgeven..

⇒ ging uit eten met collega’s.

⇒ ging varen in Giethoorn.

⇒ kreeg helaas wel een regenbui over me heen. Toch niet echt fijn als je midden op het water met je boter dobbert.

⇒ wandelde in de hitte op de Posbank.

⇒ had een familiedag.

⇒ genoot ook een beetje van het mooie weer.

⇒ voerde oudergesprekken.

⇒ ging nog een keer uit eten.

⇒ vond een nieuwe baan!

⇒ maakte ook gelijk kennis met mijn nieuwe collega’s.

⇒ ging naar Schiermonnikoog waar ik genoot van het mooie eiland.

⇒ sloot het weekend af met vier verjaardagen in één weekend.


De drie meest gelezen blogposts van juni

#3 Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Één van de mooiste plekken die ik bezocht in Maleisië vond ik het eiland Tioman. Tioman Island is niet alleen boven water een paradijs, het heeft ook nog eens één van de mooiste plekken onder water die ik heb gezien. Het is echt een heerlijke plek om te vertoeven, oh.. op de ratten na, natuurlijk.

Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Tioman Island, Maleisië 2016 - 7

#2 11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

Tijdens onze rondreis door Maleisië besloten we om af te reizen naar Maleisisch Borneo, dit was toch wel een soort van droom die uitkwam. Wij deden er de tofste dingen en na een kleine week was het alweer tijd om terug te vliegen naar Kuala Lumpur. Onze eerste ontmoeting met Borneo smaakte zeker naar meer!

11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

Sandakan, Maleisië 2016 - 15

#1 Rotterdam: 11x doen tijdens je weekendje weg

Hoe leuk kan ons eigen kikkerlandje zijn! Deze maand vertrokken we voor een weekendje naar Rotterdam, een stad waar ik nog nooit was geweest. Ik vond het een heerlijk weekend; er heerste zo’n fijne sfeer in de stad. Tips voor je bezoek aan Rotterdam, zette ik voor je op een rij.

Rotterdam: 11x doen tijdens je weekendje weg

Rotterdam 2019 - 2

Instatistics juni

Mijn populairste foto’s van de maand juni zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 De markthal in Rotterdam is een plaatje! Het is niet alleen leuk om er rond te lopen en te genieten van al het lekkers, het is ook nog eens een waar kunstwerk. Kijk dan naar dit plafond!

https://www.instagram.com/p/ByVhdh4Cmyl/

#2 Nederlandser dan dit wordt het bijna niet hoor! Ik bezocht het leuke Kinderdijk en wandelde tussen de molens.


#1 Het populairste plaatje deze maand was deze foto van één van de tofste plekjes in Maleisië: Tioman Island. Ik krijg spontaan weer zin om op vakantie te gaan!


Vooruitblik juli

Jaa! Juli vind ik altijd één van de leukste maanden die er is. Het is eindelijk lekker weer, de laatste schoolweken zijn in aantocht wat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat, heerlijk! Ik moet nog twee weken werken. Daarna is het tijd om mijn spullen te verhuizen naar Bemmel, mijn nieuwe woonplaats. 23 juli vertrek ik in mijn eentje naar Jordanië, waar ik twee weken lang op zoek ga naar de mooiste plekjes! Ik ben erg benieuwd.. ik kan niet wachten!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

⇒ TRVL summary – mei 2019

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

42 Responses

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En nog even en dan begint je grote avontuur naar Jordanië, ik ben heel benieuwd naar je verhalen en foto’s, dus ik zie ze graag voorbij komen op Instagram! Alvast heel veel plezier!

  1. Dankjewel, ik ben ook erg benieuwd naar beiden. Zowel naar mijn nieuwe baan als naar Jordanië. Wordt vast leuk! 🙂

 2. Ik wist helemaal niet dat jij ook in het onderwijs werkt, leuk! Leuke baan, maar altijd behoorlijk hectisch aan het einde van het jaar haha. Juli is ook mijn favoriete maand, zo gaaf dat je naar Jordanië gaat! Ben heel benieuwd naar je foto’s en verhalen daarover.

