Uit eten Nijmegen - maart 2020

TRVL summary – maart 2020

Het voelt een beetje gek om nu een maandoverzicht te typen, aangezien de afgelopen maand nogal raar is gelopen. Waarschijnlijk voor iedereen. Afspraken die niet door konden gaan, plannen die gewijzigd moesten worden en bovendien; geen reizen. Om jullie toch een inkijk te geven in hoe de maand maart bij mij verlopen is, ondanks het virus, heb ik alsnog een nieuwe TRVL summary gemaakt. Lees je mee?

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ startte 1 maart nog met een etentje met vriendinnen.

⇒ ging eten, borrelen en spelletjes spelen met collega’s.

⇒ ging nog een keer uit eten met vriendinnen.

⇒ ging ook nog een keer met vriendlief uit eten.

⇒ werd vervolgens helaas ziek.

⇒ was een hele week grieperig, verkouden en koortsig.

⇒ had ook de vervelendste hoofdpijn.

⇒ belde met het RIVM en de GGD, maar werd niet getest op Corona.

⇒ kreeg in diezelfde week ook de maatregelen van de overheid te horen. Ik had er goed aan gedaan om niet te werken.

⇒ hoorde een aantal dagen later dat de scholen gingen sluiten.

⇒ moest in rap tempo werk klaarmaken voor de kinderen en bedenken hoe, wat en welke taken we gingen aanbieden.

⇒ ging ook nog een aantal keren naar de fysio voor mijn heup.

⇒ werkte toen ineens vanuit huis. Onderwijs op afstand geven is nog een hele uitdaging.

⇒ had het zelfs drukker dan voorheen.

⇒ deed daarnaast goed mijn best voor de social distancing.

⇒ annuleerde andere uitjes en etentjes.

⇒ ging eigenlijk alleen het huis uit voor de boodschappen.

⇒ startte met de Netflix serie Peaky Blinders.

⇒ kreeg te horen dat onze reis naar Turkije officieel geannuleerd was (naar verwachting).

Zonsondergang in Bemmel, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van maart

De afgelopen maand was een drama voor mijn website. Ik schreef heel weinig, ik postte maar drie blogs. Ik was een week ziek geweest en had het heel druk op mijn werk; nog steeds trouwens. De bezoekersaantallen gingen ook bij mij naar beneden, net als bij veel collegabloggers. Nu helpt het ook niet mee dat ik maar zo weinig artikelen online zet, maar het is even niet anders. Gelukkig waren er natuurlijk nog mensen die mijn website wisten te vinden, dus hierbij de meestgelezen blogposts van de maand maart.

#3 Death Valley National Park, Amerika – 11x zien en doen

Dit is een vrij persoonlijke blogpost geworden over mijn lichamelijke klachten, die ik al een aantal jaren met me mee draag. Ik deel niet zo heel veel van dit soort persoonlijke berichten, maar dit keer vond ik het wel nodig. Want het leven – ook mijn leven – gaat niet altijd over rozen.

Death Valley National Park, Amerika – 11x zien en doen

Death Valley National Park, Amerika 2017 - 4

#2 Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

Dit is één van de weinige blogposts die ik afgelopen maand online zette, maar het werd wel gelijk goed gelezen. In deze blogpost deel ik mijn ervaringen en tips over Wadi Mujib in Jordanië, waar ik heel actief ben bezig geweest. 🙂

Canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

TRVL summary maart - canyoning in Wadi Mujib, Jordanië

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Twee maanden op rij. Ook in de maand februari werd deze blogposts het beste gelezen. Blogs over leuke bestemmingen in Nederland doen het sowieso wel goed. Leuk om te zien. In deze blogpost deel ik mijn tips voor een bezoekje aan Zeeland.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Veere, Zeeland

Instatistics maart

Afgelopen maand bleef Instagram gewoon doorgaan. Doordat ik ziek was en door alle commotie van de afgelopen weken, besteedde ik zelfs veel meer tijd door op Instagram dan gemiddeld. Ook liet ik jullie nog een aantal mooie kiekjes zien. Dit zijn de populairste foto’s van de maand maart.

#3 In de meivakantie stond er een trip naar Turkije gepland. Helaas is deze reis officieel geannuleerd en blijven we lekker thuis. Ik keek zo uit om, na ongeveer negen jaar, weer terug te keren naar Turkije. Deze foto maakte ik in Alanya.

https://www.instagram.com/p/B9MbkxugiZL/

#2 Want wie is er niet toe aan een heerlijk strand met een lekker temperatuurtje? En het is helemaal mooi als dit strand ook nog eens in Australië is.


#1 Oh, wat verlang ik naar het mooie Australië. Ik kan niet wachten om terug te keren naar dit mooie land. Ik wilde in de zomer een aantal dagen heen, wanneer ik ga eilandhoppen in de Filipijnen. Ik heb besloten om vooralsnog niet te boeken en even afwachten hoe het de komende tijd zal gaan verlopen. Toch deelde ik een mooi kiekje van het mooie Rottnest Island, nabij Perth.


