TRVL summary – juni 2022

by thatonetime
5 comments
Guns N' Roses, Groningen 23 juni '22

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand juni. Lees en kijk snel verder om te zien hoe ik de maand juni heb doorgebracht.

Wat deed ik in de maand juni? 

Ik

⇒ ging met vrienden uit eten.

⇒ ging verkleed als heks om de kinderen van groep 8 te laten schrikken tijdens een griezeltocht op kamp.

⇒ moest naar het ziekenhuis voor controle van mijn heup.

⇒ had een afspraak bij de Bever om nieuwe wandelschoenen en een nieuwe backpack te scoren.

⇒ ging klussen in het nieuwe huis van mijn bestie.

⇒ kreeg een nieuwe MRI-scan voor mijn heup.

⇒ ging uit eten met vriendinnen.

⇒ vierde de verjaardag van Neo, die twee jaar oud werd.

⇒ had een jaarfeest van het werk in Arnhem.

⇒ eindigde de avond met shotjes in de stad.

⇒ ging twee keer uit eten met mijn moeder en tante.

⇒ kreeg ontzettende kiespijn en belandde drie keer in een week met spoed bij de tandarts.

⇒ at bijna de hele week vloeibaar voedsel omdat ik niet kon kauwen.

⇒ moest een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Gelukkig werd de kiespijn daarna minder.

⇒ genoot van een concert van Guns N’ Roses in Groningen.

⇒ had deze maand twee verjaardagen.

⇒ begon met het afronden van het schooljaar. De zomervakantie is in zicht.

⇒ ging een avond op stap.

⇒ kreeg te horen dat ik weer geopereerd moest worden aan mijn heup. 🙁


De drie meest gelezen blogposts van juni 

De afgelopen maand schreef ik het maandoverzicht van de maand mei. Daarnaast schreef ik een blog over de kleurrijke Roemeense stad Sighişoara, deelde ik in een blog het nieuws dat ik op wereldreis ging en schreef ik een verzamelblog over de leukste plekjes in Normandië.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand juni.

#3 Money: kosten weekend Cochem, Duitsland

Cochem is een populaire bestemming om te bezoeken in Duitsland, en terecht. Het knusse plaatsje zelf is niet alleen een super leuk plekje om te ontdekken, ook de omgeving is de moeite waard. Ik hield al onze uitgaven bij tijdens onze trip en die vind je hier.

Money: kosten weekend Cochem, Duitsland


#2 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

Binnen een paar uurtjes rijden ben je al in Luxemburg. Het land barst van de gezellige en knusse plekjes om te ontdekken. in dit blog vind je tien leuke plekjes om te bezoeken in Luxemburg.  

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg


#1 Amman: 14x doen in de hoofdstad van Jordanië 

Jordanië is maar ongeveer vier uurtjes vliegen, toch voelt het alsof je in een hele andere wereld bent. De hoofdstad Amman is een leuke plek om je reis door Jordanië te starten. Ik deelde de leukste plekjes om te bezoeken in Amman.  

Amman: 14x doen in de hoofdstad van Jordanië

Amman, Jordanië 2019 - 20

Instatistics juni

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen en daarnaast deel ik in mijn stories dagelijkse updates. Hier zijn mijn populairste foto’s van de maand juni. 

#3 Wat is Jordanië toch een prachtig land. Ik bezocht alle opgravingen en ruïnes in Jerash, wat absoluut de moeite waard is.

#2 Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip door Roemenië en de reis had echt al mijn verwachtingen overtroffen. Één van de hoogtepunten van de trip was een bezoek aan het magische stadje Sighişoara.

#1 De foto zelf is al wat jaren geleden tijdens een citytrip in Londen, maar de caption was het lezen waard. In deze post deelde ik het nieuws dat ik op wereldreis ging.

Vooruitblik juli 

Juli staat in het teken van het afronden van het schooljaar, want aan het einde van de maand staat de langverwachte zomervakantie voor de deur en dan neem ik tevens afscheid van deze school in verband met de geplande wereldreis. Er staat nog een teamuitje en een etentje met de medezeggenschapsraad op de planning. In juli staan er nog een aantal verjaardagen gepland en op 19 juli staat mijn nieuwe heupoperatie op de planning. Daarna zal ik helaas weer een tijdje niet kunnen lopen en zal hierdoor mijn wereldreis uitgesteld moeten worden. Ik hoop het ticket naar Jordanië gemakkelijk te kunnen omboeken.

Fijne juli allemaal! 


Nieuwsgierig naar meer?

⇒ TRVL summary – mei 2022

⇒ TRVL summary – april 2022

⇒ TRVL summary – maart 2022

⇒ TRVL summary – februari 2022

⇒ TRVL summary – januari 2022

♥ Janet

You may also like

5 comments

nicole orriens 13 juli 2022 - 06:43

Wat een actieve maand heb je achter de rug! Er is veel gebeurd als ik het zo bekijk.

Reply
Linda schrijft ' t op 12 juli 2022 - 17:29

Een operatie aan de heup lijkt me best wel spannend, ookal gaat de operatie tegenwoordig heel snel.

Reply
Wanda 12 juli 2022 - 17:12

Wat vervelend joh dat je opnieuw geopereerd moet worden en daardoor je wereldreis uit moet stellen. Maar beter nu dan tijdens je reis ergens in het ziekenhuis te belanden met de nodige problemen.

Reply
Linda 7 juli 2022 - 17:43

Balen dat je opnieuw geopereerd moet worden aan je heup en hierdoor je reis nog even moet uitstellen. Hopelijk gaat het revalideren snel! Succes nog met de laatste dagen/ weken op school. wij moeten er nog 1 hierna 🙂 Heb wel zin in zomervakantie

Reply
Marcella 6 juli 2022 - 09:10

Heel naar dat je weer een operatie hebt. Maar goed dat wel geconstateerd is dat er nog wat gedaan moet worden. Beter nu helemaal klaar zijn dan er mee blijven zitten de komende jaren. Hopelijk is je ticket vlot gewijzigd!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More