  1. Ik werk al zeven jaar in het onderwijs haha! 😉 Ik ben ook erg benieuwd naar Jordanië. Hebben jullie al plannen om terug te komen naar NL of nog niet?

 3. Leuk om je plaatjes en blogs van Maleisië te zien en te lezen. Ik ga volgende maand weer die kant op. Ik kijk er echt naar uit!

  Smakelijke foto’s trouwens. Ik krijg er bijna honger van.

  1. Ja zo’n heerlijk vooruitzicht. Ik wil ook graag weer eens naar Maleisië. Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto’s!

 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Fijn dat je zo snel een andere school gevonden hebt! Wat een fijne maand heb je achter de rug. Mooie foto van de Markthal trouwens. Daar wil ik ook nog steeds naar toe.

  1. Dankjewel! 🙂 Ik ben er ook zeer blij mee. De Markthal is zeker een bezoekje waard trouwens, dan moet je sowieso op een lege maag gaan haha!

 5. Varen in Giethoorn lijkt me super toeristisch, maar toch iets wat ik stiekem wel wil doen. En Schiermonnikoog, daar wil ik ook wel weer eens een keertje uitwaaien 🙂

  1. In de zomer en als het ook maar boven de 20 graden is, hoef je eigenlijk al niet meer naar Giethoorn te gaan hoor. Het is er niet te doen met het aantal toeristen dan, zo druk!

 6. Ik vind juli ook altijd een leuke maand, want dan ben ik jarig haha. Maar 4 verjaardag in één weekend. Heftig.

  1. Oh leuk dat je dan jarig bent, wat een heerlijk vooruitzicht! Vier verjaardagen in één weekend is wel redelijk heftig hoor. 😉

 7. Mijn aandacht werd meteen getrokken naar Tioman eiland in Maleisië. Wat een droombestemming zeg! Leuk overzichtje van wat online is gekomen. Ik let er eigenlijk nooit zoveel op welke blog het meeste wordt gelezen, maar dat zou ik wel eens moeten doen. Vooral voor mezelf ook handig 🙂

 8. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. En wat heb je veel verjaardagen in een weekend gehad! Die foto op Insta is inderdaad heel mooi. En met Schier hebben wij zelf een speciale band. Waar heb je gegeten daar?

  1. Dankjewel! Oeh, ik zou niet weten waar ik heb gegeten.. we hebben geluncht bij de Merlijn geloof ik, verder heb ik echt geen idee!

  1. Dankjewel! Ik ben leerkracht, dus ga op een nieuwe school werken. 🙂 Ik ben benieuwd!

 9. Ik heb ook zo’n zin in Juli, altijd een lekker maandje vind ik. Ik wil nog heel graag naar Giethoor , het lijkt me prachtig daar maar het komt er steeds niet van

  1. Als je er nog nooit bent geweest, moet je zeker eens heengaan! 🙂 Ga dan wel in het laagseizoen haha, het stikt er tegenwoordig van de toeristen.

 10. Leuk, dit maandoverzicht. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  Tof dat je naar Jordanië gaat, ben heel benieuwd hoe je het gaat ervaren en of het echt zo fantastisch is. Fijne maand!

  1. Dankjewel! Ik ben ook erg benieuwd naar Jordanië, het lijkt me een prachtig land!

   1. Tioman Island trekt zeker je aandacht.. het is zo mooi daar! Als je de kans krijgt, moet je het zeker gaan bezichtigen.. prachtige plek! 🙂

  1. Ik woon een kwartiertje van Giethoorn vandaan dus het is voor ons ideaal om even heen te gaan. Het is wel balen van de drukte altijd.

   1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Altijd weer fijn een frisse, nieuwe start. Ook lekker al dat uit eten, geniet van het leven 🙂

    1. Dankjewel! Ik ben erg benieuwd.. ik heb er zin in. En genieten van het leven is altijd een goed idee toch! 🙂

 11. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat een prachtige foto van de markthal in Rotterdam, ik ben hier nog altijd niet geweest, maar wil zo er graag eens heen.

 12. Allemaal leuke dingen gedaan zo te lezen. Tof! En wat wordt juli een spannende maand. Leuk dat je verhuist en ik ben heel benieuwd hoe je Jordanië in je uppie gaat ervaren!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.