Vooruitblik april

Ik vind dit een hele rare en bijzondere vooruitblik om te schrijven, want eigenlijk weten we allemaal niet goed hoe de komende maand eruit gaat zien. Vanavond is er een persconferentie op de televisie, waarin we te horen krijgen hoe lang de scholen nog dicht zullen blijven. 6 april gaat het waarschijnlijk niet worden! Mijn april zal er dus precies hetzelfde uitzien als de afgelopen weken; werken vanuit huis en onderwijs op afstand aanbieden. De fysio is ook gesloten, dus deze afspraken komen ook te vervallen. Etentjes en feestjes kunnen ook niet doorgaan, dus we zullen er thuis een feestje van moeten maken.

Eind april stond de reis naar Turkije op het programma, maar deze is dus ook geannuleerd. Hopelijk gaan we deze reis een andere keer maken.

Voor iedereen: een hele fijne april gewenst. Let allemaal een beetje op elkaar en stay safe!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

⇒ TRVL summary – december 2019

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

27 Responses

 1. Zo’n vreemde tijden die we nu meemaken, hè. Misschien heb je ondertussen wel immuniteit gekregen tegen Corona? Dan zou dat alweer in orde zijn, tenminste. Maar wat missen we dat reizen toch,hè . Hopelijk hoeven we niet te lang meer te wachten.

 2. Met plezier het gelezen. Het is een gekke wereld momenteel. Maar als we ons aan de regels houden is het hopelijk gauw voorbij

 3. Ook hier een heel apart gevoel aan maart overgehouden. Aan de ene kant een super heerlijke week vakantie gehad in Spanje en vervolgens ligt alles in één keer compleet stil en werk ik volledig thuis en zijn alle uitstapjes geannuleerd. Het is een aparte gewaarwording en ook voor jou kan ik me voorstellen dat het qua werk wel even omschakelen is om ineens vanaf een afstand digitaal les te moeten geven. Hopelijk komt daar na de meivakantie verandering in.

 4. Jammer van de reis naar Turkije. Hopelijk komt die snel weer op de planning! We moeten met zijn allen enorm omschakelen, dat valt niet altijd mee. Heel veel succes met werk en om alles geregeld te krijgen.

 5. Valt het thuisonderwijs jou ook zo zwaar? Dan denk je dat je alles redelijk op orde hebt en dan moet het ineens weer anders…

 6. Wat goed! Het lijkt er dus op dat je corona al gehad hebt, dat is mooi 😉 Ben je er goed vanaf gekomen. En, hoe was Peaky Blinders? Het was één van mijn favoriete Netflix series! Tot en met seizoen drie ongeveer, vier vond ik een beetje traag.

  1. Wie weet inderdaad. Ik vond Peaky Blinders wel gaaf hoor, maar kon niet altijd mijn aandacht erbij houden.

 7. Wat een gedoe om thuis te werken. Mijn ding is het ook niet en ik mis de kinderen. Gelukkig kan ik nog wel gedeeltelijk op locatie werken. Ik zou in april een paar dagen op pad gaan, maar dat is helaas niet mogelijk. In mei zouden we naar Disneyland Parijs gaan en dat hebben we ook geannuleerd. Hopelijk kan ik in oktober nog even weg.

 8. Ik ben blij als dit Corona gebeuren weer voorbij is zodat we weer lekker kunnen reizen. Die foto in Jordanië vind ik echt prachtig

 9. Herkenbaar, het online onderwijs verzorgen is een hele klus. Ik vind het ook tien keer niks en kan niet wachten tot alles weer gewoon is. Wat een gedoe allemaal. Ik heb een etentje moeten annuleren, maar verder had ik gelukkig weinig plannen. Onze volgende reis staat pas gepland voor december, dus ik heb goede hoop dat dat gewoon kan

  1. Ik vind het ook nog aardig heftig hoor. Hoe geven jullie vorm aan het onderwijs? En de volgende reis pas in december…. dat scheelt! Onze vakantie in april is al geannuleerd. Ik hoop dat mijn vakantie in juli door kan gaan.

 10. het zijn nu enemaal rare en onzekere tijden…maar hoe dan ook: je foto’s zijn prachtig!

 11. Een bijzondere tijd inderdaad om een travel summary te schrijven. Gelukkig heb je in het begin van de maand nog leuke dingen buiten de deur gedaan. Balen dat je ziek werd. Je blog over Wadi Mujib heb ik met veel plezier gelezen.

 12. Het is een rare maand geweest, nu pas merkje wat een boel afspraken allemaal had die nu niet doorgingen. April zal wederom een rare maand zijn, hopelijk kunnen we in mei weer wat meer het normale leven oppakken.

  1. Echt he.. de eerste week van maart ging bij mij nog lekker, maar daarna is het gelijk opgehouden! Het is echt van 100 naar 0 gegaan. Ik hoop ook dat we in mei weer stukje bij beter het normale leven kunnen oppakken.

 13. je hebt toch nog wel wat gedaan zo te lezen 😉 en ja we worden geleefd nu he 🙁 maar ja hopelijk is het snel voorbij allemaal

  1. We worden zeker geleefd momenteel… Ik hoop ook dat het normale leven snel weer kan beginnen. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.