TRVL summary – maart 2020

by thatonetime
27 comments

Het voelt een beetje gek om nu een maandoverzicht te typen, aangezien de afgelopen maand nogal raar is gelopen. Waarschijnlijk voor iedereen. Afspraken die niet door konden gaan, plannen die gewijzigd moesten worden en bovendien; geen reizen. Om jullie toch een inkijk te geven in hoe de maand maart bij mij verlopen is, ondanks het virus, heb ik alsnog een nieuwe TRVL summary gemaakt. Lees je mee?

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ starte 1 maart nog met een etentje met vriendinnen.

⇒ ging eten, borrelen en spelletjes spelen met collega’s.

⇒ ging nog een keer uit eten met vriendinnen.

⇒ ging ook nog een keer met vriendlief uit eten.

⇒ werd vervolgens helaas ziek.

⇒ was een hele week grieperig, verkouden en koortsig.

⇒ had ook de vervelendste hoofdpijn.

⇒ belde met het RIVM en de GGD, maar werd niet getest op Corona.

⇒ kreeg in diezelfde week ook de maatregelen van de overheid te horen. Ik had er goed aan gedaan om niet te werken.

⇒ hoorde een aantal dagen later dat de scholen gingen sluiten.

⇒ moest in rap tempo werk klaarmaken voor de kinderen en bedenken hoe, wat en welke taken we gingen aanbieden.

⇒ ging ook nog een aantal keren naar de fysio voor mijn heup.

⇒ werkte toen ineens vanuit huis. Onderwijs op afstand geven is nog een hele uitdaging.

⇒ had het zelfs drukker dan voorheen.

⇒ deed daarnaast goed mijn best voor de social distancing.

⇒ annuleerde andere uitjes en etentjes.

⇒ ging eigenlijk alleen het huis uit voor de boodschappen.

⇒ startte met de Netflix serie Peaky Blinders.

⇒ kreeg te horen dat onze reis naar Turkije officieel geannuleerd was (naar verwachting).

In maart ging ik eten bij de Meesterproef in Nijmegen, bij het Honig complex.
Zonsondergang in Bemmel, Nederland

De drie meest gelezen blogposts van maart

De afgelopen maand was een drama voor mijn website. Ik schreef heel weinig, ik postte maar drie blogs. Ik was een week ziek geweest en had het heel druk op mijn werk; nog steeds trouwens. De bezoekersaantallen gingen ook bij mij naar beneden, net als bij veel collegabloggers. Nu helpt het ook niet mee dat ik maar zo weinig artikelen online zet, maar het is even niet anders. Gelukkig waren er natuurlijk nog mensen die mijn website wisten te vinden, dus hierbij de meestgelezen blogposts van de maand maart.

#3 Death Valley National Park, Amerika – 11x zien en doen

Dit is een vrij persoonlijke blogpost geworden over mijn lichamelijke klachten, die ik al een aantal jaren met me mee draag. Ik deel niet zo heel veel van dit soort persoonlijke berichten, maar dit keer vond ik het wel nodig. Want het leven – ook mijn leven – gaat niet altijd over rozen.

Death Valley National Park, Amerika – 11x zien en doen