TRVL summary – maart 2018

by thatonetime
32 comments

Maart, wat ben je voorbij gevlogen. De maand is voor mijn gevoel weer zo snel gegaan, terwijl het eigenlijk wel een rustige maand was met vooral veel werken. Wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging wandelen in het mooie Dwingelderveld.

– sloot deze wandeling af met een lekkere high tea. Ik ben altijd in voor lekker eten.

– sprak af met een oud-collega. We gingen ergens lunchen en alvast plannen maken voor onze reis naar Sri Lanka.

– ging weer naar de nodige verjaardagen. Dat houdt niet op.

– ging borrelen met vriendinnetjes.

– moest een heel weekend op mijn neefje passen.

– belandde daarom voor ’t eerst in mijn leven in ballorig.

– ging terug naar het Nationaal park Dwingelderveld voor een wandelfestival.

– ben voor de komende tijd weer genezen van de kinderdroom. Wat een werk zeg.

– ging pizza eten in Groningen.

– genoot van een lekker paasontbijt op school.

– sloot de maand af met een borrel.

In maart ging ik naar Nationaal Park Dwingelderveld, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 6x wanderlust in huis #2

Ik schreef hier al eens over wat ik thuis allemaal doe om mijn wanderlust aan te wakkeren. In deze blogpost schreef ik nogmaals zes dingen wat me aan reizen doet denken en hoe ik zorg voor wonderlust in huis. Wat doe jij om je wanderlust aan te wakkeren?

6x wanderlust in huis #2 


#2 7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Portugal is één van mijn favoriete bestemmingen binnen Europa. Ik kom hier al van kinds af aan en het land verveelt niet. Vorig jaar bezocht ik Portugal nog en had een heerlijke tijd. Ik schreef over leuke plekjes om te bezoeken in de Algarve.

7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Lees hier ook waarom Portugal een topbestemming is.


#1 Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley

Ik deel hier mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn roadtrip door Amerika. Vorig jaar bezochten wij dit prachtige land. In dit deel van het reisdagboek bezoeken we de Grand Canyon, gaan we door naar het mooie Antelope Canyon en eindigen we in het indrukwekkende Monument Valley.

Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley 


INSTATISTICS maart

Het was deze maand relatief stil op instagram van mijn kant. Ik was er een beetje klaar mee. Ik geniet nog erg van de mooie plaatjes van anderen, maar had even geen zin om zelf iets te plaatsen. Deze maand kies ik dus uit een select gezelschap.

Deze instafoto’s waren het populairst in maart: 

#3 Nationaal Park Dwingelderveld. Dicht bij huis maar toch kom ik er amper. Zo bezocht ik het park bijna nooit en zo kwam ik er in maart tweemaal. Zo mooi daar!