TRVL summary – maart 2021

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand maart bestond uit reisinspiratie opdoen, leuke dagjes weg en eindeloos vele wandelingen. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand maart eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ at met een vriendinnetje.

⇒ negeerde onbedoeld de avondklok en ging per ongeluk een aantal uren te laat de weg op.

⇒ volgde een online reisbeurs en kon niet wachten om weer weg te mogen gaan.

⇒ bracht natuurlijk mijn stem uit.

⇒ volgde een cursus digitaal tekenen in Procreate.

⇒ had hierdoor wat minder tijd voor mijn studie.

⇒ ging een dagje fietsen in Nationaal Park Dwingelderveld en genoot van een heerlijke lunch.

⇒ wandelde vaak met lieve Neo.

⇒ wilde hem ook net zo vaak achter het belang plakken. Leuk, die puberteit.

⇒ voerde oudergesprekken met alle ouders van mijn leerlingen.

⇒ ging in maart ook weer een aantal keren naar de fysio voor mijn heupklachten.

⇒ moest een weekend oppassen op mijn nichtje.

⇒ liet Neo voor de eerste keer meerennen tijdens het fietsen. Hij wilde bij elke struik stoppen.

⇒ las het eerste boek van de serie ‘de Zeven Zussen’.


De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 Money: kosten tiendaagse roadtrip door Normandië

Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip door het toffe Normandië en ik hield alle kosten bij. Ben jij benieuwd wat een roadtrip door dit mooie stukje Frankrijk kost, lees dan snel deze blogpost.

Money: kosten tiendaagse roadtrip door Normandië

Roadtrip Normandië 2020 - Camembert

#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Ik denk dat we allemaal de hoop hebben om aankomende zomer lekker te kunnen genieten van de mooiste plekjes in Europa. Tips voor wat toffe roadtrips vind je hier.

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Echternach, Luxemburg 2020 - 1

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Toevallig was het deze week nog op het nieuws dat de boekingen en dergelijke voor de komende weken en maanden in Zeeland nog tegenvielen. Ik snap dat niet, want voor mijn gevoel trekt heel Nederland er bijna op uit naar deze regio. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een bestemming in Nederland tijdens de meivakantie? Ze willen je in Zeeland graag hebben. 😉

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Veere 2019 - 1

Instatistics maart

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand maart.

#3 Mooie herinneringen aan onze toffe rondreis door Maleisië. De hele reis was echt te gek, met zo veel te gekke hoogtepunten, waaronder onze tijd in Penang.

https://www.instagram.com/p/CMWpzPtDw8S/

#2 Één van mijn favoriete plekjes in Europa, zonder twijfel! Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip naar Slovenië en reed door het indrukwekkende Triglav National Park, waar ik werd getrakteerd op de mooiste uitzichten!

https://www.instagram.com/p/CMAam_Ujv-L/

#1 Het is volgens mij de eerste keer dat ik iets deel over deze regio in Ierland, maar met succes dus! Één van de laatste bestemmingen van onze rondreis door Ierland was het prachtige gebied Connemara, een ideale plek voor een goede hike.

https://www.instagram.com/p/CMQCt3djqBf/

Vooruitblik april

April wordt hopelijk een leuke en toffe maand. In april komt ein-de-lijk de stukadoor om alle slaapkamers te stucen. Het zal eventjes goed moeten drogen en daarna nog geschilderd moeten worden, maar daarna kunnen we eindelijk één van de slaapkamers omtoveren tot kantoor/werkruimte/gamekamer. Pasen staat ook nog voor de deur. Wij hebben weinig concrete plannen voor deze dagen. Ik heb wat leuke avondjes met vrienden gepland, moet ergens weer naar het ziekenhuis voor mijn heup, ga misschien nog een nachtje weg en ga weer volop aan de slag met mijn studie.

Heb jij nog toffe plannen voor de maand april?


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

6 Responses

  1. Die puberteit, daar zit ik nog niet op te wachten geloof ik 🙂 Bros is nu vaak al heel onstuimig vanwege het wisselen van de tanden. Dat is voor nu wel even genoeg. Triglav National Park ziet er enorm gaaf uit joh! Misschien komen we er in september wel, afwachten wat dan mogelijk is!

  2. Haha, ik zie het al voor me.. jij op de fiets en bij elke struik verplicht afstappen. Vond Neo het zelf leuk? Ik overtrad ook de avondklok trouwens, maar dat was bewust.. ik wilde hardlopen. En ben gewoon gegaan. Wat denk je: 10 over 9 wordt ik door een politie-auto ingehaald.. die reed gewoon door. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.