TRVL summary – juni 2019

by thatonetime
42 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand juni heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand met een etentje met vriendinnen.

⇒ ging naar een housewarming van een vriendin.

⇒ schreef rapporten en evalueerde plannen. De administratieve kant van het lesgeven..

⇒ ging uit eten met collega’s.

⇒ ging varen in Giethoorn.

⇒ kreeg helaas wel een regenbui over me heen. Toch niet echt fijn als je midden op het water met je boter dobbert.

⇒ wandelde in de hitte op de Posbank.

⇒ had een familiedag.

⇒ genoot ook een beetje van het mooie weer.

⇒ voerde oudergesprekken.

⇒ ging nog een keer uit eten.

⇒ vond een nieuwe baan!

⇒ maakte ook gelijk kennis met mijn nieuwe collega’s.

⇒ ging naar Schiermonnikoog waar ik genoot van het mooie eiland.

⇒ sloot het weekend af met vier verjaardagen in één weekend.

Uit eten met vriendinnen in juni
In juni ging ik naar de Posbank.
In juni ging ik uit eten met collega's
In juni ging ik naar Schiermonnikoog


De drie meest gelezen blogposts van juni

#3 Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Één van de mooiste plekken die ik bezocht in Maleisië vond ik het eiland Tioman. Tioman Island is niet alleen boven water een paradijs, het heeft ook nog eens één van de mooiste plekken onder water die ik heb gezien. Het is echt een heerlijke plek om te vertoeven, oh.. op de ratten na, natuurlijk.

Tioman Island: 13x doen op dit paradijselijke eiland

Tioman Island, Maleisië

#2 11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo

Tijdens onze rondreis door Maleisië besloten we om af te reizen naar Maleisisch Borneo, dit was toch wel een soort van droom die uitkwam. Wij deden er de tofste dingen en na een kleine week was het alweer tijd om terug te vliegen naar Kuala Lumpur. Onze eerste ontmoeting met Borneo smaakte zeker naar meer!

11x te doen in Sandakan, Maleisisch Borneo


#1 Rotterdam: 11x doen tijdens je weekendje weg

Hoe leuk kan ons eigen kikkerlandje zijn! Deze maand vertrokken we voor een weekendje naar Rotterdam, een stad waar ik nog nooit was geweest. Ik vond het een heerlijk weekend; er heerste zo’n fijne sfeer in de stad. Tips voor je bezoek aan Rotterdam, zette ik voor je op een rij.

Rotterdam: 11x doen tijdens je weekendje weg

Rotterdam, Nederland

Instatistics juni

Mijn meest populaire fotootjes van de maand juni zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 De markthal in Rotterdam is een plaatje! Het is niet alleen leuk om er rond te lopen en te genieten van al het lekkers, het is ook nog eens een waar kunstwerk. Kijk dan naar dit plafond!


#2 Nederlandser dan dit wordt het bijna niet hoor! Ik bezocht het leuke Kinderdijk en wandelde tussen de molens.


#1 Het populairste plaatje deze maand was deze foto van één van de tofste plekjes in Maleisië: Tioman Island. Ik krijg spontaan weer zin om op vakantie te gaan!


Vooruitblik juli

Jaa! Juli vind ik altijd één van de leukste maanden die er is. Het is eindelijk lekker weer, de laatste schoolweken zijn in aantocht wat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat, heerlijk! Ik moet nog twee weken werken. Daarna is het tijd om mijn spullen te verhuizen naar Bemmel, mijn nieuwe woonplaats. 23 juli vertrek ik in mijn eentje naar Jordanië, waar ik twee weken lang op zoek ga naar