TRVL summary – maart 2018

Maart, wat ben je voorbij gevlogen. De maand is voor mijn gevoel weer zo snel gegaan, terwijl het eigenlijk wel een rustige maand was met vooral veel werken. Wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging wandelen in het mooie Dwingelderveld.

– sloot deze wandeling af met een lekkere high tea. Ik ben altijd in voor lekker eten.

– sprak af met een oud-collega. We gingen ergens lunchen en alvast plannen maken voor onze reis naar Sri Lanka.

– ging weer naar de nodige verjaardagen. Dat houdt niet op.

– ging borrelen met vriendinnetjes.

– moest een heel weekend op mijn neefje passen.

– belandde daarom voor ’t eerst in mijn leven in ballorig.

– ging terug naar het Nationaal park Dwingelderveld voor een wandelfestival.

– ben voor de komende tijd weer genezen van de kinderdroom. Wat een werk zeg.

– ging pizza eten in Groningen.

– genoot van een lekker paasontbijt op school.

– sloot de maand af met een borrel.

In maart ging ik naar Nationaal Park Dwingelderveld, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 6x wanderlust in huis #2

Ik schreef hier al eens over wat ik thuis allemaal doe om mijn wanderlust aan te wakkeren. In deze blogpost schreef ik nogmaals zes dingen wat me aan reizen doet denken en hoe ik zorg voor wonderlust in huis. Wat doe jij om je wanderlust aan te wakkeren?

6x wanderlust in huis #2 


#2 7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Portugal is één van mijn favoriete bestemmingen binnen Europa. Ik kom hier al van kinds af aan en het land verveelt niet. Vorig jaar bezocht ik Portugal nog en had een heerlijke tijd. Ik schreef over leuke plekjes om te bezoeken in de Algarve.

7 toffe plekjes in de Algarve, Portugal 

Lees hier ook waarom Portugal een topbestemming is.


#1 Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley

Ik deel hier mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn roadtrip door Amerika. Vorig jaar bezochten wij dit prachtige land. In dit deel van het reisdagboek bezoeken we de Grand Canyon, gaan we door naar het mooie Antelope Canyon en eindigen we in het indrukwekkende Monument Valley.

Roadtrip zuidwest Amerika #6 Grand Canyon to Monument Valley 


INSTATISTICS maart

Het was deze maand relatief stil op instagram van mijn kant. Ik was er een beetje klaar mee. Ik geniet nog erg van de mooie plaatjes van anderen, maar had even geen zin om zelf iets te plaatsen. Deze maand kies ik dus uit een select gezelschap.

Deze instafoto’s waren het populairst in maart: 

#3 Nationaal Park Dwingelderveld. Dicht bij huis maar toch kom ik er amper. Zo bezocht ik het park bijna nooit en zo kwam ik er in maart tweemaal. Zo mooi daar!


#2 Tijdens de wandeltocht stuiten we op dit mooie bevroren meer.


#1 De foto’s van Dwingelderveld doen het goed. Hier het plaatje van het mooie Nationaal park wat deze maand de meeste likes heeft gekregen.


Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Ik genoot nog even na van onze citytrip naar de Belgische stad Leuven. Nadat ik veel positieve verhalen had gehoord over deze stad, werd het tijd om de stad eens te bezoeken. Samen met mijn zus en moeder ging het jaarlijkse weekendje weg dus naar deze leuke stad. Ik was aangenaam verrast.


Vooruitblik april 

De komende maand bestaat wederom uit veel werken. Gelukkig heb ik aan het einde van de maand weer vakantie (lang leve het onderwijs). Naast werken staat er genoeg op het programma en zijn de weekenden al aardig volgepland. Ik begin de maand genoeg paasfestiviteiten. Er staan twee brunches op het programma. Geen probleem voor mij, ik ben altijd in voor lekker eten. Daarnaast heb ik natuurlijk nog een aantal verjaardagen, staat er een vriendendag gepland en staat koningsdag op het programma. Ik moet nog even kijken wat ik dan ga doen. Na koningsdag geniet ik van maar liefst twee (!) weken meivakantie. Heerlijk! 😀


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2018

⇒ TRVL summary – februari 2018

♥ Janet

32 thoughts on “TRVL summary – maart 2018

    1. Leuven vond ik verrassend leuk.. een top idee om een paar dagen heen te gaan. Dwingelderveld is eigenlijk voor mij zo dicht bij huis, maar ik kom er echt veel te weinig! Zonde eigenlijk 😉 Ik moet eens minder netflixen en meer de deur uit!

    1. Oh wat balen. Hier in de omgeving zijn er ook genoeg scholen die maar één week vrij hebben. Wij gelukkig wel twee dus ik mag niet klagen haha.

  1. Jaaa ik vind de instagramfoto die jij hebt gekozen als favo ook echt n topfoto!! Prachtig. & heb deze maand super genoten van je USA-blog. Wat is t n fantastisch land!! En met name die plaatsen, zalig! Op naar een mooi april, hopelijk hebben we lekker weer!
    Lizzie – Globalizious onlangs geplaatst…Reisjaar 2018My Profile

    1. Afgelopen weekend begon goed met dat zonnetje toch! Hopelijk blijft het zo lekker! En Amerika is inderdaad fantastisch.. ik was echt een beetje verbaasd, ik had het niet zo mooi verwacht haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge