TRVL summary – maart 2021

by thatonetime
6 comments

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand maart bestond uit reisinspiratie opdoen, leuke dagjes weg en eindeloos vele wandelingen. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand maart eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ at met een vriendinnetje.

⇒ negeerde onbedoeld de avondklok en ging per ongeluk een aantal uren te laat de weg op.

⇒ volgde een online reisbeurs en kon niet wachten om weer weg te mogen gaan.

⇒ bracht natuurlijk mijn stem uit.

⇒ volgde een cursus digitaal tekenen in Procreate.

⇒ had hierdoor wat minder tijd voor mijn studie.

⇒ ging een dagje fietsen in Nationaal Park Dwingelderveld en genoot van een heerlijke lunch.

⇒ wandelde vaak met lieve Neo.

⇒ wilde hem ook net zo vaak achter het belang plakken. Leuk, die puberteit.

⇒ voerde oudergesprekken met alle ouders van mijn leerlingen.

⇒ ging in maart ook weer een aantal keren naar de fysio voor mijn heupklachten.

⇒ moest een weekend oppassen op mijn nichtje.

⇒ liet Neo voor de eerste keer meerennen tijdens het fietsen. Hij wilde bij elke struik stoppen.

⇒ las het eerste boek van de serie ‘de Zeven Zussen’.


De drie meest gelezen blogposts van maart

#3 Money: kosten tiendaagse roadtrip door Normandië

Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip door het toffe Normandië en ik hield alle kosten bij. Ben jij benieuwd wat een roadtrip door dit mooie stukje Frankrijk kost, lees dan snel deze blogpost.

Money: kosten tiendaagse roadtrip door Normandië


#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Ik denk dat we allemaal de hoop hebben om aankomende zomer lekker te kunnen genieten van de mooiste plekjes in Europa. Tips voor wat toffe roadtrips vind je hier.

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Toevallig was het deze week nog op het nieuws dat de boekingen en dergelijke voor de komende weken en maanden in Zeeland nog tegenvielen. Ik snap dat niet, want voor mijn gevoel trekt heel Nederland er bijna op uit naar deze regio. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een bestemming in Nederland tijdens de meivakantie? Ze willen je in Zeeland graag hebben. 😉

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 


Instatistics maart

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand maart.

#3 Mooie herinneringen aan onze toffe rondreis door Maleisië. De hele reis was echt te gek, met zo veel te gekke hoogtepunten, waaronder onze tijd in Penang.

#2 Één van mijn favoriete plekjes in Europa, zonder twijfel! Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip naar Slovenië en reed door het indrukwekkende Triglav National Park, waar ik werd getrakteerd op de mooiste uitzichten!

#1 Het is volgens mij de eerste keer dat ik iets deel over deze regio in Ierland, maar met succes dus! Één van de laatste bestemmingen van onze rondreis door Ierland was het prachtige gebied Connemara, een ideale plek voor een goede hike.


Vooruitblik april

April wordt hopelijk een leuke en toffe maand. In april komt ein-de-lijk de stukadoor om alle slaapkamers te stucen. Het zal eventjes goed moeten drogen en daarna nog geschilderd moeten worden, maar daarna kunnen we eindelijk één van de slaapkamers omtoveren tot kantoor/werkruimte/gamekamer. Pasen staat ook nog voor de deur. Wij hebben weinig concrete plannen voor deze dagen. Ik heb wat leuke avondjes met vrienden gepland, moet ergens weer naar het ziekenhuis voor mijn heup, ga misschien nog een nachtje weg en ga weer volop aan de slag met mijn studie.

Heb jij nog toffe plannen voor de maand april?


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

6 comments

Marcella 24 april 2021 - 10:14

Die puberteit, daar zit ik nog niet op te wachten geloof ik 🙂 Bros is nu vaak al heel onstuimig vanwege het wisselen van de tanden. Dat is voor nu wel even genoeg. Triglav National Park ziet er enorm gaaf uit joh! Misschien komen we er in september wel, afwachten wat dan mogelijk is!
Marcella onlangs geplaatst…5x Slapen op de VeluweMy Profile

Reply
Melissa 14 april 2021 - 15:33

Wat een heerlijke maart heb je gehad. Hoop dingen gedaan ook zeg.
Melissa onlangs geplaatst…Food| Asperge Loaf met aardappel pureeMy Profile

Reply
Lindaschrijfthetop 13 april 2021 - 10:27

Wij zijn met Pasen naar Harderwijk geweest. Heerlijk gewandeld in het Harderbos bij de Schotse hooglanders
Lindaschrijfthetop onlangs geplaatst…Wil je ook insecten en vlinders in de tuin? – 20 planten tipsMy Profile

Reply
nicole orriens 13 april 2021 - 08:48

Het is eigenlijk best bijzonder om nog een travel summary te kunnen doen tijdens een lockdown : )))
nicole orriens onlangs geplaatst…Zilveren sieraden schoonmakenMy Profile

Reply
Melanie Hoogvliet 7 april 2021 - 07:37

Dit klinkt toch als een heerlijke maand want je bent lekker veel buiten in de natuur geweest!

Reply
Yvonne 2 april 2021 - 18:34

Haha, ik zie het al voor me.. jij op de fiets en bij elke struik verplicht afstappen. Vond Neo het zelf leuk? Ik overtrad ook de avondklok trouwens, maar dat was bewust.. ik wilde hardlopen. En ben gewoon gegaan. Wat denk je: 10 over 9 wordt ik door een politie-auto ingehaald.. die reed gewoon door. 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More