TRVL summary – maart 2018

by thatonetime
32 comments
Wandelen Holtingerveld - maart 2018

Maart, wat ben je voorbij gevlogen. De maand is voor mijn gevoel weer zo snel gegaan, terwijl het eigenlijk wel een rustige maand was met vooral veel werken. Wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging wandelen in het mooie Dwingelderveld.

– sloot deze wandeling af met een lekkere high tea. Ik ben altijd in voor lekker eten.

– sprak af met een oud-collega. We gingen ergens lunchen en alvast plannen maken voor onze reis naar Sri Lanka.

– ging weer naar de nodige verjaardagen. Dat houdt niet op.

– ging borrelen met vriendinnetjes.

– moest een heel weekend op mijn neefje passen.

– belandde daarom voor ‘t eerst in mijn leven in ballorig.

– ging terug naar het Nationaal park Dwingelderveld voor een wandelfestival.

– ben voor de komende tijd weer genezen van de kinderdroom. Wat een werk zeg.

– ging pizza eten in Groningen.

– genoot van een lekker paasontbijt op school.

– sloot de maand af met een borrel.


De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 6x wanderlust in huis #2

Ik schreef hier al eens over wat ik thuis allemaal doe om mijn wanderlust aan te wakkeren. In deze blogpost schreef ik nogmaals zes dingen wat me aan reizen doet denken en hoe ik zorg voor wonderlust in huis. Wat doe jij om je wanderlust aan te wakkeren?

6x wanderlust in huis #2 


#2 7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Portugal is één van mijn favoriete bestemmingen binnen Europa. Ik kom hier al van kinds af aan en het land verveelt niet. Vorig jaar bezocht ik Portugal nog en had een heerlijke tijd. Ik schreef over leuke plekjes om te bezoeken in de Algarve.

7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Lees hier ook waarom Portugal een topbestemming is.


#1 Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley

Ik deel hier mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn roadtrip door Amerika. Vorig jaar bezochten wij dit prachtige land. In dit deel van het reisdagboek bezoeken we de Grand Canyon, gaan we door naar het mooie Antelope Canyon en eindigen we in het indrukwekkende Monument Valley.

Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley 


Instatistics maart

Het was deze maand relatief stil op Instagram van mijn kant. Ik was er een beetje klaar mee. Ik geniet nog erg van de mooie plaatjes van anderen, maar had even geen zin om zelf iets te plaatsen. Deze maand kies ik dus uit een select gezelschap.

Deze instafoto’s waren het populairst in maart: 

#3 Nationaal Park Dwingelderveld. Dicht bij huis maar toch kom ik er amper. Zo bezocht ik het park bijna nooit en zo kwam ik er in maart tweemaal. Zo mooi daar!


#2 Tijdens de wandeltocht stuiten we op dit mooie bevroren meer.


#1 De foto’s van Dwingelderveld doen het goed. Hier het plaatje van het mooie Nationaal park wat deze maand de meeste likes heeft gekregen.


Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

https://www.instagram.com/p/Bf3D3jLHKSG/?taken-by=janet.thatonetime

Ik genoot nog even na van onze citytrip naar de Belgische stad Leuven. Nadat ik veel positieve verhalen had gehoord over deze stad, werd het tijd om de stad eens te bezoeken. Samen met mijn zus en moeder ging het jaarlijkse weekendje weg dus naar deze leuke stad. Ik was aangenaam verrast.


Vooruitblik april 

De komende maand bestaat wederom uit veel werken. Gelukkig heb ik aan het einde van de maand weer vakantie (lang leve het onderwijs). Naast werken staat er genoeg op het programma en zijn de weekenden al aardig volgepland. Ik begin de maand genoeg paasfestiviteiten. Er staan twee brunches op het programma. Geen probleem voor mij, ik ben altijd in voor lekker eten. Daarnaast heb ik natuurlijk nog een aantal verjaardagen, staat er een vriendendag gepland en staat koningsdag op het programma. Ik moet nog even kijken wat ik dan ga doen. Na koningsdag geniet ik van maar liefst twee (!) weken meivakantie. Heerlijk! 😀


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2018

⇒ TRVL summary – februari 2018

♥ Janet

You may also like

32 comments

Felice veenman 12 april 2018 - 14:29

Knap dat je balorig hebt overleefd! en het Dwingelderveld vind ik ook prachtig. Mooie foto’ s maak je

Reply
thatonetime 15 april 2018 - 17:52

Haha dankjewel! 😀

Reply
Wanda 10 april 2018 - 19:06

Je brengt me wel op een idee, ik moet nodig weer eens terug naar Dwingelderveld! Inderdaad een heerlijk wandelgebied maar het is alweer even geleden dat we er zijn geweest! Leuven staat ook al enige tijd op ons lijstje, wie weet hebben we dit jaar nog een plekje in onze overvolle agenda.

Reply
thatonetime 11 april 2018 - 15:14

Leuven vond ik verrassend leuk.. een top idee om een paar dagen heen te gaan. Dwingelderveld is eigenlijk voor mij zo dicht bij huis, maar ik kom er echt veel te weinig! Zonde eigenlijk 😉 Ik moet eens minder netflixen en meer de deur uit!

Reply
Roxanne weijer 9 april 2018 - 06:49

Leuk zo’n overzicht! En lekker zo veel vakantie als je in het onderwijs werkt! Fijne nieuwe maand.

Reply
thatonetime 9 april 2018 - 15:23

Ja dat is echt wel een pluspunt. Dankjewel 🙂

Reply
Nicole Orriëns 8 april 2018 - 09:44

Hier vliegen de maanden ook echt voorbij, dus ik herken je gevoel dat het allemaal zo snel gaat heel goed.

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:28

Ah ik ben gelukkig niet de enige. 🙂

Reply
Aimy 7 april 2018 - 06:32

Wat een leuk maandoverzicht. Lekker veel gedaan. Mooie foto’s ook van ons prachtige landje!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:30

Leuk hè.. en met een lekker zonnetje erbij is het helemaal ideaal!

Reply
Stephanie 7 april 2018 - 05:47

Wat heeft NL toch ook een mooie plekjes he? Prachtig! En een schril contrast met het hysterische Ballorig haha.

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:31

Haha inderdaad! Van het drukke ballorig moest ik ook een paar dagen bijkomen.. 😉

Reply
Linda | travellersoftheworld 6 april 2018 - 17:37

Heel leuk zo’n terugblik 🙂 Het klinkt alsof maart een hele leuke maand was. Het nationaalpark ziet er echt mooi uit! Ik zit ook in het onderwijs, dus ik kijk uit naar de meivakantie. Helaas hebben wij maar 1 week, maar het is dan wel gelijk tijd voor een nieuw reisje 🙂

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:33

Oh wat balen. Hier in de omgeving zijn er ook genoeg scholen die maar één week vrij hebben. Wij gelukkig wel twee dus ik mag niet klagen haha.

Reply
Femke 6 april 2018 - 17:23

Leuke dingen heb je gedaan! Toen ik je blog las over Portugal kreeg ik gelijk al zin om te gaan! Nog maar 4 weken! 🙂

En ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat je van Ballorig vond?! Haha ik ben er nu een aantal keer geweest met mijn zoontje maar zorg dat ik dan op een schooldag ga. Anders lijkt t me hels… :O

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:34

Ik was er in het weekend en dat was wel druk hoor, kan me voorstellen dat het op een schooldag lekker rustig is.

Reply
Lizzie - Globalizious 6 april 2018 - 17:06

Jaaa ik vind de instagramfoto die jij hebt gekozen als favo ook echt n topfoto!! Prachtig. & heb deze maand super genoten van je USA-blog. Wat is t n fantastisch land!! En met name die plaatsen, zalig! Op naar een mooi april, hopelijk hebben we lekker weer!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:35

Afgelopen weekend begon goed met dat zonnetje toch! Hopelijk blijft het zo lekker! En Amerika is inderdaad fantastisch.. ik was echt een beetje verbaasd, ik had het niet zo mooi verwacht haha.

Reply
Sanne 6 april 2018 - 14:50

Geweldig hè hoe de natuur dichtbij zo mooi kan zijn! Moeten we soms allemaal iets meer van genieten!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:36

Zeker weten. Daarom vind ik het ook steeds leuker om in eigen land weg te gaan.

Reply
Xarifa 6 april 2018 - 08:45

Wat een leuke maand heb je achter de rug!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:36

Zeker weten. 🙂

Reply
The lemon kitchen 4 april 2018 - 07:04

Je hebt een leuke blog en maakt mooie foto’s! Lijkt me heerlijk waar je allemaal al bent geweest

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:37

Dankjewel! 🙂

Reply
Bas 4 april 2018 - 05:27

Mooie ‘kiekjes’ van het mooie Nederlandse natuurlandschap!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:38

Dankjewel! En wat is Nederland mooi inderdaad.

Reply
Nicole Orriëns 4 april 2018 - 05:00

Ik vind vooral de posts over wandelen zo leuk. Wandelen is zo makkelijk om te doen, en er is zoveel mooist te zien.

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:39

Helemaal met je eens. Ik moet het eigenlijk ook veel vaker doen want ik geniet er wel van!

Reply
Laura | I scream beauty 3 april 2018 - 18:05

Wat een leuk overzicht!

Reply
Thomas and Iris 6 april 2018 - 20:21

Heel erg leuk om zo te lezen over jouw maand! Veel plezier in april!

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:32

Dankjewel! 🙂

Reply
thatonetime 8 april 2018 - 18:40

Dankjewel!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More