TRVL summary – maart 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Maart was een onwijs leuke maand waarin ik eindelijk de sleutel van mijn huis kreeg!

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging twee dagen achter elkaar uit eten naar hetzelfde restaurant.

⇒ genoot van een lekkere high tea. Mijn moeder had een high tea gewonnen en nam ons (mijn zus en schoonzus) mee.

⇒ moest een nachtje oppassen op mijn neefje en nichtje.

⇒ werd de volgende ochtend verrast door een zelfgemaakt ontbijtje van mijn vijfjarige nichtje. Te leuk.

⇒ kreeg de sleutel van ons nieuwe huis!!

⇒ ging gelijk aan de klus en de schoonmaak. Niet mijn favoriete bezigheid. 😉

⇒ had een teamuitje van mijn werk. We gingen bowlen.

⇒ ging daarna met een paar collega’s nog eten en borrelen in de stad.

⇒ was nog meer aan het schoonmaken.

⇒ nam mijn schoonouders mee uit eten omdat mijn schoonvader jarig was.

⇒ boekte een nieuwe reis voor komende zomer!

⇒ bestelde gelijk de Lonely Planet om te beginnen met de voorpret.

⇒ ging nog een keer uit eten.

⇒ zag dat deze maand weer een hoogtepunt was qua bezoekersaantallen. Te leuk.

Carpaccio hoort er ook in maart weer bij.
In maart ging ik ook weer uit eten


De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 New plans: een nieuwe reis

Deze maand was het dubbelop feest. Ik ontving de sleutel van mijn nieuwe huis en dat vierde ik met een nieuwe reis. Ik ga namelijk naar Jordanië. Ik ben erg benieuwd naar het land. Het zal wel bloedje heet zijn in de zomer, we zullen zien.

New plans: een nieuwe reis


#2 Reisroute: vier weken Sri Lanka

Afgelopen zomer maakte ik een prachtige reis door Sri Lanka. Vier weken lang ontdekte ik al backpackend de leukste en mooiste plekjes van het land. In deze blogpost deel ik onze route.

Reisroute: vier weken Sri Lanka

Mihintale, Sri Lanka

#1 Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

De reisroutes deden het goed deze maand. Ik denk dat iedereen al inspiratie aan het opdoen is voor komende zomer. Vorige maand stond deze blogpost al in het rijtje van bestgelezen blogposts en deze maand stond ie zelfs op 1!

Reisroute: vier weken backpacken lang oostkust van Australië

De Champagne Pools op Fraser Island

Instatistics maart

Mijn meest populaire fotootjes van de maand maart zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Ik had nooit gedacht dat ik zo onder de indruk zou zijn van Ierland. Het land heeft me enorm verrast! Wat is het mooi!


#2 Wat mis ik Thailand als ik naar deze foto’s kijk. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan naar dit prachtige land.


#1 Het populairste plaatje deze maand was van het mooie Ross Castle in Killarney. Wij bezochten dit mooie kasteel tijdens onze zoektocht naar de mooiste plekjes in Killarney National Park.


Vooruitblik april  

En toen was het alweer april. Wat vliegt de tijd. Ik ben inmiddels alweer toe weken grootgrondbezitter en de komende weken zal nog steeds veel in het teken staan van klussen en schoonmaken. Ik woon en werk momenteel nog in Drenthe en mijn nieuwe huis staat anderhalf uur verderop, daarom ben ik er alleen in de weekenden. Mijn vriend ik doordeweeks al wel druk bezig. Daarnaast heb ik een aantal verjaardagen, heb ik afgesproken met een oud studiegenootje, ga ik met mijn klas op schoolreis en heb ik aan het einde van de week vakantie. Twee weken vrij om lekker te klussen en een beetje bij te komen. Bring it on!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019


♥ Janet


45 thoughts on “TRVL summary – maart 2019

  1. Gefeliciteerd met je huisje! Het klussen en schoonmaken vindt ik ook het minst maar als alles eenmaal af is… genieten! Wat heb je leuke dingen gedaan en wat ga je nog leuke dingen doen, de tijd vliegt echt he!
    Mandy onlangs geplaatst…Review: DumboMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge